Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα:

Είχα κάνει πριν 6 μήνες σύνδεση Forthnet και πριν ένα μήνα με έπεισε ένας να το αλλάξω σε wind και έκανα αίτηση. Το θέμα είναι ότι μου ήρθε μήνυμα απο την Forthnet στο κινητό εδω και πάρα πολυ καρό και μου λέει ότι έγινε φραγή στην συνδεσή μου, όμως ποτέ δεν σταμάτησα να συνδέομαι, μπαίνω κανονικά ίντερνετ χωρίςνα έχω συνδέσει το ρουτερ της wind και να έχω βάλει τα στοιχεία της wind. Σαν να είμαι ακόμα στην forthnet. Και ο λογαριασμός της forthnet με χρεώνει για τους μήνες 6-8. Μου ήρθε όμς λογαριασμός και απο την wind 66ευρώ για την ενεργοποίηση και για το μήνα 6 και 7, που όμως απ'οτι έχω καταλάβει δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα wind αφου δεν έχω αλλάξει στοιχεία. Τι γίνετε?

Επίσης αν δεν έχει γίνει αλλαγή ακόμα, παρ'όλα αυτά μπορω να συνεχίσω στην Forthnet χωρίς να πληρώσω κάτι στην wind?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα:

Είχα κάνει πριν 6 μήνες σύνδεση Forthnet και πριν ένα μήνα με έπεισε ένας να το αλλάξω σε wind και έκανα αίτηση. Το θέμα είναι ότι μου ήρθε μήνυμα απο την Forthnet στο κινητό εδω και πάρα πολυ καρό και μου λέει ότι έγινε φραγή στην συνδεσή μου, όμως ποτέ δεν σταμάτησα να συνδέομαι, μπαίνω κανονικά ίντερνετ χωρίςνα έχω συνδέσει το ρουτερ της wind και να έχω βάλει τα στοιχεία της wind. Σαν να είμαι ακόμα στην forthnet. Και ο λογαριασμός της forthnet με χρεώνει για τους μήνες 6-8. Μου ήρθε όμς λογαριασμός και απο την wind 66ευρώ για την ενεργοποίηση και για το μήνα 6 και 7, που όμως απ'οτι έχω καταλάβει δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα wind αφου δεν έχω αλλάξει στοιχεία. Τι γίνετε?

Επίσης αν δεν έχει γίνει αλλαγή ακόμα, παρ'όλα αυτά μπορω να συνεχίσω στην Forthnet χωρίς να πληρώσω κάτι στην wind?

μαλλον εισαι ηδη στην wind και ισως να μην θελει στοιχεια για να μπει στην wind οπως ειναι και με την hol οποτε το οτι εχουν μεινει στοιχεια της forthnet να μην παιζει ρολο.στην forthnet ερχεται λογαριασμος και μετα μπορει να σου ερθει σαν πιστωτικο να παρεις πισω λεφτα .οτι δεν αλλαξες στοιχεια και παιζει δεν σημαινει οτι εισαι σε forthnet.η forthnet ισως εκανε φραγη στο τηλεφωνο πιο πριν επειδη δεν ειχες πληρωσει πχ.η αλλαγη εχει γινει κατα 99 τις 100 οποτε στην forthnet Πληρωνεις η παιρνεις πισω λεφτα αναλογως τι εχει γινει ενω στην wind πληρωνεις κανονικα.ακομα και αν εχει γινει καποιο λαθος και εχεις μεινει στον παλιο Provider θεωρειται βλαβη.απο την στιγμη που η wind εχει πει το οκ οτι σε ενεργοποιησε οτιδηποτε αλλο εχει γινει θεωρειται βλαβη.

Δημοσ.

Αρα θα πάω στην forthnet και θα τους πως να μου αφαιρέσουν το ποσο μέχρι την μέρα που αρχησα να πληρώνω wind

Δημοσ.

Αρα θα πάω στην forthnet και θα τους πως να μου αφαιρέσουν το ποσο μέχρι την μέρα που αρχησα να πληρώνω wind

το ξερουν ηδη ποτε γυρισες στην wind.γινεται αυτοματα αυτο οταν ζητηθει απο την wind η φορητοτητα.δεν χρειαζεται να ενημερωσει καποιος ποτε αλλαξε παροχο αφου απο την φορητοτητα φαινεται αυτοματα.

Δημοσ.

αρα εφοσον δεν ειναι απαραιτητο το ρουτερ της forthnet επαιξε κανονικα στο νεο παροχο αφου δεν εγινε καμια πιστοποιηση απο radius με username/password>και Username κικιρικου να ειχες μεσα θα επαιζε.το ιδιο και για hol.για wind ηξερα οτι δινει username kai password αλλα μαλλον ειναι μονο για το email και μαλλον το ιδιο και για την Hol.απλα η Hol ηξερα οτι δεν κανει authenticate στα σιγουρα  γιατι ειχα δει ατομο που η γραμμη στην θεωρια ειχε γυρισει στην forthnet απο τον οτε.στην πραξη ομως ηταν ακομα πανω σε Hol και επαιζε με τα στοιχεια της forthnet(long live ote)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...