Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, Γινεται αν αγορασω εφαρμογη απο το play με cash card που ειναι απο τραπεζικο μου λογαριασμο ? Με προπληρωμενη καθε φορα που την ...φορτιζω με χρεωνει η Eurobank Αν εχει σημασια η cash card ειναι συνδεδεμενη με paypal Ευχαριστω.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με την κλασικη της Κυπρου αγοραζω διχως προβλημα, οποτε ειμαι σιγουρος πως δε θα εχεις κι εσυ. Σε καθε περιπτωση δοκιμασε το και αν υπαρχει καποιο θεμα απλα δε θα στη δεχθει το Play. Που αμφιβαλω
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω.Το paypal την δεχτηκε αλλα για google play (εφαρμογες android κινητων ) δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε paypal
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οντως δε συνεργαζεται με το Paypal, αλλα οπως ειπα, βαλε το στο google Play και λογικα θα στη δεχθει. Δλδ αν επιλεξεις να αγορασεις μια εφαρμογη, περασε τα στοιχεια της καρτας αυτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οντως δε συνεργαζεται με το Paypal, αλλα οπως ειπα, βαλε το στο google Play και λογικα θα στη δεχθει. Δλδ αν επιλεξεις να αγορασεις μια εφαρμογη, περασε τα στοιχεια της καρτας αυτης Δοκιμασα αλλα δεν την δεχεται...
guardianx71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Της πειραιώς πάντως την έχουν δεχθεί όλα που την έχω βάλει ,paypal amazon sportsdirect κτλ σαν visa
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω...Καποιος εχει βαλει και εχει γινει δεκτη σε google play ? Σε paypal κι εμενα την δεχτηκε
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω εχω βαλει της Τραπεζας Κυπρου οπως προειπα Ποιας τραπεζας ειναι η καρτα σου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω εχω βαλει της Τραπεζας Κυπρου οπως προειπα Ποιας τραπεζας ειναι η καρτα σου? Της Eurobank και ειναι για αναληψη και καταθεση σε μηχανημα συνδεδεμενη με λογαριασμο μισθοδοσιας αλλα και αλλους λογαριασμους. Εσυ την Κυπρου την εχεις βαλει και με google play ?? Δεν ειδα να το αναφερεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με την κλασικη της Κυπρου αγοραζω διχως προβλημα, οποτε ειμαι σιγουρος πως δε θα εχεις κι εσυ. Σε καθε περιπτωση δοκιμασε το και αν υπαρχει καποιο θεμα απλα δε θα στη δεχθει το Play. Που αμφιβαλω Ναι, σορυ ισως δεν ημουν σαφης, το "αγοραζω διχως προβλημα" αναφεροταν στο Play 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ναι, σορυ ισως δεν ημουν σαφης, το "αγοραζω διχως προβλημα" αναφεροταν στο Play Αυτη η κλασικη της Κυπρου δεν ειναι προπληρωμενη αν ακαταλαβα καλα ουτε πιστωτικη.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αυτη η κλασικη της Κυπρου δεν ειναι προπληρωμενη αν ακαταλαβα καλα ουτε πιστωτικη. Οχι ειναι η καρτα αναληψης που εβγαλα ανοιγοντας εναν λογαριασμο στην τραπεζα Κυπρου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οχι ειναι η καρτα αναληψης που εβγαλα ανοιγοντας εναν λογαριασμο στην τραπεζα Κυπρου. Μπραβο στην Κυπρου λοιπον!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα