Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδιά.ειμαι στο εξής δίλημμα.έχω το lenovo y580 απο την προσφορά του e-shop.τώρα το eshop εχει βγαλει το lenovo y500A με 650 sli.βρηκα να το δώσω στα 600. αξίζει λοιπόν να παω στο y500 με 730 ευρώ?δεν παιζω με τις ώρες game ουτε και με ενδιαφέρει να παίζω στο φουλ τα παιχνίδια. τι λετε?βρήκα οτι έχει καλυτερο συστημα ψυξης και γενικα καλύτερο σαν κατασκευη , αν εξαιρέσεις το touchpad , πειτε μου την γωμη σας.....

.

Δημοσ.

κατα αρχας σε ευχαριστω χριστοφορε για την αμεση απαντηση σου.έχει ένα 30  % περίπου (άλλες λιγοτερο και άλλες περισσότερο αναλογα με το παιχνίδι) διαφορα.απλα μία 650 επιπλέον πιστευω οτι τοσο αξιζει περίπου (130 ευρώ).απλα με ενοχλει το οτι δεν εχει dvd ....

Δημοσ.

Υπάρχει όμως το εξής ζήτημα.

Αφού ο δίσκος είναι 5400RPM (και όχι 7200) και παρατηρούνται αυξημένες θερμοκρασίες, τότε το αντίστοιχο compartment επηρεάζεται από γειτονικό ήδη αρκετά ζεστό compartment.

Κατά συνέπεια ο SSD μπορεί να λύσει προσωρινά το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, όμως σε βάθος χρόνου θα εμφανίσει σημάδια κόπωσης και φθοράς λόγω αυξημένων θερμοκρασιών.

Μη ξεχνάμε ότι ο SSD ζεστένεται κι από μόνος του γιατί περιέχει μνήμες, άρα τα I/Os είναι ακόμη μεγαλύτερα και ταχύτερα ,ασχέτως αν οι θερμοκρασίες δεν ανεβαίνουν το ίδιο με τους μηχανικούς δίσκους.

Προσωπικά δε θα έπαιρνα κανένα γιατί μάλλον υπάρχει θέμα στο design και τα thermals.

Κι από τη στιγμή που δε τα θέλεις για gaming, υπάρχουν αρκετές επιλογές με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

απλα σκεφτομαι μηπως για 130 ευρω ειναι καλυτερα να παω στο y500.κατα την γνωμη μου ειναι καλη επιλογη ειτε το ενα ειτε το αλλο.αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι η έλλειψη dvd και μηπως το sli εχει θεμα τοσο με την θερμοκρασια οσο και με τα drivers του sli . διαβασα σε ξενα φορουμ διαφορα 'θεματα' της sli και με βαζει σε σκεψεις........ 

Δημοσ.

<p>Υπάρχει όμως το εξής ζήτημα.</p>

<p> </p>

<p>Αφού ο δίσκος είναι 5400RPM (και όχι 7200) και παρατηρούνται αυξημένες θερμοκρασίες, τότε το αντίστοιχο compartment επηρεάζεται από γειτονικό ήδη αρκετά ζεστό compartment.</p>

<p>Κατά συνέπεια ο SSD μπορεί να λύσει προσωρινά το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, όμως σε βάθος χρόνου θα εμφανίσει σημάδια κόπωσης και φθοράς λόγω αυξημένων θερμοκρασιών.</p>

<p>Μη ξεχνάμε ότι ο SSD ζεστένεται κι από μόνος του γιατί περιέχει μνήμες, άρα τα I/Os είναι ακόμη μεγαλύτερα και ταχύτερα ,ασχέτως αν οι θερμοκρασίες δεν ανεβαίνουν το ίδιο με τους μηχανικούς δίσκους.</p>

<p> </p>

<p>Προσωπικά δε θα έπαιρνα κανένα γιατί μάλλον υπάρχει θέμα στο design και τα thermals.</p>

<p>Κι από τη στιγμή που δε τα θέλεις για gaming, υπάρχουν αρκετές επιλογές με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.</p>

Εχω λαπτοπ acer και χτυπαει εδω και 5-6 χρονια 50-60c ο δισκος χωρις να εχει παθει τπτ.Επομενος χτυπα το y580 και την διαφορα καντο ssd η msata.Μονο ο δισκος εχει αυξημενες θερμοκρασιες και λιγο τo chipset.cpu vga ειναι πολυ χαμηλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...