Προς το περιεχόμενο

Adata 8gb usb3 flash drive 6,65Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι για αυτον τον λογο

http://www.skroutz.gr/s/322013/Transcend-Jetflash-700-16GB.html

Εχει τις ιδιες ταχυτητες, εχει ομως καλυτερη κατασκευη και ειναι πιο αξιοπιστο στη χρηση.

Ειναι και 16 gb.

Ετσι ακριβως το ειχα παρει πριν καποιο διαστημα απο το eshop που το ειχε βγαλει προσφορα.

Στα 10+ αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Ετσι ακριβως το ειχα παρει πριν καποιο διαστημα απο το eshop που το ειχε βγαλει προσφορα.

Στα 10+ αν θυμαμαι καλα.

Και εγω απο eshop το Φεβρουαριο στα 11.40 €

Δυο πηρα τοτε και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος

Λογικα θα το ξαναβαλουν προσφορα συντομα.

Οσο για το Adata εχω παρει και απο αυτο την προηγουμενη φορα απο eshop το Μαρτιο στα 6.69 €

και απογοητευτηκα πολυ απο το ποσο ψευτικο περιβλημα εχει ( το χειροτερο απο οσα εχω δει ) ομως και αυτο δουλευει απροβληματιστα.

Δημοσ.

Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Silverado , αναφέρθηκα σε 8gb όμως.Επίσης σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρουμε σχετικά για το συγκεκριμένο adata και όλα τα θετικά/αρνητικά του και όχι για κάποιο άλλο. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο μας, ευχαριστώ! 

μα αν υπαρχει με λιγα λεφτα παραπανω καλυτερο και μαλιστα 16αρι σαφως και καλα κανουν και να το αναφερουν. Αλιμονο αν αυτο λεγοταν offtopic.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...