Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με επρηξες :-(

http://www.thelab.gr/1063522632-post1503.html 780gtx

Εκεί τους λες ότι έχεις 780;

By the way είναι ψέμα αυτό το result,  έχει άλλα settings από αυτά που δείχνει.

και πρώτα πρώτα αφού έχεις 780 για ανέβασέ μας ένα firestrike να γουστάρουμε.

Single 7950 1200/1575

auh6w7.jpg

δεν θα ασχοληθω αλλο με την περιπτωση σου,μου το ζητησες και στο εδωσα,ειναι αρτημενο εδω και κατι μερες εκει,αν δεν πισευεις ειναι δικο σου θεμα.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν θα ασχοληθω αλλο με την περιπτωση σου,μου το ζητησες και στο εδωσα,ειναι αρτημενο εδω και κατι μερες εκει,αν δεν πισευεις ειναι δικο σου θεμα.

Εγω παντως συνεχιζω να μην σε πιστευω.Συγνωμη,αλλα η εμπιστοσυνη κερδιζεται.

Ανεβασε ενα βιντεο bench με ροη,και τα ξαναλεμε.

Μπορεις καποιος με 780 αλλος,η' με titan,που θελει να μας "βγαλει" τα ματια,να ανεβασει ενα bench σε tomb raider ολοκληρωμενο;δεν μπορει μονο ενας να εχει 780,ετσι;

Να διαψευσουμε και τον φιλο του youtube.

Δημοσ.

Μπορεις καποιος με 780 αλλος,η' με titan,που θελει να μας "βγαλει" τα ματια,να ανεβασει ενα bench σε tomb raider ολοκληρωμενο;δεν μπορει μονο ενας να εχει 780,ετσι;

Διαβάστε όλο το thread να δείτε που τον κράζουν για τα fake results

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-geforce-gtx-780-a-122760-76.html#post1063522632

Μα τόση ξεφτίλα;

Δημοσ.

Το βίντεο με την Titan μπορεί να είναι πριν τα Patch και εκτός αυτού δεν ξέρουμε σε τι χρονισμούς ήταν η 780 του φίλου.

Δεν ειπα κατι παραλογο.Μια απλη αποδειξη.Να δουμε και ποσο βελτιωσαν ολα αυτα που λες το bench.

Oσο για χρονισμους,ναι,δεν ειναι ολοκληρωμενο το bench.

Δημοσ.

λοιπον ξεκολατε γιατι εχεται αδικο,μια 780 oc edition 77 καρε εχει στα στοκ της

50 εχει στα με χ4 antial. ειναι δυνατον να βγαζει 62 στο FXAA OTI NA NAI

BLADE εσυ μπορεις να συνεχισεις την θαραπεια  :-) 

Δημοσ.

Ο τύπος είναι κλινική περίπτωση, δέστε τι του ανεβάζουν άλλοι με 780 για να του κάνουν κάζο. 

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-geforce-gtx-780-a-122760-76.html#post1063522632

1znrl6s.jpg

Αστα Kyr. Kyriako ή όπως θες να το΄πείς. Ρόμπα ξεκούμπωτη.

Α και φέρε μας ένα Firestorm.

Δημοσ.

Πρωτον,τα AA σου ειναι στο βασικο.Μεγα ζητημα.

Δευτερον,ο φιλος zpaf,απ'οτι βλεπω εχει την ιδια καρτα με FULL oλα,και η καρτα δινει στα average 49.5!!!Nα μην μιλησουμε για ολα τα αλλα...

Ας μου πει καποιος λογικος ανθρωπος,ποια 780(οτι version και να ειναι),βγαζει 40 fps παραπανω;!!!

Ελα τωρα...αν ειναι δυνατον να κανουμε τετοια πραγματα.Λεω να ανεβασω μερικα screenshots,με την 7770 μου.

Ποσα θελεετε να σας βγαλω;120,200;

Ελεος...με tressfx,και με ΑΑ full,οποιαδηποτε καρτα γονατιζει!90 fps;!!! :huh:

Ελπιζω καποιος σοβαρα τωρα,να μας ανεβασει ενα βιντεο bench με 780,titan,οτι εχει εν πασει,ΜΕ ΟΛΑ FULL,και ολα τα patches,για να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.

Aρα,συμφωνα με zpaf(πιο πολυ πιστευω σε αυτα τα νουμερα με ολα full),αν βγαζει μια 780 50 fps,μια titan με λιγα fps παραπανω κατα μεσον ορο,θα βγαζει 55-58 fps.

90 και 105,αυτα ειναι για εντυπωσιασμους,και ασυστολα ψεματα.

Δημοσ.

Πρωτον,τα AA σου ειναι στο βασικο.Μεγα ζητημα.

Δευτερον,ο φιλος zpaf,απ'οτι βλεπω εχει την ιδια καρτα με FULL oλα,και η καρτα δινει στα average 49.5!!!Nα μην μιλησουμε για ολα τα αλλα...

Ας μου πει καποιος λογικος ανθρωπος,ποια 780(οτι version και να ειναι),βγαζει 40 fps παραπανω;!!!

Ελα τωρα...αν ειναι δυνατον να κανουμε τετοια πραγματα.Λεω να ανεβασω μερικα screenshots,με την 7770 μου.

Ποσα θελεετε να σας βγαλω;120,200;

Ελεος...με tressfx,και με ΑΑ full,οποιαδηποτε καρτα γονατιζει!90 fps;!!! :huh:

Ελπιζω καποιος σοβαρα τωρα,να μας ανεβασει ενα βιντεο bench με 780,titan,οτι εχει εν πασει,ΜΕ ΟΛΑ FULL,και ολα τα patches,για να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.

Aρα,συμφωνα με zpaf(πιο πολυ πιστευω σε αυτα τα νουμερα με ολα full),αν βγαζει μια 780 50 fps,μια titan με λιγα fps παραπανω κατα μεσον ορο,θα βγαζει 55-58 fps.

90 και 105,αυτα ειναι για εντυπωσιασμους,και ασυστολα ψεματα.

καμια σχεση! ενα φρεσκο

ultimate +fxaa ultra shadows

BF3_01.png

Δημοσ.

καμια σχεση! ενα φρεσκο

ultimate +fxaa utra shadows

BF3_01.png

Συνεχιζεις να παιζεις με την νοημοσυνη μας.

Κανε ποστ,gpu-z,για ρολογια,ωστε να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ καποιος αλλος με αυτα που μας λες,

και επιτελους ΒΑΛΕ τα ΑΑ και γενικως ολα στο FULL!!!Ελεος...τι θελεις να μας δειξεις;

Δεν θα το ξαναπω...ΟΛΑ FULL,και ξαναποσταρε.Αλλιως,καλη σου τυχη... :lol:

Δημοσ.

Συνεχιζεις να παιζεις με την νοημοσυνη μας.

Κανε ποστ,gpu-z,για ρολογια,ωστε να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ καποιος αλλος με αυτα που μας λες,

και επιτελους ΒΑΛΕ τα ΑΑ και γενικως ολα στο FULL!!!Ελεος...τι θελεις να μας δειξεις;

Δεν θα το ξαναπω...ΟΛΑ FULL,και ξαναποσταρε.Αλλιως,καλη σου τυχη... :lol:

εκτος απο την μπαλλα εχεται χασει και την λογικη σας εδω μεσα

68 fps χτυπαει η 770, τι να κοροιδεψω?  λες να βγαζει πιο λιγα η 780?

Δημοσ.

Πήγαινε να δεις αν ερχόμαστε, που θα μας πεις ότι βγάζει 68 η 770 με τα setings που λέμε...

και παρότι τα site-reviews είναι κατά κανόνα για τον π. αναγκάζομαι να ανεβασω από το τελευταίο review του techpowerup.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_780_TF_Gaming/22.html

tombraider_1920_1080.gif

Εντάξει τώρα, ή θα ξεφτιλιστείς και άλλο;?

Δημοσ.

Δωσε ενα πληρες bench.με gpu-z,και ολα στο full,και θα δουμε εμεις τι βγαζεις.Και να χασουμε την μπαλα,θα την βρουμε.Μην ανησυχεις.

Το bench του tomb raider κραταει 2 λεπτα.Ανεβασε το bench,και ασε εμεις να λεμε...Και σου το ειπα.Αυτα που λες ειναι με AA στο ελαχιστο.Στο ΑΑ 4Χ;και ολα Ultra;

Αν ειναι να μας ξαναπεις για custom settings,δεν χρειαζεται να ξανατρεξεις τιποτε.Καταλαβαμε τι τρεχει,και ποσο τρεχει,και που τα τρεχει.Να'σαι καλα...

Πήγαινε να δεις αν ερχόμαστε, που θα μας πεις ότι βγάζει 68 η 770 με τα setings που λέμε...

Δεν μπορει να καταλαβει κατι.Επιμενει με FXAA,να λεει νουμερα.

Του λεω,ανεβασε ενα bench με 4ΧΧ και ολα Ultra με gpu-z,και αυτος παλι τα δικα του.Με βασικα τα ΑΑ,ακομη και η 7950 εξηνταριζει.Προφανως φοβαται τα 4ΧΧ ΑΑ,διοτι θα δουμε 50-55αρια.Προσωπικα,ειναι καλο νουμερο με ολα στα full και το 50αρι.Mια καρτα ειναι.οκ.

Δημοσ.

Δωσε ενα πληρες bench.με gpu-z,και ολα στο full,και θα δουμε εμεις τι βγαζεις.Και να χασουμε την μπαλα,θα την βρουμε.Μην ανησυχεις.

Το bench του tomb raider κραταει 2 λεπτα.Ανεβασε το bench,και ασε εμεις να λεμε...Και σου το ειπα.Αυτα που λες ειναι με AA στο ελαχιστο.Στο ΑΑ 4Χ;και ολα Ultra;

Αν ειναι να μας ξαναπεις για custom settings,δεν χρειαζεται να ξανατρεξεις τιποτε.Καταλαβαμε τι τρεχει,και ποσο τρεχει,και που τα τρεχει.Να'σαι καλα...

ρε πηγενε δες τις ρυθμισεις που τρεχει ο savakoblade και πες μου τι αφορουν οι δηλωσεις περι fps

o αλλος προσπαθει να μας μπερδεψει ποσταροντας χ4, και εσυ το εχεις ριξει στο rock n roll βλεπω

ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτα βγαζει!

Single 7950 1200/1575 stock voltage

2ey8hvq.jpg

Υ.Γ. αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου έδειξα στο προηγούμενο ποστ, παράτα το το άθλημα.

ενας τιτανας μονος του φερνει 105fps εδω και μια 780 μονη της γυρο στα 90fps +50% με 60% επανω

τι προσπαθεις να αποδιξεις οτι με διπλες λυσεις μπορεις να φερεις καλυτερα αποτελεσματα στα bench?

ειπαμε sli vs cf ναυαγιο η δουλεια.O καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...