manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 @Μανωλακη ολα έχουν ενα όριο.. ξερω εισαι μικρος,αλλα μικρος πρέπει να μάθεις.. Troll < Mode off troll σημαινει αντιθετη γνωμη απο εσενα?? νομιζα οτι ζουμε σε καιρο δημοκρατιας αλλα μαλλον ειμαστε σε περιοδο χουντας ετσι? δεν μπορουμε να πουμε την γνωμη μας? και αν εχουμε καταληξει σε διαφορετικο αποτελσμα απο ολους την σημαινει? τρολλ? δεν νομιζω κ.παπαδοπουλε διοτι δεν λεω κατι που το ειδα στον υπνο μου αλλα λεω κατι το οποιο το ειδα στον ξυπνιο μου με ενα φιλο μου του οποιου σου δινω το τηλεφωνο να σε ταπωσει σε 5 λεπτα και να σε κανει να μην ξαναμιλησεις για nvidia ολη σου τη ζωη...γιατι αυτος δεν ειναι πιτσιρικας αλλα 25 αρης και οσα ξερει αυτος ουτε 1/3 δε4ν γιγνωσκεις εσυ... κοιτα....εγω μετα το αποτελεσμα που ειδα στου φιλου μου την 6970(vtx edition) 38.2 fps[ /quote] Ρε αγόρι δεν γίνεται αυτό . Μπορείς να το αποδείξεις ; Πρόσεξε σε extreme , full hd κ 8XAA . ναι αμε? τι θες? εικονα?εινονα του pc? printscreen? τηλεφωνο? τι? specs?
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 κοιτα.... εγω μετα το αποτελεσμα που ειδα στου φιλου μου την 6970(vtx edition) 38.2 fps θα σου προτεινα να περιμενεις την 8000 σειρα της amd και να χτυπησεις μια τοτε....ποσα καιρο εχεις ακομα εγγυηση στην 6970? Εχει εγγυηση μανωλη μεχρι τον μαρτιο του 2014.τι προτεινεις δηλαδη? Περιεργο παντως το valley που λες.εγω εβγαλα με μνημες 1375 πυρηνας 1020 με 1.26 ρευμα 32fps.
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ο kouklakis πού έιναι να μας βγάλει απο το αδιέξοδο?buxaxaxaxa 1
kouklakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Χαχαχαχαχαχα! Περιμένω να μου έρθει το μωρό! (Αsus matrix soc 7970) Mιας και πηρε φιλος την 770 την δοκιμασα και δεν ειδα διαφορες προς το καλυτερο απο την gigabyte 7970 που εχω στο αλλο pc! 3
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Πωωωω παντως παραδεχτειτε το, τον εκανε @#£?#! τον Movie O_O.. Εμενα το 1/3 της τετραγωνικης ριζας του αθροισματος ολων αυτων που ειπε να μου ελεγε, θα εψαχνα να βρω που μενει! 4
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εχει εγγυηση μανωλη μεχρι τον μαρτιο του 2014.τι προτεινεις δηλαδη? Περιεργο παντως το valley που λες.εγω εβγαλα με μνημες 1375 πυρηνας 1020 με 1.26 ρευμα 32fps να σου εξηγησω λοιπον τιο ειναι το valley... συγκρινεις και επεξεργαστες αλλα και καρτες γραφικων ακομα και μνημες στην δικη μου την περιπτωση(pc2) 32fps ειναι ακρως φυσιολογικο καθως το πρωτο μας αποτελεσμα με 1156 συστημα(i7 875k 4ghz) 16gb ram 2133mhz και την 6970 απανω εβγαλε απο οτι θυμαμαι 33.2fps ...αρα για το δικο σου συστημα που δεν πρεπει να ειναι τοσο extreme οσο το αναγραφομενο καλα ειναι τα 32.... αλλα πως γινεται να κουμπωσουμε την 6970 σε ενα ''κακομοιρουλικο΄΄ amd συστημα με 8gb ram 1800mhz και επεξεργαστη τον φτηνιαρικο fx6300 χρονισμενο στα 4ghz και να απογειωθει το αποτελεσμα στα 38.2? ναι καλα ακουσατε χειροτερος μνημες και εναν επεξεργαστη που ολοι τον ειχανε αμελησει και δεν περιμεναν οτι σε παιχνδια θα εσκιζε ακομα και ενα διασημο 5 3570k 4ghz επισης.... δηλαδη ελεος...αμς δινει τετοια κομματια η amd ειδικα σε επεξεργαστες και εσεις καθεσται και υποστηριζεται ακομα intel και nvidia... δηλαδη ελπιζω αυτη η προσπαθεια που κανω αυτη την στιγμη να σας ταρακουνισει λιγο ολους και να σας κανει να σκεφτηται μερικα πραγματα.....
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα ανθρωπος περιμενει να του απαντησεις.. Την 7970 ή την 770 που ειναι φρεσκια καρτα, με physX, cuda και Nvidia Experience?? Τα εχεις αυτα στην Amd?? Δωστου λοιπον εναν λογο να προτιμησει την 7970 απο την 770 μιας εχουν πανω κατω την ιδια τιμη. 1
forumania Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα.. Έχουν περασει απο τα χερια μου του κοσμου οι υπολογιστες ως τεχνικος! Ολοι οι επεξεργαστες + καρτες γραφικων και με σκοπο να γινει overclock και τα λοιπα Μπορω να πω οτι πραγματικα η Nvidia δεν προκειτε να φτασει την Ατι σε καρτες γραφικων με ΤΙΠΟΤΑ.Μιλαμε τωρα για ποιοτητα κατασκευης και τα λοιπα οκ? Μπορει τα utilities που παρεχει η nvidia να ειναι καλα αλλα τι να τα κανεις αν μονο αυτα ειναι καλα? πραγματικα αχρηστα! Οσο για επεξεργαστες, για gaming pc φυσικα και AMD μονο και μονο γιατι εχουν καλυτερες αντοχες απο intel παρα το προβλημα υπερθερμανσης σε μερικους απο αυτους. Λεμε για ποιοτητα! Επισης σε overclock θεματα εχω δει σε καρτες με ati gpu και επεξεργαστες amd να εχουν τοσο καλο overclock που πραγματικα σε nvidia και intel δεν εχω ξαναδει! Επιπλεον Prospector8 πες μου .Βαζεις μια nvidia και κερδιζεις τα απιστευτα utilities συμφωνα με την γνωμη σου PhysX,Nvidia Cuda,και το experience που λες, μονο για αυτο δλδ θα επερνες μια καρτα? Και πραγματικα οσοι βλεπουν τα benchmarks που βγαζουν στο internet τοτε μην μιλατε εδω! πραγματικα! οσο εγω τα εχω δει στην πραγκατικοτητα , τα βλεπω αυτα και γελαω δηλαδη!!! 1
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Χαχαχαχαχαχα! Περιμένω να μου έρθει το μωρό! (Αsus matrix soc 7970) Mιας και πηρε φιλος την 770 την δοκιμασα και δεν ειδα διαφορες προς το καλυτερο απο την gigabyte 7970 που εχω στο αλλο pc! ά ρε σουπιά σε φαντάζομαι να κάθεσαι αμέτοχος μπροστά στην οθόνη και να χαζογελάς με αυτά που βλέπεις στο thread που δημιούργησες 2
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα ανθρωπος περιμενει να του απαντησεις.. Την 7970 ή την 770 που ειναι φρεσκια καρτα, με physX, cuda και Nvidia Experience?? Τα εχεις αυτα στην Amd?? Δωστου λοιπον εναν λογο να προτιμησει την 7970 απο την 770 μιας εχουν πανω κατω την ιδια τιμη. στις amd καρτες υπαρχει παρομοια μηχανη σαν το physx της nvidia αλλα δεν λεγεται physx και δεν ειναι τοσο γνωστο οσο αυτο... το cuda δεν το χρησιμοποιεις σε κανενα παιχνιδι παραμονο σε επεξεργασια εικονας βιντεο δηλαδη οι αρχιτεκτονες θελουν το cuda με αλλα λογια...οσο για το nvidia experience χεστηκα πραγματικα! η amd εχει αποδειξει σε λιγους οτι μπορει να εξοντωσει την καθε nvidia και την καθε intel.
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 @forumania Αν εχουν παρομοιες επιδοσεις και εχουν την ιδια τιμη γιατι να μην παρω αυτη που μου προσφερει περισσοτερα features??
forumania Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εστω και παρομοια επιδοση..εσυ και παλι επιδοση θα δεις? ξερεις σε καρτες υπαρχει και κατι αλλο που ονομαζεται ποιοτητα κατασκευης. Nvidia οσες φορες εχω δει πραγματικα το οριο ζωης τους παιζει να ειναι τα 3 χρονια? καπου εκει.Ομως γιατι ποτε μου δεν εχω δει amd καρτα να χαλαει? δηλαδη οκ πες επιδοσεις ειναι ιδιες. τα λεφτα σου λοιπον θα τα επενδυσεις σε κατι που θα χρειαστει σε λιγο καιρο αλλαγμα? η σε κατι που εχει μεγαλυτερη αντοχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα