Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η nvidia εκτός απο fps πουλάει και features αλλα πού να το ξέρεις

αλιμονο να διναμε 360€ αλλα εγω ειδα απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ μιας παλιας ξεγραμενης καρτας και σε μια νεοφερτη καρτα η οποια δεν αξιζει τα λεφτα...οταν τις πιασεις στα χερια σου και τις συγκρινεις ο ιδιος θα τα καταλαβεις τι εννοω,,,μεχρι τοτε δεν μπορεις να ξερεις κατι που δεν εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια στην ιδια σου την οθονη...

και οσο για τα fps και features που λες για πες μου κατι που δεν εχει h amd?

μα φυσικα..το physx ετσι?....και εσενα ποιος σου ειπε οτι η amd δεν εχει καποια παροποια μηχανη σαν αυτη της nvidia εε?

τεσπα οποιος θελει θα καταλαβει...εγω ειπα την γνωμη μου στο παλικαρι..απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο να πω και τι αλλο να κανω...συνεχιστε να πετατε τα λεφτα σας!!

καλο απογευμα!

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλιμονο να διναμε 360€ αλλα εγω ειδα απειροελαχιστες διαφορες μεταξυ μιας παλιας ξεγραμενης καρτας και σε μια νεοφερτη καρτα η οποια δεν αξιζει τα λεφτα...οταν τις πιασεις στα χερια σου και τις συγκρινεις ο ιδιος θα τα καταλαβεις τι εννοω,,,μεχρι τοτε δεν μπορεις να ξερεις κατι που δεν εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια στην ιδια σου την οθονη...

και οσο για τα fps και features που λες για πες μου κατι που δεν εχει h amd?

μα φυσικα..το physx ετσι?....και εσενα ποιος σου ειπε οτι η amd δεν εχει καποια παροποια μηχανη σαν αυτη της nvidia εε?

τεσπα οποιος θελει θα καταλαβει...εγω ειπα την γνωμη μου στο παλικαρι..απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο να πω και τι αλλο να κανω...συνεχιστε να πετατε τα λεφτα σας!!

καλο απογευμα!

το αν πετάμε τα λεφτά μας ή όχι το ξέρουμε καλύτερα δεν θα μας πείς εσύ.Και καταρχάς δεν έχει  καμία σχέση η σειρά 6 με την σειρα 7 της nvidia μην μπερδέυεσαι,έχει αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική της nvidia στην καινούργια σειρά.

Δημοσ.

συγνωμη αν τα ματια μου κανουνε λαθος κυριε

JimRdesign

αλλα δεν λεω τιποτα που ειναι ψεμα ετσι για να σας κανω εντυπωση...οταν το καταλαβεται να μου ξανααπαντησετε και αν εχετε κανενα φιλαρακι που εχει αυτες τις 2 συγκεκριμενς καρτες τρεχτε το valley με τον ιδιο cpu ram psu mobo κτλ και θα με θυμηθειται....μην ακουται τι λενε τα benchmarks ελεος...τα μισα απο αυτα που λενε ειναι σαλια και πληρωνονται για αυτο...

ετσι γινεται και με τους επεξεργαστες της intel που εχουνε κανει και καλα σκουπιδια την amd...για συγκρινε τον 3770κ με ενα κακομοιρουλη fx8350 και πες μου εαν αξιζει τα λεφτα του ο 3770κ....αλλα δεν θελω να προχωρησω παραπερα γιατι θα καταντησω φλυαρος...

Δημοσ.

ρε manolis εδώ η κουβέντα γίνεται για 770vs7970 και εσύ μας λές για 660ti vs 6970 πού κολλάνε αυτά?Και εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα με drivers σε amd κάρτα τί σημαίνει πρέπει να κρατήσω βεντέτα με την amd όπως εσύ με nvidia?

Δημοσ.

η nvidia εκτός απο fps πουλάει και features αλλα πού να το ξέρεις

Με βασικότερο να είναι ανύπαρκτη σε Opencl. To Titan κοντράρεται με την 7870 σε opencl.

Μακροπρόθεσμα, και αν δεν το αλλάξει, αυτό θα είναι η καταστροφή της.

Δημοσ.

ρε manolis εδώ η κουβέντα γίνεται για 770vs7970 και εσύ μας λές για 660ti vs 6970 πού κολλάνε αυτά?Και εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα με drivers σε amd κάρτα τί σημαίνει πρέπει να κρατήσω βεντέτα με την amd όπως εσύ με nvidia?

και τι νομιζεις οτι η 770 ειναι καλυτερη απο την 7970...

εδω 7870 CF πηδαει την 770 χαλαρα τι μου λες τωρα εσυ?

πιστευεις οτι η nvidia ητανε ποτε μπροστα?

αν ναι ξερεις ποτε??...την περιοδο 2004-2007 μετα που ανελαβε η amd ολα αλλαξαν

αμα θες στειλε μου pm γιατι ξεφευγουμε απο το θεμα και δεν τους αφηνουμε να κανουν την δουλεια τους

Με βασικότερο να είναι ανύπαρκτη σε Opencl. To Titan κοντράρεται με την 7870 σε opencl.

Μακροπρόθεσμα, και αν δεν το αλλάξει, αυτό θα είναι η καταστροφή της.

ακριβως!

Δημοσ.

Manoli δεν θα διαφωνησω αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα 770 ή 7970 γιατι και 2 x http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html περνανε ή ειναι στα ιδια με  την http://www.skroutz.gr/s/2981895/Gigabyte-GeForce-GTX-Titan-6GB.html και κοστιζουν τα μισα λεφτα. B)

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να καταγγγειλω οτι το video ειναι fake. Ειναι ευκολο να ακουσει καποιος coil whine και αυτο ειναι αδυνατο σε καρτες Nvidia! Υποψιαζομαι οτι ο κατεργαρης εχει την 690 στο 2ο slot και στο 1ο μια (οποιαδηποτε ετσι..) Amd και πισω απ την καμερα φουσκωνει λαστιχα ποδηλατου οσο τρεχει το video, ολο και πιο παθιασμενα, νομιζοντας οτι θα νομισουμε οτι ο ανεμιστηρας της καρτας ανεβαζει στροφες!

η κλιμακα σε dΒ ειναι λογαριθμικη, αυτα τα 3db ειναι περιπου διπλασιος θορυβος...

6db  = 2Χ

Τα db τα μετράς στο 1m απόστασης και στην ουσία δείχνουν την διαφορά σε σχέση με μια πηγή ήχου στην οποία θα δώσεις 1watt .

Αν δεν μετρήσεις στο 1m δεν βγάζεις ίδιο αποτέλεσμα ... είναι λάθος.

Απο εκεί και πέρα εγώ βλέπω για τις κάρτες στο review 1db διαφορά !

Αλλά και πάλι το max δεν λέει κάτι.

Δημοσ.

Manoli δεν θα διαφωνησω αλλα καλυτερα να μεινουμε στο θεμα 770 ή 7970 γιατι και 2 x http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html περνανε ή ειναι στα ιδια με  την http://www.skroutz.gr/s/2981895/Gigabyte-GeForce-GTX-Titan-6GB.html και κοστιζουν τα μισα λεφτα. B)

αχαχαχαχαχαχαχαχ......gtx 760 sli δεν ειναι πιο δυνατες απο TITAN...2x7970 ναι αλλα εχει δικιο ειμαστε εκτος θεματος...

προτεινω 7970 να παει ο φιλος και ειχα και μια συνθεση πιο πανω αλλα την προσπερασατε και δεν ξερω το λογο...μαλλον επειδη δεν πηγαινε με τα νερα σας!

Δημοσ.

και τι νομιζεις οτι η 770 ειναι καλυτερη απο την 7970...

εδω 7870 CF πηδαει την 770 χαλαρα τι μου λες τωρα εσυ?

οτι να ναι! αυτο λεω εγω οτι κανεις στο thread!

Δημοσ.

ας παρω και εγω μερος στο θεμα και αρχιζω απο την αρχη..

γιατι να επενδυσετε πλεον σε μια εταιρεια που εχει χασει κυριολεκτικα την μπαλα και το μονο που εχει ειναι χιλιακριβες καρτες με λιγο πιο δυνατες επιδοσεις απο την προηγουμενη σειρα...

μην ακουτε ρε σεις τι λενε τα benchmarks...κανετε μονοι σας μετρησεις σπιτι σας οπως κανουμε μαζι με ενα φιλο μου...

τις προαλλες τεσταραμε στο ιδιο μηχανημα διαφορετικες καρτες γραφικων...

6970 vs gtx 660ti power edition....

ολοι λετε 660ti και ξερο ψωμι αλλα ελα που την περασε κυριολεκτικα η 6970 με 1fps διαφορα στο valley benchmark...

μια 6970 που κοστιζει περιπου 170€ ειναι λιγο καλυτερη απο την καρτα γραφικων 660ti power edition....θα μας τρελανει αυτη η nvidia?

και κατι αλλο...παλια ειμουν fan της nvidia...οπως βλεπεται ακομα την εχω εδω και 4 χρονια αλλα εχω ορκιστει οτι η επομενη καρτα θα ειναι AMD...απο τοτε που  AMD πηρε την ATI ολα αλλαξαν...τωρα η AMD ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο την nvidia η οποια δεν ξερει που πανε τα 4...

και εγω οταν το ειδα στις μετρησεις που καναμε δεν το πιστευα αλλα η αληθεια ειναι σκληρη ειτε το πιστευετε ειτε οχι...

οσο για την γνωμη μου θα σου προτεινα 7870ghz edition και αργοτερα που θα πεσουν οι τιμες λογω τις αφιξης της 8000series να χτυπησεις και μια αλλη 7870 να τις τοποθετησεις crossfire και να εισαι αρχοντας...

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ 17ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

ευχαριστω.

Να σου απαντήσω σαν πρώην κάτοχος 6970;

Καταρχάς για το πρώτο που λες για τις χιλιάκριβες κάρτες και τις λίγο πιο δυνατές επιδόσεις,δεν σου είπε κανείς να πάρεις κάρτα με 500€ από την στιγμή που υπάρχουν και φθηνότερες που θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά (ναι στην ίδια εταιρία αναφέρομαι) επίσης δεν είπε κανείς να αγοραστεί κάρτα της σειράς 7xx από κάτοχο της σειράς 6xx ή της σειράς 7xxx από την AMD..

Τα benchmarks είναι ο βασικός μπούσουλας που έχουμε για να δούμε τις επιδόσεις μιας κάρτας,δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να πάρουμε 5 κάρτες να τις δοκιμάσουμε και να δούμε ποια από αυτές μας κάνει εντέλει!

Για την σύγκριση που κάνεις νομίζω είναι πολύ άκυρη καθώς πρώτον η 6970 είναι-ήταν η top single κάρτα της σειράς 6xxx και την συγκρίνεις με μία καραmid-range κάρτα με διαφορά μόνο 1 frame όπως λες..

Θυμάσαι πόσο έκανε η 6970 καινούργια...γιατί 170€ που λες ούτε καν,τα διπλάσια ήταν. Η 660ti λοιπόν κάνει ~220€ όπως και η αντίστοιχη 7870 από την κόκκινη πλευρά.

Μια νεότερη κάρτα που καίει πολύ λιγότερο λοιπόν και έχει και ~100€ κάτω σου αποδίδει τα ίδια frames με την 6970 και ίσως και περισσότερα,ας μην το πάμε παρακάτω..

Αν όντως συγκρίνεις τα 170€ μιας μεταχειρισμένης κάρτας 3 ετών με μία κάρτα που θα την πάρεις κούτα με την εγγύηση της και με τα παραπάνω δεδομένα για μόλις 50 παραπάνω νομίζω πως είσαι εντελώς λάθος!

Και δεν το λέω μόνο για την 660ti έτσι μην παρεξηγηθώ,το ίδιο ισχύει και για τις 7870..

Καλή η 6970 αλλά για την εποχή της..πλέον έχει αρχίσει να μην κάνει,ανάλογα και τις απαιτήσεις του καθένα βέβαια!

Επίσης πως συγκρίνεις επιδόσεις cf/sli με single card,λογικό δεν είναι να έχεις παραπάνω επιδόσεις με τις 2;

Εντελώς φιλικά όλα αυτά που λέω και με καμία απολύτως διάθεση αντιπαράθεσης-ειρωνείας ή οτιδήποτε τέτοιο :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...