Ultron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδια θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας ρωτησω/να μου προτεινετε την αγορα καποιου σετ-ακιου.αυτην την στιγμη το pc ειναι ως εξήςοθόνη:22αρα LG MOBO:p5e (με περασμενο το firmware της rampage formula) Καρτα γραφικων:5770 ATI CPU:core2duo E8300 RAM:4gb hyperx 800 mhz HDDs:SSD 120GB agility 3,και αλλους 5 μηχανικους PSU:700W OCZ Αρχικα θα ηθελα να ξερω αν ειναι "worth it" η αλλαγη (αν θα δω διαφορα δηλαδη λογω του οτι δεν σκοπευω να αλλαξω vga συντομα )και αν θα πρεπει να κατευθυνθώ προς amd μερια(γιατι αυτο με βλεπω να κανω)Αυτα που εχω στο μυαλο μου να αγορασω ειναι τα εξης. CPU: Site: http://www.e-shop.gr/s/PER.559643/AMD-FX-8320-35GHZ-8-CORE-BOX.html">FX 8320 MOBO: Site: http://www.e-shop.gr/s/PER.522992/ASUS-M5A99FX-PRO-R20-RETAIL.html">Asus mobo ή Site: http://www.e-shop.gr/s/PER.526933/GIGABYTE-GA-990FXA-UD3-RETAIL.html">Gigabyte mobo RAM: Site: http://www.e-shop.gr/s/PER.549299/CORSAIR-CMZ8GX3M2A1600C9B-VENGEANCE-8GB-2X4GB-PC3-12800-DUAL-CHANNEL-KIT-BLUE.html">Corsair 8gb ddr3 1600mhz Ευχαριστω.
adtakhs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μια χαρα είναι η αναβάθμιση και θα δεις μεγάλη αλλαγη αλλά εγώ θα σου έλεγα ! A) AMD FX 8320 (αν δεν κλοκάρεις δες και τον FX 8350) Β) ASUS M5A97 R2.0 ή GIGABYTE 970A-UD3 ή GIGABYTE 990XA-UD3 (Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο) Γ) G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz ( οι vegeance έχουν θεματάκια ....) Δ) CPU COOLER ( γύρω στα 30-40€ !) SCYTHE ASHURA ή SCYTHE MUGEN, --------------------------------------------------------------------------------------- 1
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μια χαρα ειναι αυτα που επέλεξες , απο motherboard θα έλεγα asus και αν μπορεις αργότερα να πήγαινες και σε ενα monitor 24αρι 2
Ultron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μια χαρα είναι η αναβάθμιση και θα δεις μεγάλη αλλαγη αλλά εγώ θα σου έλεγα ! A) AMD FX 8320 (αν δεν κλοκάρεις δες και τον FX 8350) Β) ASUS M5A97 R2.0 ή GIGABYTE 970A-UD3 ή GIGABYTE 990XA-UD3 (Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο) Γ) G.SKILL 8GB DDR3 1600Mhz ( οι vegeance έχουν θεματάκια ....) Δ) CPU COOLER ( γύρω στα 30-40€ !) SCYTHE ASHURA ή SCYTHE MUGEN, --------------------------------------------------------------------------------------- Ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση! Απλα ειπα να επιλεξω κατι "καλυτερο" σαν μητρικη επειδη την εχω πατησει και ειχα παρει παλαιοτερα κατι σαπιες οι οποιες δεν υποστηριζαν τα Χ πραγματα και εχω παθει ψυχολογικα τωρα xD. Για τo stock cpu cooler ουτε λογος ε?
adtakhs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Οι μητρικές που σου λέω είναι δοκιμασμένες απροβλημάτιστες και έχουν επάνω τους τα πάντα ! Δεν χρειάζεται ακριβότερη μητρική ! 1) Η GIGABYTE 970A-UD3 εχει 10-φασικό κύκλωμα τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή , 6xsata III ,4X USBIII και αρκετές θύρες επέκτασης ! 2) H GIGABYTE 990XA είναι το ίδιο πράγμα με την 970Α μόνο που κάνει και CROSSFIRE 2X8 ( δυο κάρτες γραφικών) 3) H ASUS έχει 4+2 κύκλωμα τροφοδοσίας και έχει επάνω της ότι και η GIGABYTE 970 . Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τις μητρικές είναι πολύ πολύ καλές ! Στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες τις καλοκαιρινές όλα τα cpu θέλουν aftermarket ψύκτρα ! Ναι χρειάζεσαι ,.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση! Απλα ειπα να επιλεξω κατι "καλυτερο" σαν μητρικη επειδη την εχω πατησει και ειχα παρει παλαιοτερα κατι σαπιες οι οποιες δεν υποστηριζαν τα Χ πραγματα και εχω παθει ψυχολογικα τωρα xD. Για τo stock cpu cooler ουτε λογος ε? Όσο αφορά το stock cpu cooler μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για αρχή και να πάρεις κατι καλύτερο αργότερα , αν παλι βγαίνει το budget σου το παίρνεις απο τώρα ενα καλύτερο ενοω
Ultron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστω!Λογικα με αυτα βγαινει γυρω στα 302 ευρω.not bad
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν δεν είναι ips η LG αργότερα να πας σε ips και μεγαλύτερη αν γίνεται.
Ultron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν δεν είναι ips η LG αργότερα να πας σε ips και μεγαλύτερη αν γίνεται. Μια παλια ειναι απο τοτε που ειχαν βγει τα 1080p.μεχρι στιγμης την παλευει μπορω να πω.
coreman7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Θα σου ελεγα να πας σε 6πυρηνο και τα λεφτα να τα δωσεις σε μια καρτα γραφικω , δλδ δυο ειναι οι περιπτωσεις 1) κανεις video editing- rendering etc? : παρε ιντελ, δεν ειναι τυχαιο οτι τα μακ δν χρησιμοποιουν αμδ 2) δεν κανεις τα παραπανω? : οι 2, και τις περισσοτερες φορες οι 4 πυρηνες θα παιζουν μπιριμπα μεταξυ τους. (αν παιζει πολυ Multitasking 2-3 οθονες etc παω πασσο) απο μητρικες δεν ξερω χριστο, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι η Gigabt καρτα μου, την ειχα 10 χρονια και ειχα αλλαξει 3 cpus, υπερσυγχρονισμους κτλ. Απλως δλδ, οτι ειναι καλη , τωρα για την αλλη δν ξερω, μπορει να ναι και καλυτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα