Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Manoli ''το κοπελι το ξανατρεξε το valley και εβγαλε 34.2 δεν ξερω γιατι αλλα και παλι δεν θα το πιστευεται ουτε και αυτο..

ακομα περιμενο το screenshot''20 Ιουλιου ακομα να βαλεις φωτο???Η απλα δεν εχεις αλλη ορεξη απο το να μπαινεις και να κραζεις οποιο εχει Nvidia :-(

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Βlade διευκρινισε οτι εκανε απλα ενα run βιαστηκα,οσοι δεν το γνωριζουν,για να δεις οσο γινεται το real Minimum fps σε Valley/Heaven,πρεπει να το αφησεις να τρεξει μονο του κανα 20seconds και μετα πατας το κουμπι benchmark. Δοκιμαστε οσοι θελετε,πατηστε F9 με το που ξεκινησει να τρεχει το Heaven/Valley,και θα δειτε ποσο χαμηλα θα δειξει το minimum,οπως δηλαδη του ετυχε του Blade,οποτε ειναι λογικο αυτο το ακυρο Minimum.

Οσο αφορα για τα Cpu σε Heaven/Valley/Tomb Raider,επειδη διαβαζουν και αλλοι,να ξερετε οτι παιζουν ΜΗΔΑΜΙΝΟ ρολο στο τελικο αποτελεσμα,ειτε με Oc ειτε χωρις,και εννοω οτι μιλαμε για 0,κατι fps,και αλλες φορες καθολου κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω λιγο....το tomb οταν το κανετε benchmark το εχετε στο ultimate....αλλα shadows normal??γιατι εγω τα αποτελεσματα που εχω ειναι με ultra το shadows

Δημοσ.

Κανονικα με ultra βαζουμε,απλα μερικες φορες μερικοι το ξεχνανε διοτι πατωντας την επιλογη ULTIMATE πιστεουν ολοι οτι πηγαν ολα στο Max αλλα το shadows πηγαινει 1 κλικ πιο κατω απο το max,στο νορμαλ..

Δημοσ.

savaki κλοκαρισμενο cpu εβαλες 2 καρτες κλοκαρισμενες και μια για physix εβαλες

και τα μιν fps σου στο heaven ειναι 50% κατω απο μια 780

τι ξεφτυλα ειναι αυτη αχαχαχαχαχαχα :-D

το μπαουλο πωλειται ολο μαζι η το σπας σε κομματια για ανταλακτικα? :-D

Τι έγινε; Κοκκίνησε το μαγουλάκι από την σφαλιαρίτσα της AMD;

Έχει συνέχεια το βράδυ.

Υ.Γ. Ακόμα ψάχνεις τα Settings στο Firestrike;

Υ.Γ. 2 Σου ξαναείπα δεν με λένε Σάβα, πρωϊ πρωϊ scotch ή γυρίζει το κεφάλι σου με τα νούμερα που είδες;

Δημοσ.

πιο κατω απο 295 ειναι τα minimum fps του....

γιατι τοσο lagg ρε φιλε?

συμβαινει συνηθως,οταν βιαζεται καποιος να πατησει το benchmark,και δεν εχει αφησει μια τουλαχιστον μια φορα να τρεξει ολο διχως να καταγραφει.Ουτε κατα διανοια ακομη και μια 7950 δεν θα μπορουσε να βγαλει τοσο λιγα min fps.

Αλλωστε στα benchs οπως τα heaven,valley,οταν αλλαζει η σκηνη,δημιουργει προβλημα και ριχνει τα fps στην καταγραφη.Ειναι λιγο κακογραμμενα.Το bench πρεπει να εχει ροη...για να μην πεφτουν τα ρολογια.

Ρε παιδια,με Full lsettings(4XX AA),θα δωσει κανεις;φοβαστε το οτι ριχνει στα αυτια ετσι;να δεις τα 4ΧΧ ΑΑ,τι κανουν κυριακο την 780.

Την στελνουν για τσαγακια... :lol:

Κυριακο,περιμενουμε τα δικα σου...μην ξεχνιομαστε ^_^

Δημοσ.

Δλδ θελεις και 4xx και Conditioner ανοιχτο?? :ο Τα βραδυ ισως ανεβασω και εγω ενα..

Δεν πρεπει να δουμε τι δυναμη εχει η καθεμια καρτα;

Αν ειναι να βαζουμε τα settings,σε οτι μας φουσκωνει fps(δεν λεω,σε FXAA θα παιξεις ενα game),αλλα ζοριστε τες λιγακι.Να δουμε τι ψαρια πιανουν; B)

Δημοσ.

Οκ δεκτο :P Αρη, με τo scaling εννοούμε ποσο καλα συνεργαζονται 2 καρτες σε διαταξη sli/cf. Δηλαδη οταν μια την μια εχεις 50fps και με δυο βγαζεις 95fps τοτε scalaroun κατα 90%, δλδ στοχος μας σε καθε παιχνιδι ειναι να συνεργαζονται οσο το δυνατον καλυτερα γιατι σε αλλα παιχνιδια scalaroun κατα 50% και σε αλλα μπορει και 95% και βαλε. Αν θελεις καποιος μπορει να του εξηγησει πολυ καλύτερα απο οσο προσπαθησα εγω xD

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε; Κοκκίνησε το μαγουλάκι από την σφαλιαρίτσα της AMD;

Έχει συνέχεια το βράδυ.

Υ.Γ. Ακόμα ψάχνεις τα Settings στο Firestrike;

Υ.Γ. 2 Σου ξαναείπα δεν με λένε Σάβα, πρωϊ πρωϊ scotch ή γυρίζει το κεφάλι σου με τα νούμερα που είδες;

πια σφαλιαρα βρε κακομοιρη? :P

που η ξεφτυλα της amd σε εχει καταντησει να συγκρινεις  δυο ανομοια πραγματα,και μαλιστα με σπαραλιασμενους drivers

http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

ακομα να ερθει η δευτερα παρουσια :P

να παρακαλας να βγαλει νεα σειρα τον οκτωμβρη οπως εχει πει η amd,γιατι στο τελος θα πρασινησει και ο ΑΤΙΜΑΝ  :mrgreen: 

ΥΓ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΑΖΙ, ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΜΙΑ 7950 ΚΑΝΕΛΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ :lol:

Δημοσ.

Εμενα θα μου πει κανεις τι ειναι το scaling ειναι να συνεχιζω να παιζω με τα κουβαδακια μου..

Scalling θα πει το σε τι ποσοστό βελτιώνονται οι επιδόσεις από μία κάρτα σε 2 (ή και 3-4).

το απόλυτο scalling είναι 100% και από 90 και πάνω είναι καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...