tsioudiver Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πάτα το F8 επανειλημμένα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και θα εμφανιστούν οι ανάλογες επιλογές. Επέλεξε την Ασφαλή Λειτουργία και πες μας τι γίνεται
xristina_k Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 τα ίδια κολλάει Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αν και με το format μαλλον θα λύνεται το πρόβλημα και πριν το πας σε τεχνικό και πληρώσεις ... βρες αν μπορεις απο καποιο γνωστό απο καποιο φίλο αν μπορείς η καποιο " θείο " ενα cd με windows να δοκιμάσεις το repair μηπως γλιτώσεις την ταλαιπωρία.
xristina_k Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 <p>Αν και με το format μαλλον θα λύνεται το πρόβλημα και πριν το πας σε τεχνικό και πληρώσεις ... βρες αν μπορεις απο καποιο γνωστό απο καποιο φίλο αν μπορείς η καποιο " θείο " ενα cd με windows να δοκιμάσεις το repair μηπως γλιτώσεις την ταλαιπωρία.</p> θα προσπαθήσω αν και όλοι με σπασμένα δουλεύουν.αλλιώς θα το παω σε τεχνικό γιατί το βιάζομαι.δε θέλω να το σκαλίσω άλλο μόνη μου Sent from my iPhone using Insomnia
Milon Firikis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Και cd των win να βρείς δεν είναι σίγουρη η επιδιόρθωση γιατί όλο και καποιες νεώτερες ενημερώσεις θα έχει και πιθανόν να την εμποδίσουν. Μου έχει τύχε παρόμοιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι μπαίνει στο safe mode κανονικά. Κάνω επαναφορά σε προηγούμενη κατάσταση αλλά δεν την ολοκληρώνει και βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε.
xristina_k Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 το έδωσα σε τεχνικό τελικά και θα δούμε Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αφου οταν πατας το f8, σου βγαζει την επιλογη για επιδιορθωση, επρεπε να την κανεις απο εκει.......
alexblats Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπερα τελικα τι εγινε με το λαπτοπ? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα
arnold94 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα στον υπολογιστη..σταματαει στο λογοτυπο των windows 7 και γραφει απο κατω εκκινηση των windows αλλα δε προχωραει στην επιφανεια εργασιας....να δωσω και μια σημαντικη πληροφορια αν μπορειτε να με βοηθησετε εχω asus p7p55d le motherboard
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παιδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα στον υπολογιστη..σταματαει στο λογοτυπο των windows 7 και γραφει απο κατω εκκινηση των windows αλλα δε προχωραει στην επιφανεια εργασιας....να δωσω και μια σημαντικη πληροφορια αν μπορειτε να με βοηθησετε εχω asus p7p55d le motherboard δ9κιμασε να μπεις σε safe mode και μετα ενα scandisk η system restore.μηπως περασες τιποτα και μετα στο εκανε;
arnold94 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 προσπαθησα να μπω σε safe mode πατωντας το f8 αλλα μου βγαζει τεσσερις επιλογες οι οποιες δεν αναφερουν safe mode και οταν τις επιλεγεις και τις 4 σε βγαζουν παλι στο λογοτυπο...ξερεις πως αλλιως μπαινω σε safe mode με τη συγκεκριμενη motherboard?
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 https://www.lifewire.com/how-to-start-windows-7-in-safe-mode-2624540 αυτο θα πρεπει να βλεπεις λογικα οταν πατας f8.εκτος αν το πατας πιο πριν και σου βγαζει το boot menu.
Giannis lenovo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδια.. Πριν λιγες μέρες λογω του οτι το λαπτοπ ειχε κολλήσει το εκλεισα απο το κουμπι εκκίνησης. (Αναγκαστικά)..οταν πηγα να τον ανοιξω κολουσε για λιγο στο "εκκίνηση των windows" και μετα πετούσε blue screen.. Μετα απο πολλες αποτυχημένες ενέργειες αποφάσισα να κανω φορμάτ.. Κανωντας το φορμάτ πριν τελειωσει με πετούσε ερορ και δν το πιανε.. Χωρίζω τον δίσκο σε 2 μερη (κατι που ειδα σαν λυση στο YouTube) και μου το πιασε κανονικα το φορμάτ αλλα ο υπολογιστής κολλαει στην "εκκίνηση των windows" παρεπιπτόντως εχω lenovo g50 80 500 gb
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 On 14/11/2017 at 2:45 PM, Giannis lenovo1 said: Καλησπέρα παιδια.. Πριν λιγες μέρες λογω του οτι το λαπτοπ ειχε κολλήσει το εκλεισα απο το κουμπι εκκίνησης. (Αναγκαστικά)..οταν πηγα να τον ανοιξω κολουσε για λιγο στο "εκκίνηση των windows" και μετα πετούσε blue screen.. Μετα απο πολλες αποτυχημένες ενέργειες αποφάσισα να κανω φορμάτ.. Κανωντας το φορμάτ πριν τελειωσει με πετούσε ερορ και δν το πιανε.. Χωρίζω τον δίσκο σε 2 μερη (κατι που ειδα σαν λυση στο YouTube) και μου το πιασε κανονικα το φορμάτ αλλα ο υπολογιστής κολλαει στην "εκκίνηση των windows" παρεπιπτόντως εχω lenovo g50 80 500 gb Κανε ενα check στον δισκο ειτε με το προγραμμα του λαπτοπ αμα εχει ειτε με τα diagnostics Της μαμας εταιρειας.μπορει να εχει bad sectors η ο δισκος να ειναι στα τελευταια του και για αυτο αυτα τα Delays.Παρομοιο θεμα ειχα και εγω.ο δισκος κοντευε να πεθανει και ετρωγε μεγαλα κολληματα.ειτε φορτωνε συνεχεια ειτε δεν ξερω τι.αν χωρισεις τον δισκο υπαρχει περιπτωση τα bad sectors αμα ειναι μονο αυτο το θεμα να ειναι στο δευτερο partition οποτε να παιξεις σωστα.αλλα δεν ειναι λυση αυτο.τα lenovo παλια ειχαν Diagnostic για τον δισκο μεσα απο το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα