Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα οποιος λεει π@π@ρι@ς εδω μεσα,στηριζει την amd.-

Εμ απο την μια θελεις να βγαλεις την 6970 καλυτερη απο 7870LE-660TI-7950 εμ απο την αλλη λες οτι το forum στηριζει nvidia

δεν θελω να την βγαλω...την εβγαλα ηδη σπιτι μου στην οθονη μου και χτυπα εσυ κ0λ0 σου κατω...

μαλλον θελετε printscreen ετσι?

Ρε συ μανωλη,σε ξαναρωταω,το tesselation το ειχατε στο extreme?εκει επασχε η σειρα 6 της amd σε σχεση με την nvidia.σε ξαναρωταω.ναι η οχι?εα δεν θυμασαι,δεν ειναι κακο.

extreme ητανε...θυμαμαι πολυ καλα...

η 295 που εχω τωρα χωρις antiallizing βγαζει 33...η 6970 χωρις αυτο θα εβγαζε 50+... ποιος ο λογος να μην το τρεξεις ultra ολα?

Θα επικρατήσει αυτή που θα πας να αγοράσεις αύριο Μανωλακη..  Γιατί όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη η λογική επανέρχεται.. (ως ένα σημείο οι ανίατες παραμένουν) :P

Βέβαια και το  "αφού θα την κάψω ας πάρω μια φτηνή" λογικό είναι ..

Έλα ξεκίνα το διάβασμα.. > http://www.fudzilla.com/home/item/31995-evga-gtx-760-superclocked-acx-reviewed/31995-evga-gtx-760-superclocked-acx-reviewed

το ειχα βαλει οταν εδωσα 550€ το 09 και να σου πω δεν το μετανιωσα γιατι ακομα παιζω ολα τα game που υποστηριζουν dx10 χωρις να ριχνω ιδιαιτερα τα settings περα απο το antiallizing που προσωπικα το ανοιγω μονο για να τεσταρω την καρτα...τιποτα αλλο

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάς για GTX 295 τώρα με DirectX 10.1....ότι να'ναι φίλε!

ναι επειδη λεει οτι 38 fps βγαζει μονο με antiallizing off και του λεω οτι η δικια μου που ειναι 4 ετων βγαζει 33 πως γινεται η 6970 να βγαζει 38....φυσικα πολυ παραπανω....επρεπε να του θεσω ενα παραδειγμα το οποιο ισχυει!

τεσπα οπως σταματησε να υποστηριζει την amd 2-3 ατομα εδω μεσα ετσι θα σταματησω και εγω....ανεφερα τα επιχειρηματα μου...

απο κει και περα...δεν δεχεσται τιποτα αλλο περα απο nvidia...εγω τι να κανω?....και screenshot να ανεβασω θα πειτε οτι ειναι fake οποτε σταματαω εδω!

Δημοσ.

Οσο για τα περι screenshot συγγνωμη αλλα αμα πω εγω οτι πχ με amd 7770 βγαζω 1000000 frames,τοτε ο αλλος ηρεμα και ομορφα θα πει ''Φιλε ok αλλα δωσε και ενα screenshot να το δουμε''και τελος αυτο το υποστηριζετε ολοι nvidia κατσε 1 ωρα και διαβασε τις συνθεσεις pc και θα δεις τι υποστηριζει ποιος ελεος ποια με αυτη την εμμονη και το μισος σου καλοκαιριατικα για τις nvidia ''δεν δεχεσται τιποτα αλλο περα απο nvidia...'''ελεος δηλαδη :-( .Ακομα και για να δεις ποσο ξεροκεφαλος εισαι δες σε αρκετους τα spec που εχουν των pc τους να δεις αν εχει κανενας καμια amd.... :mellow: 

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητε Thano +1 για το screenshot και like,ειδικα τα κουτια ολα τα λεφτα :P

Ειχα γραψει και σε αλλο παρομοιο topic μιας και ηθελα να παρω και εγω μια εκ των δυο καρτων,αν δεν ειχα περιμενει για την σειρα 7 και ημουν μεταξυ 670-680 και 7950-7970 τοτε εννοειται οτι θα πηγαινα σε 7970(ή καλυτερα 7950 και να μου μενανε και 90 ευρο στην τσεπη)οχι μονο γιατι οι 79χχ της amd ηταν καλυτερες αλλα ειχαν και πολυ καλυτερη τιμη απο αυτες της σειρας 6.Βλεπε 670 στα 400 ευρο που η 7950 στα 300 την ξεπερναγε και η 680 πανω απο 500ευρο.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητε Thano +1 για το screenshot και like,ειδικα τα κουτια ολα τα λεφτα :P

Μανωλη δωσε φωτο του Bench να το δουμε και μετα να μου πεις τον τροπο να το κανω και εγω ετσι.

Επισης που κολλαει η 295 ακομη δεν εχω καταλαβει.

και σου μιλαει ενα nvidia fanboy τωρα,ετσι???

με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα στο στειλω....δεν ξερω ποτε θα εχω χρονο να το ξεστεινω αλλα θα το κανω...αυριο πιστευω αλλιως μεθαυριο!

Δημοσ.

Θα περιμενω μαλλον να δω τι καινουργιο θα κυκλοφορησει σε λιγους μηνες και αναλογα θα πραξω fulgore1.

αλλιως με βλεπω για 780 εκτος απροοπτου.εκτος και εαν με πεισει διαφορετικα ο μανωλακης.η ο τεχνικος ο αλλος.

Δημοσ.

η nvidia εκτός απο fps πουλάει και features αλλα πού να το ξέρεις

Τώρα αυτο από την μια είναι αστείο που γραφεις από την άλλη βλέπουμε πόσο καλά λειτουργεί το σωστό κ έξυπνο marketing.

Δημοσ.

Τώρα αυτο από την μια είναι αστείο που γραφεις από την άλλη βλέπουμε πόσο καλά λειτουργεί το σωστό κ έξυπνο marketing.

κάθε φορά που ενεργοποιώ το physx στο metro χαίρεται η ψυχή μου που πήρα την κάρτα που πήρα.Βαρέθηκα τις αντιπαραθέσεις πραγματικά,κάντε ότι θέλετε δέν με νοιάζει και πολύ.

Δημοσ.

κάθε φορά που ενεργοποιώ το physx στο metro χαίρεται η ψυχή μου που πήρα την κάρτα που πήρα.Βαρέθηκα τις αντιπαραθέσεις πραγματικά,κάντε ότι θέλετε δέν με νοιάζει και πολύ.

Έλα ρε μην μας ζαλίζεις με το physX έχεις δει τι extra features έχει μια 7950 Gbyte ? και απ'οτι δείχνει το έχουν όλοι.

Άσε που μπορεί να πάρεις κ τίποτα δωράκια μαζί, ή κανένα κουπόνι για Pizza.. 

> Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/493459-gigabyte-7950-flickering/">features

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...