Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εστειλε μερικα μηνυματα ενα νιγηριανος για την τηλεοραση που πουλαω: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/tv/181033-lg-26lh2000-για-αμεση-πωληση/ . δεν το ειπε εξαρχης, αλλα τα σπαστα ελληνικα αμεσως με προιδεασαν. τον ρωταω απο που ειναι και...κλασσικα μου προσφερε 250 ευρω (τιμη πωλησης 160 συζητησιμη!) συν τα μεταφορικα....για νιγηρια! και μου λεει θα σε πληρωσω με paypal η bank transfer! ''εδω σε εχω λεω απο μεσα μου''...του λεω...πολυ ευχαριστως να στη στειλω, αλλα θα μου δωσεις 400 ευρω (μαζι με τα εξοδα αποστολης) και μονο μεσω western union (αχ και να μου τα στελνε! και μετα μην με ειδατε!! :devil: )! επεμεινε αλλη μια φορα για paypal η bank transfer, επεμεινα για western union και τελος :-(. αλλα σιγα μην ξαναεστελνε! :lol:

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα την εχω πουλησει!

αλλιως θα του ζητησω να μου τα στειλει στην natwest στην αγγλια που διατηρω λογαριασμο :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<p>Μονο οι νιγηριανοι εξαπατουν σε αυτο το κοσμο? Οι υπολοιπες εθνικοτητες ειναι οk?</p>

Οι Έλληνες ακόμη δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές παρά μόνο για facebook αλλιώς θα είχαμε και εδώ την πρωτιά!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Μονο οι νιγηριανοι εξαπατουν σε αυτο το κοσμο? Οι υπολοιπες εθνικοτητες ειναι οk?

Το νήμα άνοιξε για τη συγκεκριμένη απάτη, η οποία φαίνεται να έχει αρκετά θύματα στην Ελλάδα, μερικά από τα οποία είναι μέλη του forum.

Εάν έχεις στοιχεία είτε για άλλη απάτη είτε από άλλη εθνικότητα, και θέλεις να ενημερώσεις τα μέλη του forum, μπορείς να ανοίξεις νέο νήμα.

• Like 2
Δημοσ.

Το νήμα άνοιξε για τη συγκεκριμένη απάτη, η οποία φαίνεται να έχει αρκετά θύματα στην Ελλάδα, μερικά από τα οποία είναι μέλη του forum.

Eτσι οπως ακουγεται ο τιτλος ειναι σα να κανουν απατες σε αγγελιες πωλησης μονο οι νιγηριανοι.

Εάν έχεις στοιχεία είτε για άλλη απάτη είτε από άλλη εθνικότητα, και θέλεις να ενημερώσεις τα μέλη του forum, μπορείς να ανοίξεις νέο νήμα.

Δηλάδη αν με εξαπατησε ενας βραζιλιανος θα πρεπει να ενημερωσω οτι "βραζιλιανοι εξαπατουν σε αγγελιες πωλησης"?

Δημοσ.

Σε αναζήτηση που έκανα στο forum, για κάποιο θέμα, έπεσα πάνω σ' αυτή την ανάρτηση του Hal9000, την 31/8/2007 (!!!), δηλαδή πριν από 6 χρόνια, στην οποία περιγράφει την εμπειρία του με την πώληση ενός laptop, μέσω ebay.

Όπως περιγράφει, παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι οι οποίοι ζητούσαν να αγοράσουν το laptop και να το στείλει στη Νιγηρία, έξω, όμως, από τη διαδικασία πώλησης μέσω ebay !!!

Ευτυχώς, επειδή ήθελε την προστασία της πώλησης μέσω του ebay, δεν μπήκε στον πειρασμό να ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία της απάτης.

• Moderators
Δημοσ.

Eτσι οπως ακουγεται ο τιτλος ειναι σα να κανουν απατες σε αγγελιες πωλησης μονο οι νιγηριανοι.

Ο όρος "Nigerian Scam" είναι γενικότερος όρος που περιγράφει τη συγκεκριμένη απάτη.

Δεν είναι ρατσιστικός όρος, δεν έχει κανείς τίποτα με τους Νιγηριανούς. Εκτός κι αν κάνουν αυτή την απάτη.

• Like 2
Δημοσ.

Ο όρος "Nigerian Scam" είναι γενικότερος όρος που περιγράφει τη συγκεκριμένη απάτη.

Δεν είναι ρατσιστικός όρος, δεν έχει κανείς τίποτα με τους Νιγηριανούς. Εκτός κι αν κάνουν αυτή την απάτη.

Αυτο λεω κι εγω.

Θα πρεπει να διορθωθει η διατυπωση του τιτλου.

Δημοσ.

Ναι, τα διάβασα, εννοείται και δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Νιγηριανοί κάνουν πάρα πολλές απο αυτές τις κομπίνες, κακό είναι να το λέμε;

Αν ήταν πχ Καναδοί, Χιλιανοί ή Βιετναμέζοι, το ίδιο θα κάναμε. 

Ας μην το πάμε στο ρατσιστικό.

Καμία σχέση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...