manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 λέγε ότι θές,εγώ πάω σε λίγες μέρες 760 sli καλα θα περασεις αμα εισουν ξεστραβωμενος και εφευγες απο την γυαλα που σε χουνε βαλει θα πηγαινες σε 7950cf με τα ιδια λεφτα αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 καλα θα περασεις αμα εισουν ξεστραβωμενος και εφευγες απο την γυαλα που σε χουνε βαλει θα πηγαινες σε 7950cf με τα ιδια λεφτα αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα φέρε μου καλύτερα benchmarks της 7950 απο την δικιά μου 760 και ίσως το σκεφτώ.
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ζουμε επικες μαχες. Που ειστε ολοι ρε σεις? 3
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 χαχαχαχα,το τελευταίο μου μήνυμα μάλλον του έριξε το ηθικό.
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 πολυ πιθανο να φερει καλυτερο score εδω η 6970 εφερε 38.2 η 7950 νομιζεις οτι δεν θα φερει το 50? εισαι σιγουρος?
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εγώ είμαι σίγουρος για αυτό που έχω ναί,εσύ είσαι σίγουρος για κάτι που δεν έχεις?
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 οχι...αλλα δεν πιστευω οτι αλλαξε η nvidia καθολου... η 6 σειρα την παρουσιαζανε γαματη αλλα απετυχε σε ολα... η 7 σειρα τι να εχει βελτιωσει? οπως λεει και το βιντεακι...SUPPOSED TO BE THE GRAPHICS LEADER αλλα δεν ειναι οτι και να κανει... και αν λες οτι η amd δεν ειναι πρωτη για πες μου μια καρτα που νικαει 7990?
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εδώ η amd έχει χάλια drivers σε single gpu,θές να εμπιστευτώ το dual gpu της 7990 και σε αυτά τα λεφτά?είχα πρόσφατα την 6850 και ξέρω τί εστί amd drivers.
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 νταξει τοτε πηγαινε σε nvidia αλλα μην ξεχνας,,,, the way nvidia its meant to be played αυτη την φραση θα πληρωσεις 500€ και οχι τις πργαματικες επιδοσεις που θα επρεπε να εχει μια καρτα με τετοιο ονομα!
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οοο τι σου ειπε ο Μανωλης???!!!! Μετα απο αυτο jim, αστο, γινε μοναχος 5
JimRdesign Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ά ρε μανώλη αστροπελέκι,πώς το σκέφτηκες όλο αυτο?
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 νταξει αν εχεις ορεξη πετα τα λεφτα σου και αν μεινεις ευχαριστημενος σφυρα ενα pm και πες μου τα αληθινα fps στο valley και οχι τα πολυποθητα που θα ηθελες να εχεις... και οσο για τα drivers της amd πλεον εχουνε φτιαξει...παλια ειχανε το προβλημα δεν θα ελεγα αστροπελεκι θα ελεγα δυσκολοπιστο... και στο κατω κατω γιατι να μην ψαχνεις μονος σου απο εμπιστες ιστοσελιδες και οχι απο μαλακιες και οτι βρεις μπροστα για να βρεις εσυ την ακρη και να βγαλεις εσυ το συμπερασμα σου και οχι το ετοιμο συμπερασμα που σου πλασαρουνε στο πιατο.... να ας πουμε εγω εχω απορια τωρα ποια ειναι καλυτερη 5970 η gtx 760... θα παω να δω πως παρουσιαζει ο καθενας την καρτα του σε τι game σε τι αναλυσεις με τι συστημα κουμπωμενο απανω....πολλα παιζουν ρολο στην αποδοση μιας καρτα ακομα και το airflow του κουτιου μη σου πω.... δεν μπορεις να βλεπεις την μια καρτα κατω απο την αλλη και να λες αυτη θα παρω επειδη στο πανε αυτοι...αα στο διαολο δηλαδη... δεν σου λεω να μην τις παρεις...παρεις κουμπωσε τις και πες μου αν αξιζαν τα 500€ μεχρι και το τελευταιο λεπτο....αν ναι τοτε θα σε πιστεψω...εγω οταν εκανα την επενδυση στην 295 ξερεις ποσο το ειχα ψαξει?? και δεν νομιζω να εκανα κακη επιλογη ασχετος εαν gtx280 sli αποδιδαν 5 fps παραπανω με +20€ για τα τοτε δεδομενα.... δεν ξερω τι αλλο να πω...ευχομαι να τις χαρεις και να μην το μετανιωσεις οποια κινηση και να κανεις στο μελλον! καλο απογευμα σε ολους!
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οντως εχεις ενα point.. Μου θυμισες μια φορα που ειχα βγαλει χαμηλοτερο score απο μια 690 ενος φιλου, και αφου ειχα δοκιμασει καθε πιθανη λυση για την επίλυση του προβληματος αυτου, ώσπου ανοιγω το κουτι και πεταγεται μια κατσαριδα Ο_Ο Αφου την εστειλα να βρει τους προγονους της, το προβλημα λύθηκε και επεστρεψα να χω 1 fps παραπανω απο μια 690 1
manolis96 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οντως εχεις ενα point.. Μου θυμισες μια φορα που ειχα βγαλει χαμηλοτερο score απο μια 690 ενος φιλου, και αφου ειχα δοκιμασει καθε πιθανη λυση για την επίλυση του προβληματος αυτου, ώσπου ανοιγω το κουτι και πεταγεται μια κατσαριδα Ο_Ο Αφου την εστειλα να βρει τους προγονους της, το προβλημα λύθηκε και επεστρεψα να χω 1 fps παραπανω απο μια 690 αν εχεις το pc σου στην πενα ειναι δυνατον να αποδωσει το ιδιο με να το εχεις να το καθαρισεις 3 χρονια...ειναι δυνατον.... για αυτο μη λετε οτι ολα εξαρτοται απο την καρτα γιατι δεν ισχυει....εγω κρατησα οπως ειναι το συστημα(pc2) αλλαξα την μητρικη και πηγα σε ddr3 8gb απο 4gb ddr2 διαφορα?????? τουλαχιστον πεζει το bf3 50 σταθερα χωρις AA εννοειται ενω πριν μεταβαλοτανε απο 55-15 συνεχεια.... οι μνημες ο επεξεργαστης η μητρικη και οι θερμοκρασιες ειναι + στην αποδοση της καρτας....για αυτο δεν μπορει να σου λεει ο αλλος οτι αυτη βγαζει 48.2fps...για κατσε ρε φιλε...το ιδιο συστημα εχουμε?...για να τσεκαρω διαφορα στην ταχυτητα στις μνημες στον επεξεργαστη τι θερμοκρασιες εχεις εσυ και τι εχω εγω αλλα που ειναι αυτα στα online benchmarks εεε? γιατι τα κρυβουν? γιατι δεν τα αναφερουν? για πειτε μου εσεις(σε ολους αναφερομαι) ψαχτειτε λιγο και μην στεκεστε σε ενα αποτελεσμα που ειδατε στο ιντερνετ.....παραδειγμα... η 295 μου με 15% oc εβγαζε 20.9fps στο valley ωραια? οποιοσηποτε αλλος θα αλλαζε καρτα γραφικων ετσι? εγω αλλαξα μητρικη και μνημες και πηγα 24fps γιατι αραγε? μηπως με κοβανε οι μνημες?η μητρικη που ητανε g31chip? ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ.....ΑΥΤΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα