kostas_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν και Νιγηριανοί που μιλάνε μια χαρά τα ελληνικά. Οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Είσαι φίλε μου διατεθειμένος να πιστέψεις περισσότερο ότι κάθεται ο Νιγηριανός και μεταφράζει την εφημερίδα σε google translate απ' ότι να αποδεχθείς ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και Έλληνες στο κόλπο... Προσπάθησε να δεις ότι το όνομα της απάτης είναι Nigerian όχι οι απατεώνες απαραίτητα................. Έχεις υποστηρίξει, κατ' επανάληψη, την άποψη ότι δεν φταίνε οι κακόμοιροι οι Νιγηριανοί για την απάτη και μάλλον έφταιξα και εγώ που έδωσα την ευκαιρία να την επαναλάβεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Άλλο λέω αλλά δεν απαντάς. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έβαζα εθνικά χρώματα σε μια απάτη που είναι διεθνώς γνωστή και αξιοποιήσιμη από νιγηριανούς μέχρι Αμερικανούς. Όπως παραπονιέται ο Έλληνας που του φόρτωσαν την ταμπέλα του τεμπέλη στο εξωτερικό έτσι δεν είναι σωστό να κολλάμε την ταμπέλα του απατεώνα σε αφρικανούς. Λες και λίγους απατεώνες έχει η δική μας η χώρα... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως σε 1 στις 3 αγγελιες που βαζω στο car λαμβανω παντα τετοια emails. Τωρα αν καποιος μπαινει στον κοπο να πουλησει με αυτη τη διαδικασια που βρωμει απο χιλιομετρα μαλλον φταιει κι ο ιδιος λιγακι. Απλα η βλακεια συνηθως δεν διώκεται ενω η απατη διωκεται παντα (αρκει να ειναι μικρη ε?)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας. Νομιζω οτι και εμενα μου ετυχε η συγκεκριμενη απατη. Οριστε και το μηνυμα Am glad to see your reply. My name is Dave from Canada and am willingto buy this item for my friend in Belgium and due to an urgentlyneeded am ready to pay you 790euro and you can also calculate thetotal cost of this item plus the postage cost altogether via GREEKHellenic Post (www.elta.gr) to him Belgium and attach me some photo'sof the item as well.So, kindly end the sales for me and also reply with your bank detailsso that i can proceed with the transfer of payment into your bankaccount.Dave. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μας λες, όμως, τι πουλάς και πόσο, για να συγκρίνουμε με την προσφορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πουλαω μια φωτογραφικη μηχανη με το γκριπ και ενα φακο. Η τιμη που εχω βαλει ειναι 700,00 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σου έδωσε και κάτι παραπάνω ο άνθρωπος και εσύ τον αγνόησες ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αχαριστία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εδώ θα είχε πλάκα και ενδιαφέρον, αν κάποιος δε βαριέται, να στείλει αντίστοιχη ψεύτικη απόδειξη αποστολής και μετά ψεύτικο αποδεικτικό ότι έβαλε τα λεφτά του τελωνείου στη Western Union. Και μετά τρελίτσα "αφού τα στειλα", "τι λένε;" "αυριο μεθαυριο θαναι εκεί" και διάφορα τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakalogatos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πολύ καλό άρθρο ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stella2709 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παιδια γεια σας, Πιστευω εχω πεσει κι εγω θυμα απατης απο Νιγηριανους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κατ' αρχάς, καλώς όρισες στο forum, έστω και με αρνητικές εμπειρίες. Πες περισσότερες λεπτομέρειες της περίπτωσής σου, γιατί πιθανά θα βοηθήσουν και άλλους αναγνώστες αυτού του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επίσης πες μας αυτοί οι Νιγηριανοί, ήταν πολύ μαύροι ή προς το σοκολατί; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παιδια γεια σας, Πιστευω εχω πεσει κι εγω θυμα απατης απο Νιγηριανους. Ε πες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις