Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 φέρε μου καλύτερα benchmarks της 7950 απο την δικιά μου 760 και ίσως το σκεφτώ. 00002.png http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-479?do=findComment&comment=52432168
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-479?do=findComment&comment=52432168 τι θες να πεις με αυτο? αφηνεις ενα λινκ και ολα μελι γαλα? καντο πιο λιανα!
kyriakosm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 πολυ πιθανο να φερει καλυτερο score εδω η 6970 εφερε 38.2 η 7950 νομιζεις οτι δεν θα φερει το 50? εισαι σιγουρος? μανωλη εγω πηρα την 7950 στο σπιτι μου και εβγαλε 20fps στο valley και μια 560τι που ειχα 48fps η 7950 ηταν με cpu 3960 και η 560τι με pentium τι λες μπαινω στο βιβλιο γκινες? και μην ξεχνας να εισαι δικαιος παντως αν σου πουλησανε την 6970 καλυτερη απο την 660ti, μπραβο εκανες πολυ καλη αγορα! 1
liakjim Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αφού είπαμε , τι τα βάζεις αυτά ; Αφού ολα τα reviews ειναι κατευθυνόμενα υπέρ της πράσινης ... Sent from my iPod touch using Insomnia
Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 μανωλη εγω πηρα την 7950 στο σπιτι μου και εβγαλε 20fps στο valley και μια 560τι που ειχα 48fps η 7950 ηταν με cpu 3960 και η 560τι με pentium τι λες μπαινω στο βιβλιο γκινες? παντως αν σου πουλησανε την 6970 καλυτερη απο την 660ti, μπραβο εκανες πολυ καλη αγορα! saiz σαγαπω, νομιζα οτι σε εχασα για παντα 6
kyriakosm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 saiz σαγαπω, νομιζα οτι σε εχασα για παντα αντι να βαλεις χερι στο πιτσιρικα που λεει κουταμαρες και εχουμε γεμισει το thread με τρολλ χαμηλου εππιεδου ψανεσαι για flame σοβαρος εισαι και εσυ βλεπω! 1
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-479?do=findComment&comment=52432168 ρε ashmadia αυτή η 7950 που μου δείχνεις θα πάρει φωτιά τί ρολόγια είναι αυτά?Εγω τέτοιο σκορ βγάζω +70mhz πάνω απο τον εργοστασιακό υπερχρονισμό,χώρίς ρεύματα και άλλα μαραφέτια και full stable τί μου συγκρίνεις? αν εχεις το pc σου στην πενα ειναι δυνατον να αποδωσει το ιδιο με να το εχεις να το καθαρισεις 3 χρονια...ειναι δυνατον.... για αυτο μη λετε οτι ολα εξαρτοται απο την καρτα γιατι δεν ισχυει....εγω κρατησα οπως ειναι το συστημα(pc2) αλλαξα την μητρικη και πηγα σε ddr3 8gb απο 4gb ddr2 διαφορα?????? τουλαχιστον πεζει το bf3 50 σταθερα χωρις AA εννοειται ενω πριν μεταβαλοτανε απο 55-15 συνεχεια.... οι μνημες ο επεξεργαστης η μητρικη και οι θερμοκρασιες ειναι + στην αποδοση της καρτας....για αυτο δεν μπορει να σου λεει ο αλλος οτι αυτη βγαζει 48.2fps...για κατσε ρε φιλε...το ιδιο συστημα εχουμε?...για να τσεκαρω διαφορα στην ταχυτητα στις μνημες στον επεξεργαστη τι θερμοκρασιες εχεις εσυ και τι εχω εγω αλλα που ειναι αυτα στα online benchmarks εεε? γιατι τα κρυβουν? γιατι δεν τα αναφερουν? για πειτε μου εσεις(σε ολους αναφερομαι) ψαχτειτε λιγο και μην στεκεστε σε ενα αποτελεσμα που ειδατε στο ιντερνετ.....παραδειγμα... η 295 μου με 15% oc εβγαζε 20.9fps στο valley ωραια? οποιοσηποτε αλλος θα αλλαζε καρτα γραφικων ετσι? εγω αλλαξα μητρικη και μνημες και πηγα 24fps γιατι αραγε? μηπως με κοβανε οι μνημες?η μητρικη που ητανε g31chip? ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ.....ΑΥΤΑ! ρε φίλε με διπύρηνο ι3 έβγαλα το 48,2 στο valley δές καλύτερα,τί είναι αυτά που λές?
Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Γινεσαι κακος, κ εσυ εκανες τρολλινγκ χαμηλου επιπεδου και δεν σου εδινα σημασια οταν καταλαβα. Σοβαρη συζητηση με βαμμενους δεν ξανακανω. GO GO POWER RANGERS! πιστευω ανετα φτανει 30 σελιδες μεχρι το βραδυ. Ξεκινα και εσυ το "φυστικη" και μην σε νοιαζει τιποτα ρε ashmadia αυτή η 7950 που μου δείχνεις θα πάρει φωτιά τί ρολόγια είναι αυτά?Εγω τέτοιο σκορ βγάζω +70mhz πάνω απο τον εργοστασιακό υπερχρονισμό,χώρίς ρεύματα και άλλα μαραφέτια και full stable τί μου συγκρίνεις? Ασε μας ρε μητσακο.... Και ο δικος σου πυρηνας εκει πανω δουλευει, να του πετας ενα κουβα νερο καθε πρωι για να μην παρει φωτια... 1
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 αντι να βαλεις χερι στο πιτσιρικα που λεει κουταμαρες και εχουμε γεμισει το thread με τρολλ χαμηλου εππιεδου ψανεσαι για flame σοβαρος εισαι και εσυ βλεπω! ωπα...νταξει σταματαω...συνεχιστε εσεις...δεν μιλαω...δεν μιλαω τωρα θα μιλησω ομως....7790 παραπλησια στην 650ti boost αχααααααχχχχχχααααααχαααααχα ποτε γελαμε? 7790 προοριζοταν για την 8000 σειρα και την εβγαλε τωρα για να πατωσει στην κυριολεξια τις mid range 6 series... μετα απο αυτο συνεχιζεται και ακουτε τα bench....πολυ καλα...χαιρετω!!
Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ωπα...νταξει σταματαω...συνεχιστε εσεις...δεν μιλαω...δεν μιλαω τωρα θα μιλησω ομως....7790 χειροτερη απο 650ti boost αχααααααχχχχχχααααααχαααααχα ποτε γελαμε? 7790 προοριζοταν για την 8000 σειρα και την εβγαλε τωρα για να πατωσει στην κυριολεξια τις mid range 6 series... μετα απο αυτο συνεχιζεται και ακουτε τα bench....πολυ καλα...χαιρετω!! Μανωλη στειλε μου ενα δεματακι κ εμενα! Λιγο ομως γιατι εθιζει 3
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μανωλη που εισαι τοσο καιρο αγορι μου...Αντε μπραβο,να βρουνε τον μαστορα τους που μας εχουν ζαλισει.καλα κανεις και τους τα χωνεις.ετσι θελουν τα πρασινα.συνεχισε ετσι,μην σταματας.saiz να σε δω τωρα. Off topic μην με παρετε με τις πετρες ετσι,ξερετε ολοι τι κανω τωρα. Χωρις πλακα τωρα,σκεφτομαι να αλλαξω την 6970 και να παω η σε 7970 η σε 770.τι λετε και εσεις?η ψυξη δεν με ενδιαφερει,θα φορεθει αλλη επανω και θα φαει overclock η καρτα μεχρι να βρω τα ορια της. αναλυση οθονης 1920Χ1200. μανωλη,saiz?τι λετε? 3
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μανωλη στειλε μου ενα δεματακι κ εμενα! Λιγο ομως γιατι εθιζει 7790 cf ξερει μεχρι που φτανει? Μανωλη που εισαι τοσο καιρο αγορι μου... Αντε μπραβο,να βρουνε τον μαστορα τους που μας εχουν ζαλισει.καλα κανεις και τους τα χωνεις.ετσι θελουν τα πρασινα. συνεχισε ετσι,μην σταματας.saiz να σε δω τωρα. Off topic μην με παρετε με τις πετρες ετσι,ξερετε ολοι τι κανω τωρα. αααα δηλαδη ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ?? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΗς NVIDIA...ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ AMD ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?...ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΑΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΕΡΑ ΑΣΕΕ!
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μανωλη που εισαι τοσο καιρο αγορι μου... Αντε μπραβο,να βρουνε τον μαστορα τους που μας εχουν ζαλισει.καλα κανεις και τους τα χωνεις.ετσι θελουν τα πρασινα. συνεχισε ετσι,μην σταματας.saiz να σε δω τωρα. Off topic μην με παρετε με τις πετρες ετσι,ξερετε ολοι τι κανω τωρα. Χωρις πλακα τωρα,σκεφτομαι να αλλαξω την 6970 και να παω η σε 7970 η σε 770.τι λετε και εσεις?η ψυξη δεν με ενδιαφερει,θα φορεθει αλλη επανω και θα φαει overclock η καρτα μεχρι να βρω τα ορια της. αναλυση οθονης 1920Χ1200. μανωλη,saiz?τι λετε? @Μανωλακη ολα έχουν ενα όριο.. ξερω εισαι μικρος,αλλα μικρος πρέπει να μάθεις.. Troll < Mode off 2
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μανωλη που εισαι τοσο καιρο αγορι μου... Αντε μπραβο,να βρουνε τον μαστορα τους που μας εχουν ζαλισει.καλα κανεις και τους τα χωνεις.ετσι θελουν τα πρασινα. συνεχισε ετσι,μην σταματας.saiz να σε δω τωρα. Off topic μην με παρετε με τις πετρες ετσι,ξερετε ολοι τι κανω τωρα. Χωρις πλακα τωρα,σκεφτομαι να αλλαξω την 6970 και να παω η σε 7970 η σε 770.τι λετε και εσεις?η ψυξη δεν με ενδιαφερει,θα φορεθει αλλη επανω και θα φαει overclock η καρτα μεχρι να βρω τα ορια της. αναλυση οθονης 1920Χ1200. μανωλη,saiz?τι λετε? κοιτα.... εγω μετα το αποτελεσμα που ειδα στου φιλου μου την 6970(vtx edition) 38.2 fps θα σου προτεινα να περιμενεις την 8000 σειρα της amd και να χτυπησεις μια τοτε....ποσα καιρο εχεις ακομα εγγυηση στην 6970?
liakjim Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 κοιτα.... εγω μετα το αποτελεσμα που ειδα στου φιλου μου την 6970(vtx edition) 38.2 fps Ρε αγόρι δεν γίνεται αυτό . Μπορείς να το αποδείξεις ; Πρόσεξε σε extreme , full hd κ 8XAA .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα