Προς το περιεχόμενο

Adata 8gb usb3 flash drive 6,65Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ! 

Πολυ καλα εκανες που ανοιξες αυτο το θεμα.

Την συγκεκριμενη στιγμη που το εκανες ηταν η καλυτερη προσφορα σε αυτα τα λεφτα. Ομως το να λες μέχρι 16 ευρω στα 8 gb είναι top ειναι λαθος,γιατι ετσι μπαινουν στο παιχνιδι και αλλα στικακια που ειναι καλυτερες επιλογες.

Γιαυτο ειπα την γνωμη μου. Οσο για τα αρνητικα και θετικα του Adata αναφερθηκα μιας και εχω ηδη 3 απο αυτα στην κατοχη μου.

Αρα δεν πιστευω οτι ξεφυγα απο το αντικειμενο.  Τα επιπλεον gb δεν τα φορτωνομαστε στην πλατη, ετσι καποιος μπορει να θελει 8gb, αλλα αν βρει 16gb σε κοντινη τιμη,ισως πρεπει να αλλαξει πλανο αγορας. Σε ευχαριστω και εγω φιλικα. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ! 

Το συγκεκριμενο δεν ειναι με τιποτα top ειδικα μεχρι τα 16 ευρω και αυτο πρεπει να το αναφερουμε.Υπαρχουν αρκετα που ειναι το ιδιο καλα με αυτο αλλα και πολλα με περισσοτερα gb τα οποια ειναι πολυ πιο καλυτερα απο το συγκεκριμενο του θεματος.

Για παραδειγμα οπως αυτο που αναφερθηκε πιο πανω.

Επισης και το πιο top top top να ηταν για εμενα προσωπικα δεν αξιζει με τιποτα γιατι ειναι ΜΟΝΟ 8gb και με μερικα ψιλα παραπανω παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα και πολυ καλυτερο.Αυτο βεβαια εξαρταται και απο τις αναγκες του καθενος και αναλογως για την χρηση που προοριζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω. Στο e-shop όπως αναφέρει ο τίτλος μου μέχρι τα 15-16 ευρό είναι top  στα 8gb.Από εκεί και πέρα , αν κάποιος θέλει παραπάνω gb σαφώς και υπάρχουν καλύτερα,αλλά αυτή την στιγμή μιλάμε για μια προσφορά των 8gb.

Δημοσ.

Στο e-shop μέχρι τα 15-16 ευρό είναι top  στα 8gb.

Αν δεν υπηρχαν στικακια πανω απο 8gb και τα 8gb να ηταν η μεγαλυτερη χωρητικοτητα που υπαρχει θα ηταν top.

Τωρα ΔΕΝ ειναι ειδικα μεχρι τα 16 ευρω.

Ειναι σαν να βγει ενα των 2gb τωρα στα 2,69 ευρω και να σου πω εγω οτι μεχρι τα 10 ευρω ειναι top.

Ε δεν γινεται πως να το κανουμε δηλαδη!

• Like 1
Δημοσ.

Η δεν ξέρεις να διαβάζεις ή πολύ απλά το κάνεις για να trollareis το thread. Αναφέρομαι ΜΈΧΡΙ 8gb. Το νόημα της προσφοράς είναι να ξέρει ο κόσμος αν αξίζει ή όχι στα χρήματα της και στης επίδοσής της. 

Δημοσ.

Εγω ξερω πολυ καλα να διαβαζω αντιθετα μ'εσενα που δεν καταλαβες καν τι αναφερθηκε σε προηγουμενα post.Δεν ειπα ποτε οτι για 8gb δεν ειναι καλη προσφορα αλλα ανεφερα οτι: ''Το συγκεκριμενο δεν ειναι με τιποτα top ειδικα μεχρι τα 16 ευρω και αυτο πρεπει να το αναφερουμε.Επισης και το πιο top top top να ηταν για εμενα προσωπικα δεν αξιζει με τιποτα γιατι ειναι ΜΟΝΟ 8gb και με μερικα ψιλα παραπανω παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα και πολυ καλυτερο.Αυτο βεβαια εξαρταται και απο τις αναγκες του καθενος και αναλογως για την χρηση που προοριζεται.'' post 17

Ειδικα αυτο το μεχρι τα 16 ευρω ειναι μεγαλο φαουλ γιατι σ'αυτα τα χρηματα μπαινουν στο παιχνιδι 16αρια να μην σου πω και 32αρια.

Τωρα ειτε θελεις ντε και καλα να υποστηριξεις με καθε τροπο την προσφορα που ποσταρες(σχετικα με τα οσα αναφερονται) ή κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος.

Υ.Γ.Φυσικα και δεν τρολλαρω για να χαλασω κανενα θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτε... Το thread είναι σχετικά για την συγκεκριμένη προσφορά αν θέλει πες την γνώμη σου πάνω σε αυτό το αντικείμενο.Αν θέλεις να μας λες για 16-32-64 gb μπορείς να κάνεις ένα thread και να αναφέρεσαι. Εδώ στο συγκεκριμένο θα αναφερθούμε ΜΌΝΟ στο συγκεκριμένο. Ο άνθρωπος που θα θελήσει να αγοράσει το συγκεκριμένο adata θέλει να μάθει για το συγκεκριμένο όχι αν υπάρχει κάποιο άλλο με περισσότερα χρήματα αλλά είναι παραπάνω gb. Απλά πράγματα λέω. Και θα παρακαλούσα να σταματήσει το troll εδώ πριν χαλάσει τελείως το thread.

Δημοσ.

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις και πιθανον να μην εχεις ιδεα οτι σε καθε προσφορα που μπαινει εδω μεσα δεν μιλαμε μονο για την συγκεκριμενη αλλα αναφερομαστε και σε αλλα/αλλες ωστε να γινει καποια συγκριση και να δουμε αν 1.ειναι προσφορα 2.αν αξιζει σε συγκριση με ενα αλλο προιον που ειτε ηταν/ειναι/δεν ειναι σε προσφορα και απο εκει βγαζουμε τα συμπερασματα μας για τον αν αξιζει να προχωρησουμε στην αγορα του.

Παρε διαβασε ολα τα θεματα και θα καταλαβεις......και θα μαθεις κιολας οτι δεν μιλαμε σχεδον ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο που μπαινει σε καθε θεμα.

Αν δεν σ'αρεσει φτιαξε ενα δικο σου forum και βαλε κανονα οτι οποια προσφορα θ'αναφερεται σε σ'ενα προιον θα μιλανε μονο γι'αυτο και απαγορευεται ν'αναφερθει καποιο αλλο. ;)

Δεν υπαρχει κανενα troll ποσες φορες πρεπει να το πω για να το καταλαβεις δηλαδη?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια το σκεφτομαι κι εγω να το παρω και νομιζω οτι πραγμματικα αξιζει, εχει καλες ταχυτητες και ωραιο σχεδιασμο, αλλα καλυτερα θα ηταν να ειναι 16gb και τα 8 ομως καλα ειναι

Δημοσ.

παιδια το σκεφτομαι κι εγω να το παρω και νομιζω οτι πραγμματικα αξιζει, εχει καλες ταχυτητες και ωραιο σχεδιασμο, αλλα καλυτερα θα ηταν να ειναι 16gb και τα 8 ομως καλα ειναι

Το Adata 8 gb αυτη την στιγμη εχει 10.90 ευρω, ειναι καλη αγορα αλλα οχι η προσφορα

1 γιατi στην αρχη ειχε 6.65 ευρω

2 γιατι το Μαιο το e-shop ειχε προσφορα το Adata 16 gb με 10.99 ευρω το οποιο και πηρα

Αν παρατηρεις την τακτικη του eshop Θα καταλαβεις οτι ειναι πιθανον την επομενη εβδομαδα να εχει προσφορα το

Adata 16 gb κοντα στα 11 ευρω.

Μετα απο αυτο εσυ αποφασιζεις τι σε συμφερει.

• Moderators
Δημοσ.

Πω πω διαμαχη... :)

Ξαναλέω. Στο e-shop όπως αναφέρει ο τίτλος μου μέχρι τα 15-16 ευρό είναι top  στα 8gb.Από εκεί και πέρα , αν κάποιος θέλει παραπάνω gb σαφώς και υπάρχουν καλύτερα,αλλά αυτή την στιγμή μιλάμε για μια προσφορά των 8gb.

(καταρχην δεν αναφερει eshop ο τιτλος σου, δεν το εβαλες το καταστημα.)

Εκει ηταν απο την αρχη το λαθος σου, το οτι ειπες οτι ειναι τοπ κοιταζοντας μονο στα 8GB και μονο στο eshop. Το οτι το φλασακι ειναι στο eshop δεν σημαινει οτι κοιτας μονο σε αυτο το μαγαζι για να κρινεις αν μια προσφορα ειναι καλη. Με αυτη τη λογικη θα ειχαμε χιλιαδες θεματα προσφορων που για το εκαστοτε μαγαζι θα ηταν "προσφορες" αλλα δεν θα ηταν για οποιονδηποτε εβλεπε ολη την αγορα.

Αν δηλαδη στα 8GB ειχε μονο αυτο του τιτλου και το επομενο usb3.0 8GB το ειχαν 40 ευρω, θα μας ελεγες με αυτη τη λογικη οτι μεχρι τα 40 ευρω ειναι τοπ;

Συμφωνω λοιπον με τα παιδια σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοπ μεχρι τα 16 ευρω. Πιθανον, προσθετω και την γνωμη μου, δεν ειναι τοπ ουτε στα 7 ευρω αφου εχω ως αγοραστης και αλλες επιλογες σε αυτη την τιμη usb3.0 8GB. Μαγαζια που ειναι πιο κοντα μου μαλιστα απο το συγκεκριμενο για να μην αρχισει κανεις να λεει για μεταφορικα κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι απο τις φορες που αισθανομαι οτι πεταξα τα χρηματα μου. Οχι μονο δεν εινα ικαλυτερο μεχρι τα 16€, καλα το ηξερα αυτο, αλλα ακομα και για τα 7€ δεν αξιζει οσον αφορα την εγγραφη.

Στην αναγνωση τα παει παρα πολυ καλα και ειναι οντως πραγματικο usb 3.0. Συγκεκριμενα επιανα απο 60 εως 90-100 MB/s κατα τη μεταφορα με win 7. Στην εγγραφη μαυρα χαλια. 5-6-7 MB/s. Που ειναι τα εως 20ΜΒ/s; Τα 10 και 15 τα επιανα στιγμιαια στην αρχη. Στην πραξη και σταθερα δεν ξερπερνουσε  τα 6-7 MB/s. Μαλιστα ενα 8αρι usb 2.0 που εχω επιανε παραπανω (κοντα 8ΜB/s) απο το υποτιθεμενο adata usb 3.0.

Οσο για την εξωτερικη ποιοτητα του, η κινεζια η ιδια. Αισθημα πολυ φθηνιαρικου.

Το ιδιο αρχειο που μετεφερα στο στικακι, απο τον ιδιο σκληρο και την ιδια θυρα usb 3.0, σε εξωτερικο δισκο usb 3.0 το μετεφερα με 50-60MB/s και στο στικακι με 5-6!

Συμπερασμα: για τα λεφτα του  (που ειχε 6,7€) ειναι απο τα πιο οικονομικα και οσον αφορα την αναγνωση αψογο. Αν ψαξεις την εγγραφη; Για πεταμα. Ποιο top εως τα 16€; Μην τρελαθουμε. Ουτε βαλτος του eshop δεν θα ελεγε τετοιο πραγμα.

post-114265-0-20593100-1373568148_thumb.jpg

Δημοσ.

να πούμε ότι είμαι "μαυρα χάλια" για usb3, αν το δεις σαν usb2 δεν είναι χάλια καλό είναι. Εγώ που μέτρησα το 16άρι αδελφάκι του ήταν σε usb2 8-9mb/sec σε ένα συνεχόμενο μεγάλο αρχείο (και σε 3 το ίδιο θα είναι αφού είναι πολύ μικρό για να φταίει το usb2).

Το 8mb/sec δεν είναι κακό φλασάκι, τα usb2 που έχουν ίδια τιμή πιο αργά είναι στην τελική (5mb/sec). Δεν το λές όμως και usb3 (στην εγγραφή). Είναι όμως λιγο μεγάλο. Ενώ έχει μέγεθος usb3 έχει ταχύτητες εγγραφης καλού usb2. Στην τιμή που το δίνουν παραμένει τίμια πρόταση!

Δημοσ.

Συνηθως τα μεγαλυτερα "αδερφακια" σε ενα φλασακι εχουν και μεγαλυτερες ταχυτητες. Για αυτο δεν μου κανει εντυπωση αν το 16αρι πιανει τα 8-9MB/s οταν το 8αρι πιανει τα 5-6, αντε πολυ βια καμια φορα (σπανια) τα 7MB/s. Επομενως για 5-6MB/s εγγραφης δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κλασικο usb 2.0. Δεν το λες καλο usb 2.0 παντως. Για την τιμη του βεβαια ειναι οκ αλλα δεν το λες προσφορα γιατι βρισκεις και αλλα 8αρια usb 2.0 με αυτα τα λεφτα. Μονο στην αναγνωση υπερτερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...