Προς το περιεχόμενο

Asus PB278Q vs Dell Ultrasharp U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να πάρω IPS 120 hz αλλά βαρέθηκα να περιμένω.. θα πάρω occulus rift μέχρι να βγούνε 120 hz lol, μετά σκέφτηκα yamakasi αλλά μένω Κύπρο και δεν εχω ιδεα τι σκατα τελωνεία εχουν εδω και παίζει να την πάρω 250 και να μου βγεί 400 στο τέλος. 

Ε πλέον λέω δεν γαμιέται δεν περιμένω άλλο έχω μείνει με 22ρι εδώ και 5-6 χρόνια.. Θέλω να πάρω μια απο τις δύο αυτές οθόνες. 

http://www.amazon.co.uk/Dell-Ultrasharp-U2713HM-Widescreen-Monitor/dp/B0093IW14I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373203955&sr=8-1&keywords=U2713HM

http://www.amazon.de/Asus-PB278Q-Zoll-LED-Monitor-Reaktionszeit/dp/B009668YPM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373204083&sr=8-1&keywords=Asus+PB278Q+27

η τιμή τους είναι ίδια και οι 2 στα 500 ευρώ. Η χρήση είναι 50% general- internet 50% gaming (για ταινίες μόνο projector) . Αν έχει κανένας να προτείνει κάτι άλλο , η ξεχωρίζει κάποια από τις δύο η μπορεί να δώσει οποιοδήποτε input / βοήθεια ας μου πει. 

Η κάρτα γραφικών μου είναι GTX 580 , δεν ξέρω αν θα σηκώνει 1440 (μάλλον όχι) αλλά εντάξει θα αναβαθμιστεί κάποτε...και λογικά τα Monitor δεν θα κoλάνε να τρέχουν σε 1080 για βαριά games

πιστεύω και οι 2 εχουν 3 χρόνια εγγύηση. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Η Asus έχει κάποια σχετικά καλά review αλλά δεν την έχω δει.Η Dell είναι πολύ καλή στα λεφτά της.Κύπρο δε τη βρίσκεις κοντά σε αυτές τις τιμές ε.Στα ίδια λεφτά έτσι όπως τα βλέπω θα προτιμούσα τη Dell.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύπρο τα πάντα είναι 25-35% πάνω, εκτός αν τα αγοράσω απο κάνα e-shop.cy η κάνα public αλλά αυτές τις οθόνες δεν τις έχουν ούτε κατά διάνοια. Δεν θεωρώ πρόβλημα αγορά απο amazon, έτσι και αλλιως για προβλήματα μιλάω με αντιπροσωπεία. 

ευχαριστώ για την άποψη. 

η dell βγαίνει τελικη 500 ενώ η asus 550 λογω πανάκριβων μεταφορικών. 

διαβάζω πάντως σε φορουμ και σε reviews του amazon οτι πολλές dell εχουν bakclight bleed στις γωνίες σε σκοτεινές σκηνές. Εντάξει να σκάσεις 500 ευρώ και να σου βγεί σαπια.. τι να πω

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Μακριά από τις καινούριες DELL, περίμενε επόμενο revision έχουν θέμα

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19496255.aspx

επίσης από τα λίγα που διάβασα το overdrive που που δημιουργεί το πρόβλημα στις DELL και δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις Asus έχεις την επιλογή να το ρυθμίσεις σε πέντε επίπεδα και φυσικά να το ακυρώσεις τελείως.

Δημοσ.

Κλασσικά γαματα , εχεις 500 ευρω να δώσεις και αγοραζεις μονο σκατα...

Ηθελα να πάω για την dell πιο πολυ λόγω αντιπροσωπίας, με την asus δεν εχω ιδεα τι μπορω να αντιμετοπίσω Κυπρο αν χαλασει.. και στο αμαζον παντως η dell εχει πολα τερμα αρνητικα reviews ενω η asus κανενα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μακριά από τις καινούριες DELL, περίμενε επόμενο revision έχουν θέμα

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19496255.aspx

επίσης από τα λίγα που διάβασα το overdrive που που δημιουργεί το πρόβλημα στις DELL και δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις Asus έχεις την επιλογή να το ρυθμίσεις σε πέντε επίπεδα και φυσικά να το ακυρώσεις τελείως.

ο TS λέει για την 2713ΗΜ, όχι για την 2713Η...

Δημοσ.

Ναι σωστά, δική μου απροσεξία. Πάντως με τα τελευταία που έχω διαβάσει για το overdrive και τις Dell θα ήμουν επιφυλακτικός και θα το διπλοτσέκαρα πριν αγοράσω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να την αγοράζουν και λιγότεροι :P

η 2713ΗΜ πάντως είναι αρκετά καλή all around επιλογή, χαμηλό input lag για 27αρι και καλά out of the box settings...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε και άλλο παίχτη 

http://www.amazon.co.uk/HP-Monitor-TFT-ZR2740w-6cm/dp/B005VOEJ7A/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1373317213&sr=1-1&keywords=HP+ZR2740w

Βλέπω πολύ καλά reviews και δεν με πειράζει να δώσω ένα κατοστάρικο παραπάνω αν το αξίζει. Εξαιρετικά χαμηλό Input lag (1 frame!) που δεν με χαλάει καθόλου με τοσο street fighter που παίζω. Επίσης έχει πολύ καλά out of the box settings καθώς δεν έχει καθόλου OSD menu οπότε αν δεν σου αρέσει την γάμησες χααχχαχαχαχα

βγαίνει στα 620 δηλαδή 120 πανω απο dell και 70 πάνω απο asus

(οχι οτι το ονομα hp μου λέει πολλά την συχαίνομαι την εταιρία)

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

οχι οτι το ονομα hp μου λέει πολλά την συχαίνομαι την εταιρία

Εμπειρία από άλλα προϊόντα της δεν έχω, αλλά όσο αφορά ειδικά τις οθόνες, σου εγγυώμαι ότι μπορείς να αρχίσεις να τη ...λατρεύεις!

Δημοσ.

έχει 0 pixel warranty?

Ούτε κατά διάνοια, αλλά έχει αρκετά σημαντικά θετικά στοιχεία (στα δικά μου μάτια προφανώς) :

1) Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης/φινιρίσματος, καλύτερη κατά τη γνώμη μου απ' τον ανταγωνισμό στα ίδια χρηματικά πλαίσια.

2) Άριστο βραχίονα, τόσο από πλευράς σταθερότητας, όσο και από πλευράς ρυθμίσεων.

3) Από εικόνα ...γ@μεί και δέρνει! Τώρα είμαι με 24άρα LG ips, αλλά η επόμενή μου (μετά το καλοκαίρι που θα πάρω κάποια έξτρα λεφτά) θα είναι εκτός απροόπτου αυτή (ή η 30άρα, αν μου τη δώσει κατακέφαλα να παραξοδευτώ!)

(Σοβαρά τώρα, η έλλειψη 0 pixel warranty, κάθε άλλο παρά ασήμαντη είναι. Εγώ όμως έχω βρει τρόπο να μη με απασχολεί: Αγοράζω πάντα από φυσικά καταστήματα πηγαίνοντας ο ίδιος εκεί και τους βάζω να δοκιμάσουν την οθόνη που μ' ενδιαφέρει μπροστά μου! Μέχρι τώρα έχω αγοράσει τέσσερις οθόνες και - αν και δεν προβλέπεται - από τη στιγμή που ξεκαθάριζα ότι αν δεν τη δω να λειτουργεί, δεν την αγοράζω, δε μου το αρνήθηκαν σε κανένα κατάστημα...) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...