AiWaaa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σε idle είσαι τώρα ? Τσιμπημένα τεμπς εχεις στο cpu
ksideras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 οχι πεζω world of warcraft σε idle ειναι 38-42
ksideras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το εχω δει αλλα δεν ξερω και για πιο εξαρτημα το γραφει κανενας φιλος αμα ξερει να μασ διαφωτησει :/ http://img259.imageshack.us/img259/402/xuy.png αυτη εδω ειναι σε idle και μετα εβαλα και επεξα need for speed most wanted 2012 20 λεπτα περιπου να ανεβουν η θερμοκρασιες για να δειτε
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γενικά ειναι λιγο τσιμπηνές οι θερμοκρασίες στην cpu και κάρτα γραφικώ οχι ομως τιποτα ανησυχητικό , μπορεις αν θέλεις και ξέρεις εσυ η καποιος φίλος σου αφου ρίξεις ενα καλο καθάρισμα απο σκόνες κτλπ να αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και στην cpu και κάρτα γραφικών, και αν έπαιρνε και κανενα extra ανεμιστήρα το κουτί σου ακομα καλύτερα, υπάρχει φυσικά και η λύση μιας aftermarket ψύκτρας για cpu απο την μαμα που φαντάζομαι εχεις τώρα
ksideras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Θα παρω αλλη ψυκτρα σε λιγες μερες. 6 μηνες το εχω το πσ θελει αλλαγη παστας? το ζαλμαν ζ11 εχω εχει 5 ανεμιστιρες θα βαλω ενα 120μμ και εναν 140μμ που περν ει κατω. θελουν και σιμαζεμα τα καλωδια απο το τροφοδοτικο γιατι γιναιτε τησ ποπης ομως...
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ενταξει μην τρελένεσαι κιολας βασικα αμα αλλαξεις ψύκτρα θα βάλεις και καινούργια πάστα αλλα και ενα συμάζεμα στα καλώδια θα βοηθήσει και καλο καθάρισμα απο σκόνες.
SPANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πριν βάλεις την ψύκτρα ρίξε ενα καθάρισμα και φτιάξε γενικα τα καλώδια
driftingcris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το εχω δει αλλα δεν ξερω και για πιο εξαρτημα το γραφει κανενας φιλος αμα ξερει να μασ διαφωτησει :/ http://img259.imageshack.us/img259/402/xuy.png αυτη εδω ειναι σε idle και μετα εβαλα και επεξα need for speed most wanted 2012 20 λεπτα περιπου να ανεβουν η θερμοκρασιες για να δειτε Is that Vista? Καλο σημαζεμα τα καλωδια φιλε. Και φυρικα ψυκτρα. Ειναι και καλοκαρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα