puntakias22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 καλησπερα να κανω μια ερωτηση.εχω βγαλει μια φωτο την θερμοκρασια το λαπτοπ μου και θα ηθελα να μου πειτε αν ολα πανε καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εγώ μια χαρά της βλέπω της θερμοκρασίες σου εάν σκεφτείς ότι εχουμε και καλοκαίρι . Εάν θέλεις ανέβασε και μια με full load να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puntakias22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ειμαι τελειως ασχετος.αν θελεις βοηθησε λιγο στο τι εννοεις....ολα ξεκινησαν το μεσημερι που το ειχα στα ποδια και την στιγμη που σηλωθηκα εκαιγε τελειως.δεν κανει κολληματα ουτε τιποτα.απλα απο περιεργεια λεω ενα hp620 δυπηρινο ειναι στα 2,3 με 4 ραμ και μια onboard καρτα γραφικων με εκαψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Κομπλέ ειναι οι θερμοκρασίες κλασσικό ειναι αυτο στα laptop να ζεματάνεται / καίνε μετα απο λιγο , αν θες να ειναι λιγο πιο δροσερό οταν το ακουμπάς καπου πάρε μια βάση με ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 μια χαρά ειναι τι να πώ και εγώ που ειμαι σταθερά στους 80 βαθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puntakias22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 οκ να ειστε καλα ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 μια χαρά ειναι τι να πώ και εγώ που ειμαι σταθερά στους 80 βαθμούς Μαλλον και εσυ πρέπει να κανεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μαλλον και εσυ πρέπει να κανεις κατι ναι μάλλον θα πέσει εγχείρηση μόλις πάω αθήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα