Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Γινεται αν αγορασω εφαρμογη απο το play με cash card που ειναι απο τραπεζικο μου λογαριασμο ?

Με προπληρωμενη καθε φορα που την ...φορτιζω με χρεωνει η Eurobank

Αν εχει σημασια η cash card ειναι συνδεδεμενη με paypal

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Με την κλασικη της Κυπρου αγοραζω διχως προβλημα, οποτε ειμαι σιγουρος πως δε θα εχεις κι εσυ. Σε καθε περιπτωση δοκιμασε το και αν υπαρχει καποιο θεμα απλα δε θα στη δεχθει το Play. Που αμφιβαλω :)

• Moderators
Δημοσ.

Οντως δε συνεργαζεται με το Paypal, αλλα οπως ειπα, βαλε το στο google Play και λογικα θα στη δεχθει. Δλδ αν επιλεξεις να αγορασεις μια εφαρμογη, περασε τα στοιχεια της καρτας αυτης :)

Δημοσ.

Οντως δε συνεργαζεται με το Paypal, αλλα οπως ειπα, βαλε το στο google Play και λογικα θα στη δεχθει. Δλδ αν επιλεξεις να αγορασεις μια εφαρμογη, περασε τα στοιχεια της καρτας αυτης :)

Δοκιμασα αλλα δεν την δεχεται... :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω βαλει της Τραπεζας Κυπρου οπως προειπα :)

Ποιας τραπεζας ειναι η καρτα σου?

Δημοσ.

Εγω εχω βαλει της Τραπεζας Κυπρου οπως προειπα :)

Ποιας τραπεζας ειναι η καρτα σου?

Της Eurobank και ειναι για αναληψη και καταθεση σε μηχανημα συνδεδεμενη με λογαριασμο μισθοδοσιας αλλα και αλλους λογαριασμους.

Εσυ την Κυπρου την εχεις βαλει και με google play ?? Δεν ειδα να το αναφερεις.

• Moderators
Δημοσ.

Με την κλασικη της Κυπρου αγοραζω διχως προβλημα, οποτε ειμαι σιγουρος πως δε θα εχεις κι εσυ. Σε καθε περιπτωση δοκιμασε το και αν υπαρχει καποιο θεμα απλα δε θα στη δεχθει το Play. Που αμφιβαλω :)

Ναι, σορυ ισως δεν ημουν σαφης, το "αγοραζω διχως προβλημα" αναφεροταν στο Play  :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σορυ ισως δεν ημουν σαφης, το "αγοραζω διχως προβλημα" αναφεροταν στο Play   :)

Αυτη η κλασικη της Κυπρου δεν ειναι προπληρωμενη αν ακαταλαβα καλα ουτε πιστωτικη.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτη η κλασικη της Κυπρου δεν ειναι προπληρωμενη αν ακαταλαβα καλα ουτε πιστωτικη.

Οχι ειναι η καρτα αναληψης που εβγαλα ανοιγοντας εναν λογαριασμο στην τραπεζα Κυπρου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...