Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Doc1355 θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση πάνω στο post σου.Η 660 ti έχει υψηλότερη μέση τιμή πώλησης από την 7870.

Yeap συμφωνώ απόλυτα!

100 παιχνιδια να βαλεις σε ολα θα ειναι καλυτερη 660ΤΙ

Η 6970 συκγρινεται με 7850 και η 660τι με 7870xt και 7950

Ναι ναι απλά είπα να μην το αναλύσω τόσο,νομίζω πως έπιασες το point μου :)

• Like 1
  • Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη για πιο πράγμα μιλάμε ? Για τον.. Μανώλη ?

Έχουν κάποια βάση κάπου ακουμπάνε αυτά που έγραψε ?

Μπήκε στον κόπο να διαβάσει τα αποτελέσματα απο το Anandtech ? Τις μισές επιδόσεις έχει από μια 660Ti.

Η χειρότερη αγορά είναι να μην ξέρεις τι παίρνεις και μετά τι έχεις,δεν έχει να κάνει με Εταιρίες.

Ακούω για το OpenCl συνεχώς.. Συγνώμη περάσαμε στο OSX η είμαστε στο OpenGL των Windows ?

..και η γιαγιά μου έχει μια συκιά αλλά είναι αλλεργική στα σύκα..

Όποιος ζορίζεται γενικότερα ας πάρει ανάσες,θα έρθει και η σειρά του να χαμογελάσει,αλλά μην μας κάνει το μυαλό κιμά..

Τίποτα προσωπικό με κανέναν με την λογική μόνο ..

• Like 1
Δημοσ.

Για την διακοπή κυκλοφορίας της μιλούσα saiz.Καλύτερη και από την titan είναι σε gaming.Μη τρελαίνεσαι.

ενταξει δεν το επιασα,fixed,βεβαια αν θες να την παρεις την βρισκεις οπως και την 670

kyriakosm εδω!

Δημοσ.

Να σου απαντήσω σαν πρώην κάτοχος 6970;

Καταρχάς για το πρώτο που λες για τις χιλιάκριβες κάρτες και τις λίγο πιο δυνατές επιδόσεις,δεν σου είπε κανείς να πάρεις κάρτα με 500€ από την στιγμή που υπάρχουν και φθηνότερες που θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά (ναι στην ίδια εταιρία αναφέρομαι) επίσης δεν είπε κανείς να αγοραστεί κάρτα της σειράς 7xx από κάτοχο της σειράς 6xx ή της σειράς 7xxx από την AMD..

Τα benchmarks είναι ο βασικός μπούσουλας που έχουμε για να δούμε τις επιδόσεις μιας κάρτας,δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να πάρουμε 5 κάρτες να τις δοκιμάσουμε και να δούμε ποια από αυτές μας κάνει εντέλει!

Για την σύγκριση που κάνεις νομίζω είναι πολύ άκυρη καθώς πρώτον η 6970 είναι-ήταν η top single κάρτα της σειράς 6xxx και την συγκρίνεις με μία καραmid-range κάρτα με διαφορά μόνο 1 frame όπως λες..

Θυμάσαι πόσο έκανε η 6970 καινούργια...γιατί 170€ που λες ούτε καν,τα διπλάσια ήταν. Η 660ti λοιπόν κάνει ~220€ όπως και η αντίστοιχη 7870 από την κόκκινη πλευρά.

Μια νεότερη κάρτα που καίει πολύ λιγότερο λοιπόν και έχει και ~100€ κάτω σου αποδίδει τα ίδια frames με την 6970 και ίσως και περισσότερα,ας μην το πάμε παρακάτω..

Αν όντως συγκρίνεις τα 170€ μιας μεταχειρισμένης κάρτας 3 ετών με μία κάρτα που θα την πάρεις κούτα με την εγγύηση της και με τα παραπάνω δεδομένα για μόλις 50 παραπάνω νομίζω πως είσαι εντελώς λάθος!

Και δεν το λέω μόνο για την 660ti έτσι μην παρεξηγηθώ,το ίδιο ισχύει και για τις 7870..

Καλή η 6970 αλλά για την εποχή της..πλέον έχει αρχίσει να μην κάνει,ανάλογα και τις απαιτήσεις του καθένα βέβαια!

Επίσης πως συγκρίνεις επιδόσεις cf/sli με single card,λογικό δεν είναι να έχεις παραπάνω επιδόσεις με τις 2;

Εντελώς φιλικά όλα αυτά που λέω και με καμία απολύτως διάθεση αντιπαράθεσης-ειρωνείας ή οτιδήποτε τέτοιο :)

πολυ ωραια ολα αυτα που λες κα ισυμφωνω σε αρκετα αλλα θα διαφωνησω σε 2 σημεια...

δεν μιλαω για 660ti αλλα για 660ti power edition....η οποια ξεκινησε απο 350€ και ειναι τωρα στο φτηνοτερο μαγαζι οπως βλεπω στο skroutz 290€...6970 δυστηχως δεν υπαρχει καινουργια και οποιος την παρει θα την παρει μεταχειρισμενη οπως και να εχει...

και κατι αλλο...mid range η 660ti pe? :confused:  εγω αλλα ακουγα...οτι εφτανε σε επιδοσεις 670 :eek: ...και ερχεται μια 1.5 χρονου 6970 {και οχι 3 γιατι η δικια μου(gtx 295)  κλεινει τα 3.5 τωρα} να μα πει οτι εχει εφάμιλλες επιδοσεις με μια 660ti pe?

εχω κολλησει σε αυτο το bench γιατι ειναι το δευτερο που κανω μετα απο 3.5 χρονια που τοτε κερδισε η nvidia (gtx 295 vs 4870x2) αλλα αυτη την φορα η nvidia τα παρατησε (τα σκατωσε :X )

κα ιστο κατω κατω το φιλαρακι που καναμε τις συγκρισεις τωρα προσπαθει να καψει την 6970 με τροπο ετσι ωστε να μην φανει στο rma και να παρει 2χ7870 καθως η amd θα του γυριζει 300€ για αγορες απο κει που ψωνισε την καρτουλα πριν απο 1.5χρονο :-D

αυτη ειναι μαγκια να το σκεφτομουνα και εγω πριν κανα χρονο να επερνα 550€ σε πιστωση αλλα ειμαι χαζος τι να κανουμε....

εν κατακλειδη η σειρα 6 που συγκρινα εγω που τις παρομοιαζανε σαν κορυφη με απογοητευσε για αυτο και θα προτεινω amd μεχρι να αλλαξη σταση η nvidia για το τι προωθει στην αγορα!

Δημοσ.

Συγνώμη για πιο πράγμα μιλάμε ? Για τον.. Μανώλη ?

Έχουν κάποια βάση κάπου ακουμπάνε αυτά που έγραψε ?

Μπήκε στον κόπο να διαβάσει τα αποτελέσματα απο το Anandtech ? Τις μισές επιδόσεις έχει από μια 660Ti.

Η χειρότερη αγορά είναι να μην ξέρεις τι παίρνεις και μετά τι έχεις,δεν έχει να κάνει με Εταιρίες.

Ακούω για το OpenCl συνεχώς.. Συγνώμη περάσαμε στο OSX η είμαστε στο OpenGL των Windows ?

..και η γιαγιά μου έχει μια συκιά αλλά είναι αλλεργική στα σύκα..

Όποιος ζορίζεται γενικότερα ας πάρει ανάσες,θα έρθει και η σειρά του να χαμογελάσει,αλλά μην μας κάνει το μυαλό κιμά..

Τίποτα προσωπικό με κανέναν με την λογική μόνο ..

τελικα δεν εχουν ουσια εχεις δικιο...καλο σου βραδυ δασκαλε!!

οταν συγκρινεις καρτες σπιτι σου να μου στειλεις pm να μου την εβγαλες εσυ ο ιδιος στο δικο σου pc και ασε το καθε site τι λεει...εσυ τι ειδες και οχι οι αλλοι!

αντε ενας ενας

Millennium πες του κατι αυτουνου

δεκτη καθε απαντηση περιμενω!

Δημοσ.

τελικα δεν εχουν ουσια εχεις δικιο...καλο σου βραδυ δασκαλε!!

οταν συγκρινεις καρτες σπιτι σου να μου στειλεις pm να μου την εβγαλες εσυ ο ιδιος στο δικο σου pc και ασε το καθε site τι λεει...εσυ τι ειδες και οχι οι αλλοι! (χαλας και την προσπαθεια αλλονων με αυτα που λες)

αντε ενας ενας

δεκτη καθε απαντηση περιμενω!

αν αγορασω καρτα θα την στειλω σπιτι σου για review :-)

Δημοσ.

αν αγορασω καρτα θα την στειλω σπιτι σου για review :-)

αμα θες στειλε τι να σου πω! εσυ δεν με πιστευεις...

οσο για το πιτσιρικας δεν το σχολιαζω γιατι φαινομαι πιο ενημερωμενος απο ολους σας σε ορισμενα σημεια και στο κατω κατω της γραφης δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου...αλλα που να καταλαβεται

Δημοσ.

Μήπως είχε ξεχάσει να δώσει ρεύμα στην PE ?  έτσι ναι μπορεί..

τωρα θα μου πεις οτι η pe καιει και πιο πολυ απο την 6970...οκ ναι εχεις δικιο και εσυ...

στο ιδιο τροφοδοτικο ητανε συνδεμενα tx850 απο την corsair

Δημοσ.

...και ερχεται μια 1.5 χρονου 6970 {και οχι 3 γιατι η δικια μου(gtx 295)  κλεινει τα 3.5 τωρα} να μα πει οτι εχει εφάμιλλες επιδοσεις με μια 660ti pe?

3 τα ενδεχομενα :

1. τρολλαρεις...

2. αν δεν τρολλαρεις , κατι δεν εκανες σωστα στις μετρησεις σου , διοτι η 660ti ειναι πολυ πανω απο οποιαδηποτε 6970...

3. εχεις μπερδευτει με την 560ti...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...