Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά σήμερα πήγα να ανοίξω το λάπτοπ και μου έβγαζε 2 επιλογές εκκίνησης.κανονική και με επιδιόρθωση.ωστόσο και με τις 2 επιλογές με το που εμφανιστεί το λογότυπο των windows κολλάει και δεν κάνει τίποτα.τι φταίει;βοήθειααα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δεν είχε γιατι είναι λαπτοπ sony vaio που αυτα εχουν δυνατοτητα να ξαναπερασεις τα windows 'μεσω vaio rescue.το προβλημα είναι ότι δε θελω να πάω σε φορματ και να χασω τα αρχεια μου

Δημοσ.

παίζει να είναι καποιος ιος που καταστρέφει καποια file στην registry.

Δοκίμασε

Βγάλε όλα τα  usb.

Μπες στα bios και δοκίμασε να τα βάλεις σε default.Καθάρισε και το CMOS δες κάποιο manual της motherboard.

Δημοσ.

παίζει να είναι καποιος ιος που καταστρέφει καποια file στην registry.

Δοκίμασε

Βγάλε όλα τα  usb.

Μπες στα bios και δοκίμασε να τα βάλεις σε default.Καθάρισε και το CMOS δες κάποιο manual της motherboard.

Μια ερωτησούλα γιατί είμαι και λίγο άσχετος ο κακομοίρης: αν είναι πρόβλημα στην registry, τι δουλειά έχει το BIOS;

cd με τα windows τώρα δύσκολα να βρω.τίποτα άλλο;

Safe mode είπες ότι δεν μπαίνει. Που σου κολλάει ή τι κάνει ακριβώς στο safe mode; 

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα γιατί είμαι και λίγο άσχετος ο κακομοίρης: αν είναι πρόβλημα στην registry, τι δουλειά έχει το BIOS;

Safe mode είπες ότι δεν μπαίνει. Που σου κολλάει ή τι κάνει ακριβώς στο safe mode; 

Δεν συνδέω το πρόβλημα που ανέφερα με την λύση που δίνω. Άπλα έκανα μια εικασία και έδωσα μια πιθανή λύση άσχετη με την εικασία που έκανα.. B)

Δημοσ.

δεν βγάζει καν επιλογή για ασφαλή λειτουργία.μόνο για επιδιόρθωση ή κανονική εκκίνηση.από κει και πέρα κολλάει στο σημα των windows και τιποτα.ακούγεται ότι δουλεύει το λαπτοπ αλλά δεν..κάτι μου λεέι ότι δεν τον γλυτώνω τον τεχνικό ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...