Προς το περιεχόμενο

Asus PB278Q vs Dell Ultrasharp U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι 1? Δεν είναι καλύτερα που λέει 0 bright ? Έχει 0 bright και 0 dead pixels εγγυηση και 4 dark, νομίζω αυτό θεωρείται 0 dead px

• Super Moderators
Δημοσ.

lol sorry, το μάτι μου αγνόησε 2 φορές μάλιστα τον 3ο (κάτω) πίνακα και κοίταξε μόνο τους πάνω 2 :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καταψηθεί λοιπον με το Hp, καλα reviews το καλυτερο input lag on the market, καινουριο revision που βελτιωσε το αρχικο μοντέλο, οχι στανταρια bleed όπως με άλλες εταιριες.. 0 pixel για το hp με βλέπω εκτός απροόπτου, σιγα τα 100 ε παραπάνω, για  5 ετία παει το monitor σιγουρα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις τσεκάρει αν ισχύει πανευρωπαϊκή εγγύηση ή θα πρέπει να την στείλεις πίσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους πηρα τηλέφωνο μου λένε για αντικατάσταση με καινουρια η διαδικασια είναι να πάρω ticket απο αυτούς και μετά να συνεννοηθω με τον προμηθευτή και μου την αλλάζει με καινουρια

Πέραν του DOA (δηλαδή όσον αφορά το service) συννενοούμαι μόνο με αυτούς και αναλαμβάνουν τα πάντα. Δεν είναι "τελεια" αλλά παλεύεται. 

Εντάξει το παρήγγειλα ελπίζω να βγει οκ. 

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Τελικά ακύρωσα την παραγγελία για την HP (φοβήθηκα λιγό που δεν εχει καν OSD μενού και ειδα και 2 -3 reviews που πέφτει τρελό θάψιμο) και αποφάσισα αφου διαβασα αλλα 100 reviews και 1000 threads να πάω για ένα outsider την 

ViewSonic VP2770 στα 600 ευρώ, αφού ειδα αυτό το εκπληκτικό review , 

http://www.youtube.com/watch?v=YD5MDUKBXig

είδα οτι έχει παντού 4-5 αστέρια και διάβασα αυτό το τεράστιο thread που όλοι προσκυνάνε. 

http://www.overclock.net/t/1335088/viewsonic-vp2770-review-club-2560x1440-semi-glossy-pls/10

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η οθόνη ήρθε είναι εκπληκτική , ελάχιστο bleed, κανένα καμμένο pixel και pre calibrated. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το overdrive σε medium είναι μια χαρά ακόμα και για street fighter. 

Δημοσ.

Σε ποσες μερες σου ηρθε? Μεγιες :ο Την Αsus γιατι την ειχες αποκλεισει?? Εγω προς Asus πηγαινα ενα φεγγάρι που ψηνομουν για 1440p oθονη :/ Παντως τρομερή φαινεται η δικια σου.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι είχα αποκλείσει καποια οθόνη λόγω έλλειψης πληροφοριών. Το μόνο που ειχα αποκλεισμένο στανταρ ήταν το dell γιατί ηταν γεμάτο παράπονα το net για bleed και quality control. Βρήκα όμως ένα πραγματικά σωστο review για το viewsonic που έλεγε ότι ηθελα να μάθω, καθώς και ένα thread στο forum 10 σελίδες που όλοι χαρακτηρίζαν το monitor σαν "underated διαμάντι" οπότε αποφάσισα έτσι. 

Δεν είχα σε καμιά σοβαρη υπόληψη την viewsonic, παρόλο που είχα 2 viewsonic σε άλλες εποχές (προ χριστου Lol). Δεν μπορούσα να αγνοήσω τις πληροφορίες που αναφέρω παραπάνω όμως και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πλέον. 

Θα ήμουνα ευχαριστημένος και με ένα απο τα άλλα 3-4 monitor? Πολύ πιθανόν αλλά δεν θα το μαθω ποτέ. Μονο πάτνως που μου ηρθε κομμάτι με απειροελάχιστο bleed και κανένα καμμένο pixel με χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Το monitor ήταν κύπρο μετά απο 1 εβδομάδα ακριβώς. Τα μεταφορικά ηταν παμφθηνα (15 ευρω κατι τέτοιο)  και ήρθε με απλό dhl με tracking. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...