forumania Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 110 θα έσβηνε από προστασία αν δεν είχε ανάψει ο αισθητήρας. Οι τιμές που έλεγε στο nvidia ntune μόνο ψεύτικες ήταν. Αν δεν είχα το επαγγέλματικο θερμόμετρο θα σας πίστευα τώρα 1
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 τι εννοεις?? θες και nvidia και amd? axaxa Ναι.αντε τωρα σταματηστε να τρολλαρετε ομως και τρεξτε τα benches σωστα να βγαλετε σωστο σκορ και αφηστε τις μ@λ@κιες. 4
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι.αντε τωρα σταματηστε να τρολλαρετε ομως και τρεξτε τα benches σωστα να βγαλετε σωστο σκορ και αφηστε τις μ@λ@κιες. κατι νομιζει οτι τρολλαρουμε....αντε παλι να ξανατρεξω το τεστ στου φιλου μου με την 6970 να κανω printscreen και να δειτε οτι ουτε εσεις θα το πιστευεται! οπως δεν το πιστευα και εγω!
kouklakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οντως δεν ηξερα οτι θα εξελιχθει σε ολοκληρη δυναστια ενα ποστ ά ρε σουπιά σε φαντάζομαι να κάθεσαι αμέτοχος μπροστά στην οθόνη και να χαζογελάς με αυτά που βλέπεις στο thread που δημιούργησες Οντως δεν ηξερα οτι θα εξελιχθει σε ολοκληρη δυναστια ενα ποστ
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 κατι νομιζει οτι τρολλαρουμε....αντε παλι να ξανατρεξω το τεστ στου φιλου μου με την 6970 να κανω printscreen και να δειτε οτι ουτε εσεις θα το πιστευεται! οπως δεν το πιστευα και εγω! Βρε οτι και να μου πεις για την 6970,απο την στιγμη που την εχω μπροστα μου και τα τρεχω μονος μου τι να πιστεψω?τα ματια μου η τα λεγομενα σου?και 32 fps εβγαλε με ανεβασμενα ρολογια οπως ειδες. ρε μπας και το ετρεξες χωρις tesselation?
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Βρε οτι και να μου πεις για την 6970,απο την στιγμη που την εχω μπροστα μου και τα τρεχω μονος μου τι να πιστεψω?τα ματια μου η τα λεγομενα σου?και 32 fps εβγαλε με ανεβασμενα ρολογια οπως ειδες. ρε μπας και το ετρεξες χωρις tesselation? ναι ρε και εγω αλλα ειδα τι να σου πω! με intel i7 εβγαλε 33 και με 16gb ram τωρα γιατι με amd εβγαλε 38 τι να σου πω... ολα ultra settings 8x antiallizing dx11
Fulgore1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το να πεις την γνωμη σου δεν απαγορευεται manoli,το να προσπαθεις να την επιβαλλεις στους αλλους ομως ναι.Θες να παρεις amd παρε κανενα προβλημα,θες nvidia τα ιδια.Το να καθεσαι και να κραζεις την Nvidia για το its meant to be played,λεγεται διαφημιση και η nvidia οπως και η intel στις cpu,εχουν πολλα κερδη και μπορουν και κανουν τοσο μεγαλες διαφημισεις,οταν η amd θα παρει τα πανω της με τις κονσολες.Και η διαφημιση κακο δεν ειναι μερος των εταιριων ειναι.Εγω nvidia fanboy δεν ειμαι γιατι δεν θελω μονοπωλιο.Θελω και την amd και την Nvidia να ειναι ανταγωνιστικες γιατι αυτο βολευει την τσεπη μου,το μονοπωλιο παλι οχι.Με κουβεντες τυπου ''με ενα φιλο μου του οποιου σου δινω το τηλεφωνο να σε ταπωσει σε 5 λεπτα και να σε κανει να μην ξαναμιλησεις για nvidia ολη σου τη ζωη...γιατι αυτος δεν ειναι πιτσιρικας αλλα 25 αρης και οσα ξερει αυτος ουτε 1/3 δε4ν γιγνωσκεις εσυ...'' περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα??Ειναι τροπος αυτος για να συζητας σε forum και να θες να στηριξεις τα επιχειρηματα για αυτα που λες??? 2
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ λέω ομαδικό ντου στον kouklakis που μας έβαλε να τρώμε τα μουστάκια μας 2
kouklakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ λέω ομαδικό ντου στον kouklakis που μας έβαλε να τρώμε τα μουστάκια μας Ποιος εγω :P
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Βασικα και εγω πιστευω ο Kouklakis φταει για ολα 2
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το να πεις την γνωμη σου δεν απαγορευεται manoli,το να προσπαθεις να την επιβαλλεις στους αλλους ομως ναι.Θες να παρεις amd παρε κανενα προβλημα,θες nvidia τα ιδια.Το να καθεσαι και να κραζεις την Nvidia για το its meant to be played,λεγεται διαφημιση και η nvidia οπως και η intel στις cpu,εχουν πολλα κερδη και μπορουν και κανουν τοσο μεγαλες διαφημισεις,οταν η amd θα παρει τα πανω της με τις κονσολες.Και η διαφημιση κακο δεν ειναι μερος των εταιριων ειναι.Εγω nvidia fanboy δεν ειμαι γιατι δεν θελω μονοπωλιο.Θελω και την amd και την Nvidia να ειναι ανταγωνιστικες γιατι αυτο βολευει την τσεπη μου,το μονοπωλιο παλι οχι.Με κουβεντες τυπου ''με ενα φιλο μου του οποιου σου δινω το τηλεφωνο να σε ταπωσει σε 5 λεπτα και να σε κανει να μην ξαναμιλησεις για nvidia ολη σου τη ζωη...γιατι αυτος δεν ειναι πιτσιρικας αλλα 25 αρης και οσα ξερει αυτος ουτε 1/3 δε4ν γιγνωσκεις εσυ...'' περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα??Ειναι τροπος αυτος για να συζητας σε forum και να θες να στηριξεις τα επιχειρηματα για αυτα που λες??? εχεις απολυτο δικιο! δεν ειναι αυτος τροπος για να στηριξω την γνωμη μου! αλλα και παλι με το που ειπα κατι αντιθετο με την γνωμη των πολλων αρχισανε να με βομβαρδιζουν απο ολες τις μπαντες λες και μπηκε ιος στο κυτταροπλασμα..παναγια μου! και απο την αλλη μερια εγω τις μετρησεις μου τις εκανα ειδα αυτο που ειδα και στο κατω κατω δεν με νοιαζει για σας αλλα αν δεν δω σημαντικες βελτιωσεις στην nvidia στην 8 σειρα θα προχωρησω σε amd και επεξεργαστη και καρτα γραφικων... το θεμα με μενα τελιωνει εδω...θα δω βλεπω τι γραφετε αλλα δεν θα απαντω διοτι εσεις με διωξατε με την συμπεριφορα σας.. ηθελα να σας περασω 2-3 μυνηματα για το μονοπωλιο της nvidia αλλα εως εκει!! καλο σας βραδυ!
Fulgore1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Και τι σου κανει εντυπωση εν μερη τα ιδια βλεπεις και σε ατομα οπως πχ μεταξυ ποδοσφαιρικων ομαδων(ολυμπιακος-παναθηναικος),κινητων(iphone-Samsung),κονσολων(MS-Sony)κτλπ.Εγω προσωπικα γιαυτο αποφευγω να γραφω πολυ σε τετοια post γιατι πανω κατω γινεται οπως και καλη ωρα με την δικια σου περιπτωση και τις αναλογες ανταλλαγες σχολιων.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ρε συ μανωλη,σε ξαναρωταω,το tesselation το ειχατε στο extreme?εκει επασχε η σειρα 6 της amd σε σχεση με την nvidia.σε ξαναρωταω.ναι η οχι?εα δεν θυμασαι,δεν ειναι κακο.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα επικρατήσει αυτή που θα πας να αγοράσεις αύριο Μανωλακη.. Γιατί όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη η λογική επανέρχεται.. (ως ένα σημείο οι ανίατες παραμένουν) Βέβαια και το "αφού θα την κάψω ας πάρω μια φτηνή" λογικό είναι .. Έλα ξεκίνα το διάβασμα.. > http://www.fudzilla.com/home/item/31995-evga-gtx-760-superclocked-acx-reviewed/31995-evga-gtx-760-superclocked-acx-reviewed Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr
sotirisxp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εχεις απολυτο δικιο! δεν ειναι αυτος τροπος για να στηριξω την γνωμη μου! αλλα και παλι με το που ειπα κατι αντιθετο με την γνωμη των πολλων αρχισανε να με βομβαρδιζουν απο ολες τις μπαντες λες και μπηκε ιος στο κυτταροπλασμα..παναγια μου! και απο την αλλη μερια εγω τις μετρησεις μου τις εκανα ειδα αυτο που ειδα και στο κατω κατω δεν με νοιαζει για σας αλλα αν δεν δω σημαντικες βελτιωσεις στην nvidia στην 8 σειρα θα προχωρησω σε amd και επεξεργαστη και καρτα γραφικων... το θεμα με μενα τελιωνει εδω...θα δω βλεπω τι γραφετε αλλα δεν θα απαντω διοτι εσεις με διωξατε με την συμπεριφορα σας.. ηθελα να σας περασω 2-3 μυνηματα για το μονοπωλιο της nvidia αλλα εως εκει!! καλο σας βραδυ! Τελικα οποιος λεει π@π@ρι@ς εδω μεσα,στηριζει την amd.- Εμ απο την μια θελεις να βγαλεις την 6970 καλυτερη απο 7870LE-660TI-7950 εμ απο την αλλη λες οτι το forum στηριζει nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα