Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα εχω ενα ασερ λαπτποπ και μου κολαει στο σημεακι οταν φορτωνει.

Παω να κανω φορματ και παλι κολαει σε ενα σημειο του ινσταλ. Παταω αλτ και φ10 που ειναι για τα ασερ το φορματ και κολαει στο πλεασε γαιτ α μομεντ. Εχω γιντογσ 7 χομε πρεμιουμ. Συγνωμη για τα λαθη ειμαι απο κινητπ δεν εχω υπολογιστη.

Δημοσ.

Με τον δίσκο σου όλα οκ?

Αν λες για τον σκληρο δεν εχω καταλαβει αν εχει χαλασει γιατι φτανει μεχρη το σημεακι και μενει εκει.. α και κατι που ξεχασα να πω εχει μονο 2 επιλογες κανονικη εκκινιση των γιντογς και επιδιωρθοση της εκκινησης των γιντογς
Δημοσ.

Αν λες για τον σκληρο δεν εχω καταλαβει αν εχει χαλασει γιατι φτανει μεχρη το σημεακι και μενει εκει.. α και κατι που ξεχασα να πω εχει μονο 2 επιλογες κανονικη εκκινιση των γιντογς και επιδιωρθοση της εκκινησης των γιντογς

Ναι για τον σκληρό λέω. Για τσέκαρε μια με την επιδιόρθωση μπορεί κάποιο upddate να στα έκανε λίγο μάνταρα μπορεί κιόλας.

Δημοσ.

Ναι για τον σκληρό λέω. Για τσέκαρε μια με την επιδιόρθωση μπορεί κάποιο upddate να στα έκανε λίγο μάνταρα μπορεί κιόλας.
Δεν γινεται κολλαει σε ενα σημειο...
Δημοσ.

Αμα ειναι ο σκληρος την εκατσα...

Δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου άλλα αυτο βλεπω με αυτα που μου λες.Μπορεί λόγο παλαιότητας να εχει μπουκώσει  στην σκόνη και να υπερθερμενεται.

Δημοσ.

Αμα ειναι ο σκληρος την εκατσα...

Δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου άλλα αυτο βλεπω με αυτα που μου λες.Μπορεί λόγο παλαιότητας να εχει μπουκώσει  στην σκόνη και να υπερθερμενεται. 

Το ειχα παει για καθαρισμο πριν κανα 2μηνο. Και εχει και εξωτερικη βαση με 2 ανεμηστηρες και δεν ζεστενεται.
Δημοσ.

βρες απο καποιο αλλο pc και κατεβασε το hard disk sentinel σε bootable

γραψτο σε ενα σιντι και ξεκινησε το laptop σου απο εκει,Αν εχει προβλημα ο δισκος θα στο γραψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...