nick#18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στο forum! Στο 1 και μοναδικο αμαξι που εχουμε στην οικογενεια τα ηχεια πισω ειναι 5.25" και στιριζονται δεξια και αριστερα της εταζιερας σε πλαστικες βασεις ενω το "κουτι τους" ειναι το πορτ-μπαγκαζ.... Τα μαμα λογο γηρατιων εχουν αλλαχτει και μπροστα και πισω αλλα αν και εφτιαξε η χαλια ποιοτητα που υπηρχε, το μπασο εξακολουθει να ειναι ελαχιστο ως ανυπαρκτο... απο παλια υπαρχουν καποια aftermarket 6.5" της trevi και σκεφτομουν μηπως μπορεσω να τα κανω mount πανω στις βασεις απο τα 5.25 οποτε σκεφτηκα το εξης παρακατω... να φτιαξω ενα Γ που να βιδωνει στις βιδες για τα 5.25 και να εχει πιο εξω βιδες για τις 6.5"... λετε να δουλεψει η θα εχουμε θεματα? Nα ξεκαθαρισω πως δεν θελω να κανω τον καγουρα παρα να ακουω σε μια normal ενταση μεσα στο αμαξι "ολες" τις συχνοτητες...
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τι αυτοκινητο ειναι; εννοω..πισω εχει σταθερη εταζιερα (δηλαδη κανα σενταν) η μετακινουμενη (3θυρο - 5θυρο); αν ειναι κατι απο τα τελευταια...θα ηθελες να τρυπησετε εταζιερα ή μονη επιλογη ειναι οι θεσεις που λες; Κατα τα αλλα, υπαρχουν φθηνες λυσεις σε καινουρια, θα ακουσεις καλυτερο ηχο απο τα παλια-ξεχασμενα trevi.
*Kezar* Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 το accent πρεπει να ειναι εαν δεν κανω λαθος.. προσωπικα για εμενα πηγαινε σε 1 καταστημα με ηχο κλπ βρες τα ηχεια που σου αρεσουνε και θα σου φτιαξει εκεινος βασουλα μεσα στην τιμη μην τρελαινεσαι.
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Accent '98 3dr... οποτε μετακινουμενη.. και στο πλαι της εταζιερας ειναι οι 2 σταθερες βασεις με τα ηχεια και πανω σε αυτες ειναι και τα κουμποτα γατζακια που πιανει... Να την τρυπησουμε δεν αφου πριν φτασει στα χερια μας το αμαξι ο προηγουμενος την ειχε τρυπησει και ειμασταν στο ψαξε για μια οκ και τελικα βρηκα μια σε ενα συνεργειο απεξω ξεχασμενη... ε τι να κανουμε? Ας μην την αφηναν! ;p Το 'χω σκεφτει να παω και σε μαγαζι με ηχο κλπ απλα σε πρωτη φαση κοιταξα το DIY οπως θα κανε ο καθε μοντελακιας ισως.. (ε kezar? ) Θααα περασω μια βολτουλα να παρω μια ιδεα και τιμη για το τι μπορω να κανω...
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 κοιτα, επιλογες σου ειπα εχεις πολλες, για στρογγυλα μπορεις να παιξεις στα 5.25'' με καπου 21-28 ευρω και σε 6''+ απο 15 εως επισης 28 (μιλαω παντα για οικονομικα...αν και το 28αρι αναφερεται σε magnat). το θεμα ειναι οτι με τετοια στρογγυλα ηχεια και για ''κουτι'' ολοκληρο το πορτ-μπαγκαζ, δεν θα ακουσεις ποτε σου μπασο. αυτο μπορει να γινει μονο με καποια οβαλ, εξου και το τρυπημα της εταζιερας. αν εχεις την παλια και εχει ετοιμες τρυπες...μια χαρα σε βρισκω και με κανα 19-35 ευρω παιρνεις ηχεια οβαλ 6x9 να ακουσεις και καποιο μπασο.
*Kezar* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 χεχε επειδη την κοβω την δουλεια γιατι σε εχω καταλαβει.. πηγαινε παρε καινουργια στρογγυλα ηχεια πισω..βαλε και μπροστα ουτε ακριβα ουτε φθηνιαρικα.. και βρες σε μεταχειρο που τα σκοτωνουν ολοι ενισχυτη με sub και τελειωσες.. συνολο ολο αυτα κανενα 150αρι.
nick#18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το γαμωτο ξερετε ποιο ειναι ? Yπαρχουν γραμμες για ενισχητη περασμενες και 2 ενισχυτες να καθονται και τρωω την γκρινια "του στυλ "πιανουν χωρο στο πορτ-μπαγκαζ" και μπλα μπλα μπλα... τα 5ρια τωρα πισω magnat ειναι απλα οπως λετε που να γεμισουν τοσα λιτρα "κουτα" και μπροστα 4" σαν τα μαμα αγνωστης μαρκας ;p Θα ψαξω για κανενα σετακι να τα αλλαξω μπας και ακουσουμε λιγη μουσικη να 'ουμ! ;p
*Kezar* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 προσωπικα εμενα το lancer Μου εκατσαν πισω τα στρογγυλα τα HERTZ πορτοκαλι σειρα η ακριβη.. Ειναι απλα τελεια για το αυτι μ ακριβως οτι ζητουσα.. τωρα μπροστα εχω kicker στα οποια δεν μου αρεσουν οι υψηλες τους... εχουνε μπει φιλοι μου και μου λενε ποσο μ@μ@νε τα μπροστα... ειναι το τι ακουει ο καθενας.. P.s για να βρουμε πια μου ταιριαζουνε πισω φαγαμε 3 ωρες.. τα ειχα ακουσει ολα..χαχα
daPro Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Να μην ανοίγω νέο θέμα.... στις μπροστινες πόρτες έχω τα peerless...αν αλλάξω τα μαμά καλώδια με πιο χοντρά θα έχει κάποια διαφορα?εννοώ τα καλώδια απο ηχεία στην πηγή...
nick#18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αν τα μαμα καλωδια εχουν καποια ωμικη αντισταση και βαλεις νεα με μηδενικη θα δεις καποια διαφορα μικρη βεβαια... κυριως στην ενταση.. αλλα συνηθως και τα μαμα ειναι καλης ποιοτητας καλωδια... γνωμη μου αστα οπως ειναι
*Kezar* Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Να μην ανοίγω νέο θέμα.... στις μπροστινες πόρτες έχω τα peerless...αν αλλάξω τα μαμά καλώδια με πιο χοντρά θα έχει κάποια διαφορα?εννοώ τα καλώδια απο ηχεία στην πηγή... ενα ειναι το σιγουρο.. καλυτερη ποιοτητα μιας και μειωνονται οι απωλειες. δυσκολο ακουστικο. 2ον θα αντεχει παραπανω A εαν εχεις και ενισχυτη που καλο ειναι να αλλαχθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα