Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κυριακο για τους cf drivers αναφέρεσαι ή για τους single gpu?
kyriakosm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Κυριακο για τους cf drivers αναφέρεσαι ή για τους single gpu? ναι η κουβεντα ειναι λιγο ακυρη απο την στιγμη που αν θελω 2 καρτες εχω/ειχα sli,το οποιο παει και καλυτερα στην συμπεριφωρα μεχρι σημερα απο οτι το cf το αν το χ sli η cf εχει χειροτερη η καλυτερη επιδοση σε καποιο bench απο μια καρτα, αυτο λιγο με ενδιαφερει απο την στιγμη που με μια καρτα δηλ 780 εχω αναλογες επιδοσεις με ολα τα καλα που εχει το single. + το 100% αποδοσης παντου και παντα 2x650 ti boost 2x7850= καλυτρερες επιδοσεις απο μια 7950 αυτα θα λεμε τωρα, ακα μανωλακης
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Για τον Μανωλακι λιγα τα λογια σου, ΝΤΑΞΕΙ??
The__Blade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ναι η κουβεντα ειναι λιγο ακυρη απο την στιγμη που αν θελω 2 καρτες εχω/ειχα sli,το οποιο παει και καλυτερα στην συμπεριφωρα μεχρι σημερα απο οτι το cf το αν το χ sli η cf εχει χειροτερη η καλυτερη επιδοση σε καποιο bench απο μια καρτα, αυτο λιγο με ενδιαφερει απο την στιγμη που με μια καρτα δηλ 780 εχω αναλογες επιδοσεις με ολα τα καλα που εχει το single. + το 100% αποδοσης παντου και παντα 2x650 ti boost 2x7850= καλυτρερες επιδοσεις απο μια 7950 αυτα θα λεμε τωρα, ακα μανωλακης Πάλι τα ίδια; Διάβαζε αυτά που γράφεις πριν πατήσεις απάντηση. 1) Με 780 δεν έχει ανάλογες επιδόσεις με Cf 7950, είναι πίσω, πολύ πίσω, plain and simple. Όποιος θέλει εδώ είμαστε. 2) Επίσης 2 650 Boost πολύ δύσκολα θα πιάσουν την 7950 + κοστίζουν παραπάνω, ενώ οι 2 7950 το μισό από ένα TITAN/690 και τους ρίχνουν στα αυτιά. Όπότε Invalid.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 1) Στο έχω ξαναπεί, και επιμένεις με την ίδια καραμέλα, 265 brand new από Amazon το 2012. Τώρα είναι φτηνότερες. 2)Έχω καλύτερες επιδόσεις από το Titan σε οποιοδήποτε game, to Valley είναι nvidia biased. Μόνο 680/770 SLI + overclock κοντράρει τις 2* 7950. Περιμένουμε δε τους νέους driver τέλος του μήνα για σημαντικές βελτιώσεις. Βλέπω κατάλαβες και μόνος σου ότι θέλεις modded Titan των 1000 ευρώ για να κοντράρεις μια λύση με το μισό κόστος. Φυσικά αν τσιμπίσω ελάχιστα τα volt, χωρίς φυσικά mod, είμαι πάνω από 85. Με το μισό κόστος και με κάρτες που κυκλοφορούν 2 χρόνια τώρα. Ωραία αλλά να το λες σωστά,εχω 2 κάρτες εναν χρόνο τωρα που τις εχω έτοιμες να καούν απο το o/c (φτου κ τελείωσε η εγγύηση ) που τις αγόρασα απο το εξωτερικό στην πιο φτηνή έκδοση 530 ευρώ (μεταφορικά είχαν ?) και όπου λειτουργεί καλά και χωρίς τα προβλήματα του το C/F έχω καλύτερες επιδόσεις από την 780. Από εκει και περα αν είσαι εσυ ικανοποιημένος ολοι οι αλλοι δεν έχουμε κατι να πούμε,απλα αυτός που θα σκεφτεί κατι παρόμοιο να ξέρει πως και τι θα πάρει.. 1
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω ξερω οτι αμα ανοιξει τοπικ - Βοηθεια, μου καηκε η καρτα απο το overclock, o Μοvie και ο Κυριακος θα το πανηγυρισουν στην Ομονοια :D 3
manolis96 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πάλι τα ίδια; Διάβαζε αυτά που γράφεις πριν πατήσεις απάντηση. 1) Με 780 δεν έχει ανάλογες επιδόσεις με Cf 7950, είναι πίσω, πολύ πίσω, plain and simple. Όποιος θέλει εδώ είμαστε. 2) Επίσης 2 650 Boost πολύ δύσκολα θα πιάσουν την 7950 + κοστίζουν παραπάνω, ενώ οι 2 7950 το μισό από ένα TITAN/690 και τους ρίχνουν στα αυτιά. Όπότε Invalid. οσο γραφεις εσυ εγω δεν υπαρχει λογος να τους τα ξαναλεω οποτε αντιπροσωπευσε με εσυ για λιγο γιατι κουραστηκα να τους τα λεω!
The__Blade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω ξερω οτι αμα ανοιξει τοπικ - Βοηθεια, μου καηκε η καρτα απο το overclock, o Μοvie και ο Κυριακος θα το πανηγυρισουν στην Ομονοια :D Έχεις ακούσει καμμια κάρτα να "καίγεται από το overclock" χωρίς extreme volt mod; Μην σε ψαρώνουν αυτά που γράφουν οι νέοπες. Οι κάρτες που "καίγονται" στο 90% των περιπτώσεων είναι Flawed from the get go. Για αυτό αν μια κάρτα δεν καεί εντός εγγύησης, την 5-ετία την έχει άνετα. Εδώ στις επόχές πριν τους voltager regulators είμαστε όλη την ώρα με το Adhesive Silver στο χέρι και ανεβάζαμε τα volt αέρα και οι κάρτες αθάνατες. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγω ξερω οτι αμα ανοιξει τοπικ - Βοηθεια, μου καηκε η καρτα απο το overclock, o Μοvie και ο Κυριακος θα το πανηγυρισουν στην Ομονοια :D Πόσες εχουν καει και δεν εχουν ανοίξει τοπικ φανταζομαι και φτάνει.. απο εκει και περα κανένας πανηγυρισμός για την ατυχία του αλλου,αλλα έχουμε κ τις ευθύνες μας σε αυτό..
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πόσες εχουν καει και δεν εχουν ανοίξει τοπικ φανταζομαι και φτάνει.. απο εκει και περα κανένας πανηγυρισμός για την ατυχία του αλλου,αλλα έχουμε κ τις ευθύνες μας σε αυτό.. Πολλά και διάφορα φαντάζεσαι... ΝΑΙ έχετε πολύ περισσότερες ευθύνες απ' ότι φαντάζεσαι... Σε αυτό εδώ το θέμα αλλά και σε 2-3 άλλα έχετε γράψει το μακρύ και το κοντό σας και δεν σας σταματάει κανείς, δυστυχώς. Φυσικά και δεν έκατσα να διαβάσω όλες σας τις φανφαριές (άλλο ήθελα να γράψω... ) , αλλά τόσες όσες χρειάστηκε για να μου αποδείξετε για πολλοστή φορά τις τρομερές ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ σας. Να δω πόσο ακόμα θα γράφετε σχολιάκια της πλάκας με το κάτω κεφάλι... ΟΜΩΣ, δε φταίτε μόνο εσείς. Ρε Prospector8 ήταν ανάγκη να κάνεις τέτοιου είδους σχόλιο? Ήταν???
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ελα μωρε τι ειπα, σιγα.. Ε αφου δεν λενε να καταλαβουν οτι οι πιθανότητες να συμβει κατι τετοιο ειναι απειροελαχιστες.. Η ειρωνεία της υποθεσηεμς ειναι οτι πριν το ερχομο της σειρας 7 της nvidia, ο Κυριάκος μας εκραζε για τις Oc 7950 και τωρα μας πεταει valley με τιγκαρισμενες 780 Bλεπεις στην Nvidia επιτρέπεται να κανεις Oc, στις ΑΤΙ θα σου καουν οι πυκνωτές... 1
manolis96 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ελα μωρε τι ειπα, σιγα.. Ε αφου δεν λενε να καταλαβουν οτι οι πιθανότητες να συμβει κατι τετοιο ειναι απειροελαχιστες.. Η ειρωνεία της υποθεσηεμς ειναι οτι πριν το ερχομο της σειρας 7 της nvidia, ο Κυριάκος μας εκραζε για τις Oc 7950 και τωρα μας πεταει valley με τιγκαρισμενες 780 Bλεπεις στην Nvidia επιτρέπεται να κανεις Oc, στις ΑΤΙ θα σου καουν οι πυκνωτές... δεν νομιζω να κανουν οι amd πιο ευκολα απο τις nvidia!
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ελα μωρε τι ειπα, σιγα.. Ρε φίλε με τέτοια σχόλια τους προκαλείς ν' απαντήσουν τις εμμονοληπτικές φανφαριές τους και να γίνει μπάχαλο πάλι και μάλιστα στο ίδιο θέμα για νιοστή φορά. 400+ σχόλια εδώ και αμφιβάλλω αν τα 50 είναι χρήσιμα. Αυτό λέγεται κατάντια.
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μα επειδη ακομα πιστευουν και επειδη το ξανανεφεραν ειπα κατι τετοιο.. Αντε που ειμαι κιολας η source of evil Ας αλλαξουν μερικοι καποιες αποψεις και θα σταματήσουν οι επαναλαμβανομενες εκφρασεις.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πολλά και διάφορα φαντάζεσαι... ΝΑΙ έχετε πολύ περισσότερες ευθύνες απ' ότι φαντάζεσαι... Σε αυτό εδώ το θέμα αλλά και σε 2-3 άλλα έχετε γράψει το μακρύ και το κοντό σας και δεν σας σταματάει κανείς, δυστυχώς. Φυσικά και δεν έκατσα να διαβάσω όλες σας τις φανφαριές (άλλο ήθελα να γράψω... ) , αλλά τόσες όσες χρειάστηκε για να μου αποδείξετε για πολλοστή φορά τις τρομερές ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ σας. Να δω πόσο ακόμα θα γράφετε σχολιάκια της πλάκας με το κάτω κεφάλι... ΟΜΩΣ, δε φταίτε μόνο εσείς. Ρε Prospector8 ήταν ανάγκη να κάνεις τέτοιου είδους σχόλιο? Ήταν??? Κάποτε εγραψες οτι κάποιοι πρέπει να προσγειωθούν εδω μεσα.. Σήμερα κατάλαβα τι εννοούσες.. Αν εχεις νεύρα οχι απλα να μην διαβάζεις,αλλά να ξεσπάς και σε αυτούς που στα δημιουργούν.. ΑΨΟΓΕ .. αντε γιατι εχει παραγίνει το κακο τελικά... Πρέπει να κατέβουμε τελικα ολοι επίπεδο για να καταλαβαινόμαστε ισως .. Oi @@ριες και τα τερατα των άλλων δεν σ'ενοχλουν,για την κάρτα που εχεις θίχτηκες.. τεσπα σταματάω εδω και δεν σου ξαναεπιτρεπω να σχολιάσεις με αυτο το επίπεδο δικα μου γραφόμενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα