Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δρν ξερω τι εχει παθει τελευται ο υπολογιστης μου αλλα καθε τρεις και λιγο μου βγαζει το εξης μυνημα: ο internet explorer σταματησε να λειτουργει. Δεν ηερω τι μπορει να το δημιουργησε αυτο. Ο υπολογιστης χρησιμοποιειται απο αλλα δυο ατομα. Τους ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι δεν εγκατεστησαν τιποτα. Διορθωνεται ή παμε για φορματ.
MaxPayne Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 κατεβασε το ccleaner και κανε καμια διαγραφη cookies , ιστορικου και ετσι
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Κατέβασε και ρίξε ενα scan και καθάρισμα με malwarebytes και superantispyware
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τα εκανα ολα αυτα που μου προτεινατε αλλα παλι με το εβγαλε το μυνημα. Εκανα και επανεκκινηση ...αλλα τζιφος.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ποια windows ειναι ? Βρες ενα cd με τα windows και κανε ενα repair μηπως φτιάξει ετσι
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Στις ρυθμισεις o explorer εχει μια επιλογη για επαναφορα για δοκιμασε το Δεν εχω κοντα pc να σου ελεγα ακριβως που ειναι .
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ποια windows ειναι ? Βρες ενα cd με τα windows και κανε ενα repair μηπως φτιάξει ετσι Win 7 32 bit. Αυτο που λεει ο φιλος απο πανω πως γινεται? Σιντι των win δεν εχω.
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Win 7 32 bit. Αυτο που λεει ο φιλος απο πανω πως γινεται? Σιντι των win δεν εχω. Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά >internet options > advanced> πατάς reset
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Στην διαχειρηση εργασιων μου βγαζει αυτο... Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά >internet options > advanced> πατάς reset Δεν μιλαω για το browser αλλα για την εφαρμογη των win ...που ειναι υπευθυνο για να ανοιγει φακελους και τετοια αν δεν κανω λαθος.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Στην διαχειρηση εργασιων μου βγαζει αυτο... Δεν μιλαω για το browser αλλα για την εφαρμογη των win ...που ειναι υπευθυνο για να ανοιγει φακελους και τετοια αν δεν κανω λαθος. Βρες ενα cd απο καπου για να κανεις repair
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αυτο εδω με βγαζει.... Αν κανω εκκινησιμο usb? η επαναφορα συστηματος λες να κανει τιποτα?
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τωρα παγωνει και η επιφανεια εργασιας...Παει δεν το γλιτωνω το φορματ
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αφου δεν μπορεις να κανεις repair ρίξε format να τελειώνεις ......
isay Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εγω θα σου προτείνω κάτι αλλο γιατί το πρόβλημα που εχεις μπορεί να οφείλεται και σε άλλους λόγους (δίσκος, μνήμη, drivers, κλπ). Κατέβασε και χρησιμοποίησε τον iron browser που ειναι ο chrome χωρίς τις κατασκοπίες της google. Εναλλακτικά firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα