GiannisWalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331061&sid=1 Μία οικονομική λύση για μη αρκετά απαιτητικούς χρήστες !
ksideras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εαν το παρω για τον wd tv live που εχω θα δουλευει?
manosfp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Άνετα. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
silverado Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλο στικακι για την τιμη του, αλλα η ποιοτητα του πλαστικου ειναι πολυ χαλια σε σχεση με τα προηγουμενα Adata
GiannisWalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μόλις παράγγειλα ένα . Θα αναφέρω περισσότερες εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.
GiannisWalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Υπομονή και θα παραλάβουν, μέχρι 14 ευρό που κοίταξα στα 8gb το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο.
kostakiss Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 απο ταχυτητες κτλ ειναι κομπλε?? εκει γυρω στο 10αρικο υπαρχει κατι αλλο ανταξιο?
silverado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέχρι 16 ευρό στα 8 gb είναι top. Οχι για αυτον τον λογο http://www.skroutz.gr/s/322013/Transcend-Jetflash-700-16GB.html Εχει τις ιδιες ταχυτητες, εχει ομως καλυτερη κατασκευη και ειναι πιο αξιοπιστο στη χρηση. Ειναι και 16 gb.
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οχι για αυτον τον λογο http://www.skroutz.gr/s/322013/Transcend-Jetflash-700-16GB.html Εχει τις ιδιες ταχυτητες, εχει ομως καλυτερη κατασκευη και ειναι πιο αξιοπιστο στη χρηση. Ειναι και 16 gb. Ετσι ακριβως το ειχα παρει πριν καποιο διαστημα απο το eshop που το ειχε βγαλει προσφορα. Στα 10+ αν θυμαμαι καλα.
silverado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ετσι ακριβως το ειχα παρει πριν καποιο διαστημα απο το eshop που το ειχε βγαλει προσφορα. Στα 10+ αν θυμαμαι καλα. Και εγω απο eshop το Φεβρουαριο στα 11.40 € Δυο πηρα τοτε και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος Λογικα θα το ξαναβαλουν προσφορα συντομα. Οσο για το Adata εχω παρει και απο αυτο την προηγουμενη φορα απο eshop το Μαρτιο στα 6.69 € και απογοητευτηκα πολυ απο το ποσο ψευτικο περιβλημα εχει ( το χειροτερο απο οσα εχω δει ) ομως και αυτο δουλευει απροβληματιστα.
GiannisWalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ!
runner69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ! μα αν υπαρχει με λιγα λεφτα παραπανω καλυτερο και μαλιστα 16αρι σαφως και καλα κανουν και να το αναφερουν. Αλιμονο αν αυτο λεγοταν offtopic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα