Dsq Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 παιδια θελω τα φωτα σας!!το i4 τρεχει καλα με την εκδωσει ios6?και δευτερον λογικα στην ios7 δεν θα κωλαει? ρωταω γιατι υπαρχει περιπτωσει κατα 90% να παρω το iPhone 4 16GB
flyer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αγόρασα προχτές ένα iphone 4 8 gb για τη γυναίκα μου. Ηρθε έτοιμο με ios 6.1.3. Η εντύπωση που αποκόμισα κατά τη διάρκεια του σεταρίσματος είναι ότι είναι επαρκέστατο (συγκρίνοντας το με το δικό μου 4s). Η εκτιμησή μου είναι πως θα παραμείνει επαρκέστατο (για έναν all around χρήστη) και με το ios 7. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή το iphone 4 είναι το καλύτερο vfm iphone. 1
sotris99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 iphone 4 είναι το κινητό με την καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή. 1
Dsq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 iphone 4 είναι το κινητό με την καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή. Αρα μου λες πως θα ειναι μια χαρα
sotris99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 στην 7 θα υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις αλλά στην 6.1.3 πάει σφαίρα!
nikoskon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Με κάλυψαν οι συμφορίτες. Στα χρήματα που το πήρες έχεις ένα σύγχρονο iPhone όπου κάποια features που θα απουσιάζουν(Airdrop) δεν μειώνουν την λειτουργικότητά του. Και στην τιμή ειδικά που το πήρες είναι μια χαρά vfm. O μόνος λόγος να το αλλάξεις είναι να το βαρεθείς μιας και αυτά που σου παρέχει, θα στα παρέχει με το ίδιο τρόπο για πολύ καιρό. στην 7 θα υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις αλλά στην 6.1.3 πάει σφαίρα! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα πως θα τρέχει και τί optimization θα κάνει η ίδια η Apple σε κάθε υπο/έκδοση της 7.
sotris99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αναφέρομαι στην beta. ναι στην τελική λογικά θα είναι το οπτιμιζάσιον καλύτερο.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστω παιδια Αρα εκανα καλη επιλογη Μην σε προβληματίζει αυτό. Όταν με το καλό το παραλάβεις και το δουλέψεις κανένα τρίμηνο, μπορείς μετά να το συγκρίνεις και με άλλα android και θα δεις τις διαφορές περί ταχύτητας, ποιότητας εφαρμογών κλπ. Μια χαρά επιλογή έκανες.
Dsq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μην σε προβληματίζει αυτό. Όταν με το καλό το παραλάβεις και το δουλέψεις κανένα τρίμηνο, μπορείς μετά να το συγκρίνεις και με άλλα android και θα δεις τις διαφορές περί ταχύτητας, ποιότητας εφαρμογών κλπ. Μια χαρά επιλογή έκανες. σε ευχαριστω
Hyphen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αγόρασα προχτές ένα iphone 4 8 gb για τη γυναίκα μου. Ηρθε έτοιμο με ios 6.1.3. Η εντύπωση που αποκόμισα κατά τη διάρκεια του σεταρίσματος είναι ότι είναι επαρκέστατο (συγκρίνοντας το με το δικό μου 4s). Η εκτιμησή μου είναι πως θα παραμείνει επαρκέστατο (για έναν all around χρήστη) και με το ios 7. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή το iphone 4 είναι το καλύτερο vfm iphone. Καλα vfm δεν ειναι μην κοροϊδευομαστε...κι εγω 5αρι εχω. TS θα τρεχει και το ios 7 μια χαρα το 4αρι.
Dsq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλα vfm δεν ειναι μην κοροϊδευομαστε...κι εγω 5αρι εχω. TS θα τρεχει και το ios 7 μια χαρα το 4αρι. ενταξει μια χαρα ειναι το iPhone 4 3χρονια κινητο και ειναι παρα πολυ καλο!! τωρα το θεμα ειναι για το iOS7 γιατι απο οτι καταλαβα θα ειναι βαρυ λογισμικο, καλα βλεπουμε στην πορεια!
iMarilina Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ενταξει μια χαρα ειναι το iPhone 4 3χρονια κινητο και ειναι παρα πολυ καλο!! τωρα το θεμα ειναι για το iOS7 γιατι απο οτι καταλαβα θα ειναι βαρυ λογισμικο, καλα βλεπουμε στην πορεια! καθόλου βαρύ δε θα είναι λάθος κάνεις.
nikchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Iphone 4 8gb πηρε ο flyer με 350€ και ειναι, λεει, επαρκεστατο. Ο αλλος λεει το πιο value for money κινητο. Καθολου βαρυ δε θα ειναι το ios7!!!! Και ειναι και σιγουρη! Στα ιδια λεφτα παιρνεις Galaxy S3. Ignorance is bliss, λεω εγω. To ειχα το iphone4 το εδωσα πριν κανα μηνα αρον αρον, καποτε ηταν καλο, τωρα ειναι απλα.... παλιο. Παρε παιδι μου κανα S3 και μην τους ακους εδω μεσα που θα πας να δωσεις τοσα λεφτα για ενα μονοπυρηνο κινητακι των 800Mhz με 3.5" οθονουλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις