Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://forums.anandtech.com/showpost.php?p=34970629&postcount=2

με click εδω https://docs.google.com/document/d/1mfBKqly7zpxy4aom7jqZsvlxKsi77o7U4wgha-ZdHZ8/pub

Για να δουμε που παιζουν οι αυτες οι καρτες 

http://www.bit-tech.net/hardware/2013/07/04/msi-geforce-gtx-760-twin-frozr-oc-2gb-revie/1

και αυτη η καρτα ειναι διαφορετικη???

οχι μονο της εχει κανει oc...την εχει ξεπαρθενιασει και εχει κανει τους solid να εχουν θερμοκρασια ηλιου για να βγαλει ενα γ@μημενο score στο valley....και εγω δεν σου λεω οτι η 6970 πηγε 34.2 χωρις oc..απλα πηγε εως εκει που ητανε ασφαλες για να μην παθει οποιαδηποτε ζημια!....οσο για το crysis 3 55-60fps 1920χ1080 με antiallizing off διοτι αμα ξερατε τι ειναι το antiallizing θα το ειχατε και εσεις off για να μην αλλαζετε καθε 6 μηνες καρτα γραφικων επειδη δεν παιζει το crysis 3 με antillizing!

και οσο για το ''εσυ αν λιωσεις την 295 θα ειναι με direct 11 off'' εχω να σου πω οτι το μονο παιχνιδι που δεν παιζω ειναι το crysis 3 επειδη δεν εχει dx10 support....

σε οποιδηποτε αλλο παιχνιδι με antiallizing off φυσικα το παιζω ανετα 45-60 fps (οποιο θες)

Δημοσ.

the way nvidia its meant to be played

69a.jpg

Τοο Little too Late.

7950 Crossfire . Αυτή την απόδοση την έχουμε εδώ και 2 χρόνια, και με σημαντικά μικρότερο κόστος. Επιπλέον σε μια εβδομάδα περιμένουμε driver ειδικά για CF οι οποίοι θα μειώσουν το frametime σε επίπεδα κάτω από την 780/Titan.

Εντωμεταξύ το valey είναι επικά nvidia biased.

261oj9x.jpg

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια δηλαδή πόσο πήρες τις 2 7950 ?

Γιατί για να του πεις ότι δύο χρόνια μετά με λιγότερα λεφτά παίρνεις κάτι χειρότερο; :P

Όπως και να έχει σήμερα το πράγμα οι περισσότεροι κάτοχοι των 7xxx τις έχουν εδώ και κάποιο καιρό, κάποιοι έχουν αποσβέσει σε μεγάλο βαθμό την επένδυση τους και το μόνο βέβαιο είναι ότι τη στιγμή που τις αγόρασαν οι περισσότεροι ήταν πιο vfm επιλογή από τις αντίστοιχες πράσινες

μιλάμε για μια γενιά στη δύση της καριέρας της που κρατιέται αξιοπρεπώς κόντρα στη "νέα" της nvidia

Τους επόμενους μήνες που θα βγάλει και αυτή νέα και αν είναι πραγματικά νέα θα μοιράσει πόνο κι από πάνω, τα πράγματα θα γίνουν όπως είναι συνήθως

Τώρα ζούμε μια εξαιρετική κατάσταση που ακούμε κατόχους nvidia να μιλάνε για καλές τιμές που απλά είναι φυσιολογικές

Ναι movie η κάρτα που έχεις τώρα αξίζει τα λεφτά με το παραπάνω, αυτή όμως που είχες πριν όχι

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί για να του πεις ότι δύο χρόνια μετά με λιγότερα λεφτά παίρνεις κάτι χειρότερο; :P

Γιατί θεωρώ ότι έχουμε χάσει όποια σοβαρότητα μας απόμεινε.. :P Γι'αυτο άλλωστε ο Μανωλακης κάνει χρυσές δουλειές..

Υπάρχει και σε κάποιου άλλου το μυαλό αυτό το μέτρο σύγκρισης εκτός του κτήτορα ? για να ξέρω...

Τα έχουμε πει 1000 φορές τα αν και τα όταν όταν πατάς το Power δεν ανάβουν..

Και φυσικά η 660 στα 220 που την ειχα πάρει άξιζε τα χρήματα της,και όπως αποδείχτηκε κ χρυσή επιλογή η υλοποίηση.

Δημοσ.

Τοο Little too Late.

7950 Crossfire . Αυτή την απόδοση την έχουμε εδώ και 2 χρόνια, και με σημαντικά μικρότερο κόστος. Επιπλέον σε μια εβδομάδα περιμένουμε driver ειδικά για CF οι οποίοι θα μειώσουν το frametime σε επίπεδα κάτω από την 780/Titan.

Εντωμεταξύ το valey είναι επικά nvidia biased.

πολυ μιζερια εχει πεσει εκει στην amd :cry:

2χρονια το sli τι εκανε κουκια εσπερνε και χωρις να περιμενει να περιμενει να φτιαξουν τους σπαραλιασμενους drives 2ετων,ακομα περιενεις εσυ?

OTI NA NAI :-D

Δημοσ.

πολυ μιζερια εχει πεσει εκει στην amd :cry:

2χρονια το sli τι εκανε κουκια εσπερνε και χωρις να περιμενει να περιμενει να φτιαξουν τους σπαραλιασμενους drives 2ετων,ακομα περιενεις εσυ?

OTI NA NAI :-D

Θέλεις 680 ή 770 SLI για να πιάσεις τις 2 7950, και το Microstutter πάει σύνεφο.

Τουλάχιστον η AMD τώρα θα το πάει σε επίπεδο Single GPU.

Επίσης μην πατάς το Caps Lock.

Πριν 2 χρόνια δηλαδή πόσο πήρες τις 2 7950 ?

Τις κάρτες τις πήρα πριν ένα χρόνο 530 ευρώ. Και έχουν επιδόσεις  ανώτερες από Titan και 690.

Δημοσ.

Θέλεις 680 ή 770 SLI για να πιάσεις τις 2 7950, και το Microstutter πάει σύνεφο.

Τις κάρτες τις πήρα πριν ένα χρόνο 530 ευρώ. Και έχουν επιδόσεις  ανώτερες από Titan και 690.

το παταω για να το δεις καλυτερα  :-D

Δημοσ.

Καλά αφού τις έχεις ένα χρόνο τις κάρτες πως έχεις τι επιδόσεις 2 χρόνια ? και η τιμή είναι για μεταχειρισμένες γιατί 600 κάνουν σήμερα καινούριες. έχεις κανένα bench απο παιχνίδι που να λεει οτι έχεις καλύτερες επιδόσεις από Titan η το Valey μόνο ?

Δημοσ.

Καλά αφού τις έχεις ένα χρόνο τις κάρτες πως έχεις τι επιδόσεις 2 χρόνια ? και η τιμή είναι χειρισμένες γιατί 600 κάνουν σήμερα καινούριες. έχεις κανένα bench απο παιχνίδι που να λεει οτι έχεις καλύτερες επιδόσεις από Titan η το Valey μόνο ?

Παντως και ο Jim με το τιγκαρισμενo Valley κυκλοφορει :P Νονιζω πως σιγουρα ειναι πιο δυνατες απο Τitan.. Και οπως ειχα πει και εγω στο δικο μου cf, το 530 προκυπτει απο αγορα του Αμαζον τοτε που τις παιρναμε 265€, καλα και πριν 1μιση μηνα ειχε το αμαζον τις DualX στα 249€ οπου με το φπα και μεταφορικα εβγαινε 263€.

Δημοσ.

Καλά αφού τις έχεις ένα χρόνο τις κάρτες πως έχεις τι επιδόσεις 2 χρόνια ? και η τιμή είναι για μεταχειρισμένες γιατί 600 κάνουν σήμερα καινούριες. έχεις κανένα bench απο παιχνίδι που να λεει οτι έχεις καλύτερες επιδόσεις από Titan η το Valey μόνο ?

καθεσαι και ασχολησε με cf vs single gpu.Aπλα εχουν χαμενη την μπαλλα εκει στην amd

O κυκλος σε sli σε αυτες τις κατηγοριες εχει κλησει εδω και 1,5 χρονο, με μεγαλη αποτυχια απο την ατι λογο drivers

μην σου πω οτι ο τιτανας modarismenos φερνει και καλυτερο σκορ απο 2 κλοκαρισμενες 7950 :-D

image.jpg

Δημοσ.

1) Στο έχω ξαναπεί, και επιμένεις με την ίδια καραμέλα, 265 brand new από Amazon το 2012. Τώρα είναι φτηνότερες.

2)Έχω καλύτερες επιδόσεις από το Titan σε οποιοδήποτε game, to Valley είναι nvidia biased. Μόνο 680/770 SLI + overclock κοντράρει τις 2* 7950. Περιμένουμε δε τους νέους driver τέλος του μήνα για σημαντικές βελτιώσεις.

118ghf9.png

53600d1354581686-nvidia-vs-amd-let-the-b

καθεσαι και ασχολησε με cf vs single gpu.Aπλα εχουν χαμενη την μπαλλα εκει στην amd

O κυκλος σε sli σε αυτες τις κατηγοριες εχει κλησει εδω και 1,5 χρονο, με μεγαλη αποτυχια απο την ατι λογο drivers

μην σου πω οτι ο τιτανας modarismenos φερνει και καλυτερο σκορ απο 2 κλοκαρισμενες 7950 :-D

image.jpg

Βλέπω κατάλαβες και μόνος σου ότι θέλεις modded Titan των 1000 ευρώ για να κοντράρεις μια λύση με το μισό κόστος.

Φυσικά αν τσιμπίσω ελάχιστα τα volt, χωρίς φυσικά mod, είμαι πάνω από 85. Με το μισό κόστος και με κάρτες που κυκλοφορούν 2 χρόνια τώρα.

Δημοσ.

1) Στο έχω ξαναπεί 265 brand new από Amazon. Τώρα είναι φτηνότερες.

2)Έχω καλύτερες επιδώσεις από το Titan σε οποιοδήποτε game, to Valley είναι nvidia bias

αν τσιμπίσω ελάχιστα τα volt, χωρίς mod είμαι πάνω από 85. Με το μισό κόστος και με κάρτες που κυκλοφορούν 2 χρόνια τώρα.

και οι 660ti,670,680,690,sli 2χρονια κυκλοφορουν ξεκολα λιγο το κεφαλι σου

ακομα τους drivers πριμενεις εσυ? ειναι γελιο να το λες

Δημοσ.

και οι 660ti,670,680,690,sli 2χρονια κυκλοφορουν ξεκολα λιγο το κεφαλι σου

ακομα τους drivers πριμενεις εσυ? ειναι γελιο να το λες

Λογικό να μην αλλάζεις driver με την Nvidia. Η προηγούμενη έκδοση δεν ήταν που τρέλανε τον κόσμο στα BSOD;

Στην AMD η ανανέωση των Driver είναι συνεχής όπως και η βελτίωση της απόδοσης με κάθε νέα έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...