XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μετά την κατραπακιά που έφαγα από τον Opera έχω αρχίσει να ψάχνω και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... και για να μην διπλοpostάρω στα αντίστοιχα threads των FF & Chome, είπα να ανοίξω ένα ξεχωριστό. Μετά από μια πρόχειρη ματιά σε διάφορους Browsers έχω καταλήξει σε Chrome & Firefox.(Κοντοστάθηκα και στον Maxthon, τον απορρίπτω όμως γιατί μου φάνηκε λίγο βαρύς)Επειδή έχω χάσει τη μπάλα όμως με τα τόσα addons θέλω την βοήθεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνεται για FF addons για tab management.Α θα έχει tab stacking θα είναι τέλεια, όπως επίσης να μην εμφανίζει μπάρες για κύλιση αριστερά δεξιά όταν μαζεύονται πολλά tabs, δεν γίνεται απλά να μικραίνει το μήκος τους όσο χρειάζεται για να χωράνε στη μπάρα?!'Οπως επίσης θα ήθελα ένα speed dial, απλό και να ταιριάζει με το native UI του browser.Λύσεις όπως το FVD Speed Dial δεν με βολεύουν. Σε ότι αφορά τον Chrome, αν θα υπήρχε κάποιο addon ή τρόπος να με ρωτάει αν θέλω να ανοίξω ή να αποθηκεύσω το αρχείο θα ήταν τέλεια αφού το πρόβλημα το speed dial μου το έλυσε το speed dial 2!Τώρα αν βρεθεί και addon για tab stacking θα είναι τέλεια...
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ενα είναι ΤΟ πρόσθετο για τον ff το TabMix
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 για FF βαλε το Tab mix plus και το Speed Dial αν θελεις να βαλεις πολλα dials. αν θελεις λιγα dials, εχει speed dials το ιδιο το FF. κανε drag n drop τα bookmarks σου στα dials, και θα μεινουν μονιμα εκει. Επισης αντι για tab stacking,γιατι δεν χρησιμοποιεις το Panorama του Firefox? χωρισε σε groups τα tabs που επισκεπτεσαι (πχ games,cinema,insomnia,ktl) οποτε να μην μαζευονται ολα στο ιδιο μερος. αν θελεις το tab stacking του opera, υπαρχουν καποια addons που το υποστηριζουν. κοιταξε στο addons.mozilla.org ο chrome καποια στιγμη ειχε πειραματικο tab stacking, αλλα νομιζω το αφαιρεσε. δες αν υπαρχει καποιο extension που να εχει αυτη την λειτουργια.
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστώ για την απάντηση...Το tab mix plus το έβαλα αλλά έχει πολλές ρυθμίσεις και δεν κάνει την διαχείριση που μου αρέσει, δηλαδή όταν έχει πολλά tabs πάλι μου εμφανίζει μπάρες αριστερά & δεξιά ή μόνο δεξιά ή καθόλου ή τα κατεβάζει σε 2η γραμμή... :/Από speed dial έβαλα αυτό που μου πρότεινες KilliΚ έχει αρκετές ρυθμίσεις αλλά είναι λίγο άσχημο, υπάρχει τρόπος να πειράξω το UI του? Έστω πειράζοντας κάποιο CSS αρχείο.Πάνω στις δοκιμές μου, είδα και ένα fast dial το οποίο αρκετά λιτό και όμορφο... μου φάνηκε.Όσο για το stacking, panorama φαντάζομαι εννοείς τα groups ε? Είδα ένα σχετικό βίντεο στο youtube και μου φαίνεται πως θα κάνω δουλειά με αυτό...
Acepower Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Για dial χρησιμοποιώ το Super Start, απλό, λιτό, παραμετροποιήσιμο. Για τα tabs και την προσαρμογή μεγέθους τους, ώστε να μην έχεις scrolling κουμπιά, δοκίμασε το FishEyeTabs.
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μπορεις να μεινεις στην opera 12.x (σημερα 12.16) μεεεχρι να κανουν κατι αξιολογο στην 15+...
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 @jim_pΘα παρακολουθώ την εξέλιξη της, εννοείται, αλλά μέχρι πότε θα μένω στην 12.16...?! :/Οπότε για την ώρα θα προετιμαστώ για το χειρότερο...Αν δεν με βολέψει ο FF θα ξαναγυρίσω στην 12.16Πάντως αν μείνει έτσι o Opera, πάει... για μένα...Αν πάνε να κάνουν κάτι σαν τον Maxthon (ενσωματωμένα gestures, δικό τους download manager, κτλπ) με ευχαρίστως να γυρίσω..
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 @AcepowerΔοκίμασα το Fish Eye... αλλά δεν έκανε τίποτα... :/Αλλά η speed dial που μου πρότεινες είναι τέλεια! Εμφανισιακά τουλάχιστον... αφού μπορώ να της πειράξω και το css Τώρα θα με πεις κομπλεξικό, αλλά μπορώ να αλλάξω με κάποιο τρόπο το icon της?! Αυτό πάνω στο tab που είναι...Βασικά αυτό είναι που δεν μου αρέσει με τα addons... χαλάνε την ομοιομορφία του UI με το να βάζει ο καθένας ότι gradient του καπνίσει και ότι παρδαλό εικονίδιο θέλει...
Acepower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τώρα θα με πεις κομπλεξικό, αλλά μπορώ να αλλάξω με κάποιο τρόπο το icon της?! Αυτό πάνω στο tab που είναι... Βασικά αυτό είναι που δεν μου αρέσει με τα addons... χαλάνε την ομοιομορφία του UI με το να βάζει ο καθένας ότι gradient του καπνίσει και ότι παρδαλό εικονίδιο θέλει... Όχι, αντίθετα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όσον αφορά το UI. Δυστυχώς όμως το εικονίδιο αυτό δεν αλλάζει, τουλάχιστον δεν γνωρίζω εγώ τρόπο να το αλλάξω, όπως θα ήθελα να αλλάξω και την ονομασία του και αντί για "Super Start" να γράφει "Νέα καρτέλα". Μακάρι κάποια στιγμή ο Fx, να αποκτήσει ένα native Speed Dial της προκοπής... Όσον αφορά το μέγεθος των tabs τώρα και το scrolling, αφού δεν λειτούργησε το FishEyeTabs, δοκίμασε και το Prevent Tab Overflow.
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ωραίος... το prevent tab overflow δουλεύει καλύτερα... πρέπει να φτάσει σε σημείο που φαίνεται μόνο το fav ico για να βγάλει μπάρες...Κάτι που δεν το καταφέρνω καθέ μέρα... Όσο για το Super Start θα το ψάξω... και αν βρω κάτι θα ενημερώσω, πάντως δένει πολύ ωραία με το UI πλην του κειμένου και του εικονιδίου που αναφέρεις Άσε που με το CSS του αλλάζεις τα φώτα...
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα εικονδια στα addons μπορεις να τα αλλαξεις. το xpi αρχειο των addons ειναι ουσιαστικα ενα zip αρχειο. μπορεις να το ανοιξεις και να αλλαξεις τα αρχεια που εχει μεσα. στην περιπτωση του super start, τα εικονιδια που θες να αλλαξεις βρισκονται μεσα στο αρχειο .xpi\chrome\superstat.jar στο folder content\images. τα jar αρχεια τα ανοιγεις και αυτα ως zip αρχεια. τα εικονιδια ειναι συνηθως σε .png φορμα. κατεβασε το xpi αρχειο του addon, κανοντας δεξι κλικ save as στο πρασινο κουμπι download now στην σελιδα του addon. μολις κατεβει το xpi αρχειο, ανοιξε το με ενα zip manager, αλλαξε οτι θες, σωστο και ξανακαντο εγκατασταση στον firefox οπως ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα