Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις amd καρτες υπαρχει παρομοια μηχανη σαν το physx της nvidia αλλα δεν λεγεται physx και δεν ειναι τοσο γνωστο οσο αυτο...

το cuda δεν το χρησιμοποιεις σε κανενα παιχνιδι παραμονο σε επεξεργασια εικονας βιντεο δηλαδη οι αρχιτεκτονες θελουν το cuda με αλλα λογια...οσο για το nvidia experience χεστηκα πραγματικα!

η amd εχει αποδειξει σε λιγους οτι μπορει να εξοντωσει την καθε  nvidia και την καθε intel.

Αληθεια ε?? Και τι εχεις να πεις γιαυτο

Εμεινες αφωνος ε?? Ειδες ποσα πραγματα εχουν αναπτυξει στην nvidia και απολαμβανουμε πιο ζωτανα και ομορφα γραφικα??

• Like 1
  • Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην ψαρώνεις ρε pro,ο μανώλης είναι ο forumania μεταμφιεσμένος σε τεχνικο αχαχαχα.Αν δεν είναι ο ίδιος τότε παραδίνομαι δεν αντέχω και άλλον trollάκια.

Δημοσ.

Τι απολαμβάνετε?? Πότε γελάμε?? Ανάλογα αν δοκίμασες τετρις στην AMD και crisys στην nvidia ναι τότε απολαύσες καλύτερα γραφικά

Δημοσ.

εστω και παρομοια επιδοση..εσυ και παλι επιδοση θα δεις? ξερεις σε καρτες υπαρχει και κατι αλλο που ονομαζεται ποιοτητα κατασκευης. Nvidia οσες φορες εχω δει πραγματικα το οριο ζωης τους παιζει να ειναι τα 3 χρονια? καπου εκει.Ομως γιατι ποτε μου δεν εχω δει amd καρτα να χαλαει? δηλαδη οκ πες επιδοσεις ειναι ιδιες. τα λεφτα σου λοιπον θα τα επενδυσεις σε κατι που θα χρειαστει σε λιγο καιρο αλλαγμα? η σε κατι που εχει μεγαλυτερη αντοχη?

Τωρα που το λες, ουτε εμενα μου εχει χαλασει ποτε Amd καρτα ουτε σε φιλου μου.. Χμμ. Θα διαλεγα την αντοχη λοιπον.. Θανο ελπιζω να βοηθησαμε :)

Δημοσ.

Αληθεια ε?? Και τι εχεις να πεις γιαυτο

Εμεινες αφωνος ε?? Ειδες ποσα πραγματα εχουν αναπτυξει στην nvidia και απολαμβανουμε πιο ζωτανα και ομορφα γραφικα??

δεν εμεινα αφωνος!!! τι τελεια γραφικα μωρε?? η διαφορα απο 4890 σε gtx 295 ητανε στις εκρηξεις που τα fps δεν πεφτανε τοσο πολυ και οτι εχει η nvidia λιγο πιο ζωντανα χρωματα και το νερο ητανε πιο ωραιο στην nvidia!

Τι απολαμβάνετε?? Πότε γελάμε?? Ανάλογα αν δοκίμασες τετρις στην AMD και crisys στην nvidia ναι τότε απολαύσες καλύτερα γραφικά

ακριβως!!! τα γραφικα ειναι πανω κατω τα ιδια μονο πολυ μικρες διαφορες που επισημανω παραπανω!

Δημοσ.

δεν εμεινα αφωνος!!! τι τελεια γραφικα μωρε?? η διαφορα απο 4890 σε gtx 295 ητανε στις εκρηξεις που τα fps δεν πεφτανε τοσο πολυ και οτι εχει η nvidia λιγο πιο ζωντανα χρωματα και το νερο ητανε πιο ωραιο στην nvidia!

ακριβως!!! τα γραφικα ειναι πανω κατω τα ιδια μονο πολυ μικρες διαφορες που επισημανω παραπανω!

Ναι αλλα εγω ομως σου απεδειξα οτι και το cuda και το physX εχεις παραπανω εφε γραφικων, εσυ εισαι μονο λογια.. Αμμμμ δεν παει ετσι..
Δημοσ.

Ναι αλλα εγω ομως σου απεδειξα οτι και το cuda και το physX εχεις παραπανω εφε γραφικων, εσυ εισαι μονο λογια.. Αμμμμ δεν παει ετσι..

μπορει να εχεις δικιο!

αλλα τι θα επελεγες μια καρτα στην οποια θα εχεις εγγυηση για 3 χρονια και μετα θα σοθυ χαλασει η μια καρτα κατασκευασμενη απο πιο ανθεκτικα υλικα με αντοχη στο χρονο και στις δυσκολες συνθηκες(σκονη,κατσαριδες) οπου μια nvidia σε συνδυασμο με τις υψηλες θερμοκρασιες θα εβγαινε knock out!..εε? ας πω και λιγα πραγματα για την ποιοτητα κατασκευης οπως προανεφερε ο forumania...

Δημοσ.

Φίλε εγώ προσωπικά μια φορά έκανα το λάθος της nvidia.. 2 κάρτες γραφικών MSI NVIDIA 8800GTS 512 MB με sli με μια παρόμοια σε MSI p7n Diamond. Με το boot οι κάρτες 70-80 βαθμούς θερμοκρασία.. Σε ένα χρόνο η μία πραγματικά έβγαλε σπίθα και έκαψε τροφοδοτικό και μητρική. Είχε πάει 185 βαθμούς που σε τέτοια θερμοκρασία καταστρέφει το PCB που είναι η πλακέτα του χωρίς τα εξαρτήματα. Η κάρτα ήταν σε εγγύηση και έτσι έγινε.. Μετά από έναν χρόνο πάλι τα ίδια και με τις 2 την ώρα που έπαιζα assassin's creed. Δηλαδή ούτε καν ζωηρό παιχνίδι.. Τα ίδια και σε έναν φίλο μου με nvidia αλλά δεν θυμάμαι μάρκα. Πες μου έναν λόγο να πάρω ξανά εγώ nvidia. Έχω δει καινούργιες που με το που βάλεις την ψυχτρα τους με ένα πλαστικό μπορείς και ξεκόλλας την gpu?????? Αυτό είναι ποιότητα? Προτιμώ να κάνω τα λεφτά σουβλάκια πάρα να αγόραζα nvidia ακόμα και 50d να παίζαμε παιχνίδια σε αυτές

Δημοσ.

70 βαθμούς σε idle αποκλείεται .

Οπως κ οι 185C το ίδιο . Στους 110C θα είχε σβήσει απο προστασία .

Γενικό : επειδή το θέμα το βλέπω για κλείδωμα κ ειναι κρίμα , καλύτερα θα ήταν να πάψουν λίγο τέτοια posts .

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ok δεκτο. Ουτε εγω θα ξαναεπαιρνα nvidia αμα μου τυχει αυτο που επαθες εσυ.. Μακρια απο εμας αυτα..

ειδες?? ενω φαινονται πολυ θεαματικες εξωτερικα εσωτερικα ειναι αστα να παμε...

και εγω με 8800gt 1slot τοτε ητανε εργαλειο καηκε απειδη επαιζα bf3 106 βαθμους επι μιση ωρα...

και η πλακα ειναι οτι δεν καηκε την ιδια μερα αλλα την επομενη οπου καθε 3 λεπτα εκανε reset...

7790 η πιο value for money αυτη τη στιγμη...χαμηλες θερμοκρασιες...αρκετα καλες επιδοσεις μιας και η τεχνολογια που εχει θα εφαρμοστει στις 8000series!

οποιος θελει επιδοσεις σε προσιτη τιμη χτιζει 7790cf και πιανει ανετα 45fps στο valley με stock ρολογια με 250€ νταν!

70 βαθμούς σε idle αποκλείεται .

Οπως κ οι 185C το ίδιο . Στους 110C θα είχε σβήσει απο προστασία .

Γενικό : επειδή το θέμα το βλέπω για κλείδωμα κ ειναι κρίμα , καλύτερα θα ήταν να πάψουν λίγο τέτοια posts .

Sent from my iPod touch using Insomnia

οντως 185βαθμοι ειναι πολυ αλλα δεν κλεινανε τα pc τοτε απο προστασια μονο απο θερμοκρασια επεξεργαστη!

εγω επαιζα σου λεω 106 βαθμους και μετα απο μιση ωρα το καταλαβα που αρχισε να φριζαρει το game...

σιγα μην κλεισει το thread...πας καλα?....απλα μεταονομασια θελει σε nvidia vs amd η μεγαλη μαχη...ποιος θα επικρατησει?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τελικα τι να παρω?ρε τεχνικε και εσυ μανωλη,τι λετε?θελω να μου αντεξει η καρτα πολλα χρονια και να εχω καλη ποιοτητα ατασκευης.αλλα και physics γιατι δεν μου αρεσει η χημεια.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω τελικα τι να παρω?ρε τεχνικε και εσυ μανωλη,τι λετε?θελω να μου αντεξει η καρτα πολλα χρονια και να εχω καλη ποιοτητα ατασκευης.αλλα και physics γιατι δεν μου αρεσει η χημεια.

τι εννοεις?? θες και nvidia και amd? axaxa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...