Προς το περιεχόμενο

Interactive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλησπερα σας.

Πως μπορωνα φτιαξω ενα εκπαιδευτικο παιχνιδι που να ειναι interactive δηλαδη πχ να μπρει να αντιστοιχη το γραμμα και να μπορει να το εγκαταστησω σε υπολογιστη. Οπως θα δειτε τα παρακατω link

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη αποφασισε σε ποια γλωσσα και για ποια πλατφορμα θελεις να το γραψεις.

Αφου κατασταλαξεις στα παραπανω, αναλογα με την εμπειρια που εχεις, θεριζεις το google για tutorials και βιβλια που να σου ταιριαζουν. Εκτος απο το google κανε τον κοπο να ψαξεις και εδω, αναλογα με τη γλωσσα που ψαχνεις, πιθανοτατα θα βρεις posts της προκοπης επι του θεματος.

Δημοσ.

Θελω σε υπολογιστη και να τρεχει σε windows. Αλλα δυστηχως δεν ξερω και για αυτο ρωταω αν μπορω να εχω μια βοηθεια.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστηχως δεν ξερω και για αυτο ρωταω αν μπορω να εχω μια βοηθεια.

Μα δεν αναφερω πουθενα κατι που πρεπει να ξερεις. Σε προτρεπω να αποφασισεις τι απαιτησεις εχεις και προσπαθω να σε βοηθω να κατασταλαξεις στο τι θες να κανεις.

Στο αλλο thread ζητας βοηθεια για iOS. Εδω αναφερεις πως θελεις να το εγκαταστησεις σε υπολογιστη. Τι ισχυει? Θελεις να το φτιαξεις για iOS? Για osx? Για pc? Για Windows? Για linux? Για android? Για ολα? Για μερικα απο αυτα? Γνωριζεις καποια γλωσσα, ακομα και τα απολυτως βασικα της? Εαν ναι, ποια? Θελεις να μαθεις καποια συγκεκριμενη γλωσσα?

Απαντωντας στα παραπανω, θα μπορουν και τα υπολοιπα μελη να σου δωσουν πολυ πιο συγκεκριμενες και χρησιμες οδηγιες. Και μην παραβλεπεις το search που σου εχω αναφερει δις. Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θελει να γραψει ενα προγραμμα, υπαρχουν τονοι υλικου εκει εξω, ορεξη και χρονο να χεις να διαβαζεις (..και να εφαρμοζεις).

Εdit:

Και εκανες edit το post σου.

Edit2:

Σου εβαλα σε bold καπoια πραγματα. Εαν θελεις μια ξερη απαντηση, ξεκινα με C#.

Δημοσ.

Μα δεν αναφερω πουθενα κατι που πρεπει να ξερεις. Σε προτρεπω να αποφασισεις τι απαιτησεις εχεις και προσπαθω να σε βοηθω να κατασταλαξεις στο τι θες να κανεις.

Στο αλλο thread ζητας βοηθεια για iOS. Εδω αναφερεις πως θελεις να το εγκαταστησεις σε υπολογιστη. Τι ισχυει? Θελεις να το φτιαξεις για iOS? Για osx? Για pc? Για Windows? Για linux? Για android? Για ολα? Για μερικα απο αυτα? Γνωριζεις καποια γλωσσα, ακομα και τα απολυτως βασικα της? Εαν ναι, ποια? Θελεις να μαθεις καποια συγκεκριμενη γλωσσα?

Απαντωντας στα παραπανω, θα μπορουν και τα υπολοιπα μελη να σου δωσουν πολυ πιο συγκεκριμενες και χρησιμες οδηγιες. Και μην παραβλεπεις το search που σου εχω αναφερει δις. Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θελει να γραψει ενα προγραμμα, υπαρχουν τονοι υλικου εκει εξω, ορεξη και χρονο να χεις να διαβαζεις (..και να εφαρμοζεις).

Εdit:

Ναι σωστα. Τελικα δεν θελω να το κανω σε iOS και θελω να το φτιαξω για pc. Απο γλωσσα δεν ξερω καποια και αν εχεις να μου προτινεις καποια. Για να το κανω αυτο. Ενα ακομη παραδειγμα εδω http://www.readwritephonics.co.uk/ δες δεξια το βιντεο το πρωτο.

Δημοσ.

Εdit:

Edit2:

Σου εβαλα σε bold καπoια πραγματα. Εαν θελεις μια ξερη απαντηση, ξεκινα με C#.

Όπως είπα δεν ξέρω καμία γλώσσα. Αλλά με ποια εφαρμογή να γράψω τον κώδικα της C#?

Δημοσ.

Visual Studio. H δωρεαν εκδοση του λεγεται Express

δεν έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό και δεν ξέρω πολλά οπότε συγχώρα την ερώτηση μου: 

ποια η διαφορά της κανονικής με την express (εγκυκλοπαιδικοί λόγοι) :) 

• Moderators
Δημοσ.

δεν έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό και δεν ξέρω πολλά οπότε συγχώρα την ερώτηση μου: 

ποια η διαφορά της κανονικής με την express (εγκυκλοπαιδικοί λόγοι) :)

Wikipedia to the rescue μια και το link πριν δεν περιλαμβανει την express

Kοινως η express ειναι υπεραρκετη οταν ξεκινας, οπως ο Gunix.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πω το εξής.

Διαβάζοντας όλο το thread κατάλαβα ότι θα δυσκολευτείς πολύ να πετύχεις αυτό που θέλεις με τις γλώσσες προγραμματισμού γιατί πρέπει πρώτα να μάθεις να προγραμματίζεις σχετικά καλά (ξεκινώντας από το αθάνατο "Hallo world") και αυτό είναι κουραστικό. Αυτό μπορεί να σε αποτρέψει αν δεν έχεις πολύ υπομονή και χρόνο, άσε που θέλει ποοοοοολύ διάβασμα γιατί τα video tutorials δεν βοηθάνε και τόσο στον προγραμματισμό.

Θα έλεγα να δεις κάποια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών χωρίς πολύ προγραμματισμό.

Παλαιότερα ήξερα το multimedia toolbook αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται σε καινούργια λειτουργικά.

Υπάρχει επίσης και το adode (τέως macromedia) director (http://www.adobe.com/products/director.html) που είναι πολύ καλό για την δημιουργία interactive games και learning courses σε shockwave και export  σε μεγάλη γκάμα λειτουργικών, ακόμα και ios.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Που μπορώ να βρω tutorials για να μπορέσω να μάθω το Director ώστε να φτιάξω ένα interactive education games?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...