Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 τα ενδεχομενα :

1. τρολλαρεις...

2. αν δεν τρολλαρεις , κατι δεν εκανες σωστα στις μετρησεις σου , διοτι η 660ti ειναι πολυ πανω απο οποιαδηποτε 6970...

3. εχεις μπερδευτει με την 560ti...

να σας πω αποτελεσματα λοιπον...(valley benchmark by unigine)(ultra settings dx11)

fx 6300 4ghz  8gb ram ddr3 6970 ---------> 38.2fps

i5 3570 4ghz 8gb ram gtx 660 ti pe -------> 37.7 fps

εκτος αν ο fx 6300 ειναι 100φορες πιο γρηγορος απο τον 3570

εγω πηρα τις μετρησεις μου εσεις παρτε κα ιδειτε αν λεω ψεματα!

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα η 6970 ειναι πιο γρηγορη κι απο την 7950boost των 300$ τι λες μονο για την 660ti δεν εισαι δικαιος

μονο η 760 την περναει σε αυτη την κατηγορια

------->οτι να ναι  :-(   

Δημοσ.

Manoli πρεπει να ειχατε ξεχασει τα ΑΑ ή διαφορετικη αναλυση,γιατι μια 6970 στα 1080p στο valley maxed out βγαζει γυρω στα 27-29fps... Και λογικα να το παρεις δεν γινεται να ειναι τοσο κοντα αυτες οι καρτες.

Δημοσ.

Manoli πρεπει να ειχατε ξεχασει τα ΑΑ ή διαφορετικη αναλυση,γιατι μια 6970 στα 1080p στο valley maxed out βγαζει γυρω στα 27-29fps... Και λογικα να το παρεις δεν γινεται να ειναι τοσο κοντα αυτες οι καρτες.

πολλα λες

uni4.jpg

προς αποφυγη παρεξηγησεων ολες ειναι reference εκτος καποιον edition  760

• Like 1
Δημοσ.

μα τι μου δειχνεται εικονες μωρε?

λεει πουθενα τι επεξεργαστη χρησημοποιουν μη τρελενεται και εσεις να πουμε...

δηλαδη αν εχει c2d πανω εχει τα ιδια fps σε σχεση με ενα amd 8350...πως συγκρινει 2 καρτες γραφικων χωρις να εινα ιδιο το συστημα στο οποιο κουμπωθηκαν,,,

νταξει δεν ασχολουμε αλλο γιατι μολις καηκε ο ενας πυρηνας gtx 295 και ζω ενα δραμα! απο 22.4 fps στο valley ηθελα ο μ@λ@κ@ας να το κανω 24 και το πηγα 8.8 :-( ...με τρωει ομως!

αλλα με θελει ο θεος κιολας ΕΠΑΝΗΛΘΕ

Δημοσ.

μα τι μου δειχνεται εικονες μωρε?

λεει πουθενα τι επεξεργαστη χρησημοποιουν μη τρελενεται και εσεις να πουμε...

Απο καποιου ειδους περιεργους μαζοχισμου (δεν εξηγηται αλλιως) , θα προσπαθησω να σε πεισω :

αρχικα κοιτα εδω http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=964&page=1

Θα διαβασεις "Intel Core i7-3770K @ 4.0 GHz (Turbo On / HT On)" -> αρα ο επεξεργαστης ειναι παντου ο ιδιος.

Μετα κοιτα εδω : http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=964&page=4

Θα δεις τα σκορ των καρτων αλλα κ χαμηλα τον σχεδον μηδενικο ρολο που παιζει ο επεξεργαστης - >

Core i7 3770K @ 4 GHz + HD 7970 Matrix P. FPS Score

2 Core + HT 47.2 fps 1'976

.

.

.

1 Core 46.4 fps 1'941

Ελπιζω να τα δεις μ καθαρη ματιά (κ οχι την πρασινη που εχεις τωρα) .

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και σε games benchmarks οπως εδω 

αν κανεις Pause στο 2:05 θα δεις με τι spec κανουν το benchmark σε αυτο το video
Δημοσ.

καλαααααα συνεχιστε ετσι εσεις ακουγοντας το καθε μαλακα με τα ψευτικα benchmark...

εγω τελιωνω εδω...και να αναφερω το δικο μου bench που λετε οτι δεν παιζει ρολο ο επεξεργαστης ακου εκει.

λοιπον...

i7 875k 16gb ram 6970 1920x1080 ultra settings dx11----->32.4fps

fx 6300 8gb ram 6970 1920x1080 ultra settings dx11------->38.2fps

ειτε το πιστευετε ειτε οχι η nvidia εχει χασει την πρωτια καθως ενα φιλαρακι μου με 3570k και gtx 660 εβγαλε 31.4fps

αρα το συμπερασμα μου ειναι οτι εαν η nvidia δεν αλλαξei τακτικη στην 8 σειρα προσωπικα εγω δεν θα την ξαναακουμπησω...

και οσο για το θεμα χρηματων που λετε οτι αμα εχεις λεφτα κανε συγκρισεις...αυτο δεν ειναι καθολου σωστο καθως εαν εχεις μια καρτα και ενα φιλαρακι σου εχει μια αλλη πατε σπιτι του και κανετε bench....οποιος θελει να συγκρινει πραγματικα 2 καρτες το κανει ετσι και δεν ακουει το καθε bench τι λεει διοτι τις πιο πολλες φορες πεφτουν εξω και πολυ διοτι μην ξεχναμε οτι αυτα τα νουμερα ειναι προσεγγισεις στις επιδοσεις της καρτας και οχι οι πραγματικες τις επιδοσεις....

Δημοσ.

Manoli δυστηχως με αυτα που λες κανεις λογικος δεν προκειται να σε παρει σοβαρα διοτι απλα παραπληροφορεις. Συνεχισε στο σκοταδι λοιπον και στο trolling σου.

Δημοσ.

Manoli δυστηχως με αυτα που λες κανεις λογικος δεν προκειται να σε παρει σοβαρα διοτι απλα παραπληροφορεις. Συνεχισε στο σκοταδι λοιπον και στο trolling σου.

εαν τα ματια λοιπον παραπληροφορουν τοτε συνεχιζω ακαθεκτος...

δεν προκειται να πιστεψω γρι απο αυτα που λενε εαν δεν το ψαξω καλα!

και στο κατω κατω τι εχει η nvidia που δεν το εχει η amd

και ενα βιντεακι για να γελασουμε λιγο και να σπασουμε αυτην την φρικτη ατμοσφαιρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...