Souljam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπερα ινσομνιακς !!! Για ακομη μια φορα θα σας ζαλισω με τα προβληματα μου μιας που δεν λενε να τελειωσουν... εχω ενα δευτερο πισακι το οποιο φοραει την εν λογω καρτα μονο για να παιζει ντοτα 2 .για να ειμαι παρεα με το κολληταρι. η εν λογω σαβουρα ανεβαζε 91c σε λοουντ 98 και ειπα καποια στιγμη θα καει. την εβγαλα και ειδα πανω της σημαδια υγρασιας , ο φιλος που μου την χαρισε ειχε υδροψυξη πανω. την καθαρισα με με υγρο κυκλωματων και μετα απαλα με υαλονημα που εχω στην δουλεια εβαλα παστα καινουργια ΚΑΙ , την εβαλα πανω και ο υπολογιστης εκει που δουλευει ξαφνικα freezarei!!! πεταμα;; Sent from my iPhone using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι πεταμα βρε?θρυλικη καρτουλα. κρατα την,μια χαρα ειναι για παλια games. μια αλλαγη παστας και ενα καθαρισμο του ανεμιστηρα επρεπε να κανεις.
Souljam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 το θεμα ειναι οτι μου φριζαρει το πισι .εχετε καμια ιδεα; Sent from my iPhone using Insomnia
Souljam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ανεβαζε θερμοκρασια και καποια στιγμη μπλε οθονη. Sent from my iPhone using Insomnia SOS παιδια δεν θα παιξω ποτε dota2 με τον κολλητο !!!
venumis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πρώτον : H 3870 δεν είναι σαβούρα, στα χρόνια της ήταν καρτάρα, οπότε respect Δευτερον : Το μόνο πρόβλημα που είχες ηταν οι θερμοκρασίες, την άνοιξες,το καθαριστικό κυκλωμάτων δεν ξέρω για ποιον λόγο το έβαλες, το ανθρακόνημα δεν ξέρω που το έβαλες και δεν μπορώ να καταλάβω. Το μόνο που ήθελε η κάρτα ηταν καθαρισμός της ψύκτρας και το πολύ ενα φρεσκάρισμα η πάστα στον επεξεργαστή της. Οταν έβγαλε ο φίλος σου την υδρόψηξη και έβαλε ξανά την μαμά ψύκτρα κάτι δεν έκανε σωστα, εσυ την άνοιξες και μάλλον την αποτελείωσες ! Είσαι σίγουρος οτι οι drivers εχουν περαστει σωστά ? Τι κάρτα είχε πριν το pc ? Μπας και εχει περαστει κανένα περίεργο firmware στην κάρτα ? Το ανθρακόνημα που στον κόρακα το εχεις βάλει άνθρωπε μου?
Souljam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 οχι ανθρακονημα , υαλονημα ειναι ειδικο βουρτσακι απο ινες γυαλιου για να καθαριζουμε κυκλωματα απο υγρασια.δευτερον ηταν καρτα μεσα στο πισι απλα ανεβαζε θερμοκρασιες.επαιζε προν η καρτα αλλα κοντευε να καει γιαυτο και η ολη διαδικασια.HELP!! Sent from my iPhone using Insomnia
venumis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Λύσε την ξανά, σκούπισε την πάστα και βάλε μόνο μια σταγόνα στο κέντρο. Τι εννοείς όταν λες φριζάρει?
Souljam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 μονο στο τσιπ η και στην ψυκτρα; Sent from my iPhone using Insomnia
venumis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σ'ενα απο τα δυο. Καλύτερα στο τσιπ (πυρηνα) μονο.
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 οι πυκνότεσ τισ κάρτασ είναι οκ ? τουσ είδεσ ? μπορεί να υπάρχει πρόβλημα εκεί και όχι στον επεξεργαστή τησ. για ανέβασε καμία photo τισ κάρτασ για να δούμε τι παίζει. θα μασ βοηθήσει πολύ αυτό. και εμασ, και περισσότερο εσένα.
Souljam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 οκ μολις παω σπιτι ια ανεβασω Sent from my iPhone using Insomnia οι πυκνωτες ειναι κλειστου τυπου δεν σκανε απο πανω δεν ξερω τους ονομαζω και σωστα βεβαια.αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
jokerakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και αν την φτιάξεις βάλε οπωσδήποτε το msi afterburner και ρύθμισε το σε αναλογία rpm-temp και θα βρεις την υγειά σου...έτσι έκανα και εγώ και ησύχασα μια και καλή απο τα high temp....my bro την έχει ακόμα και παίζει pro,nba 2k se full hd οθόνη με τέρμα τις ρυθμίσεις και καλά κρατεί...βέβαια στα καινούργια τρώει αρκετά κολλήματα.... αλλά τεσπα είναι μια καλή κάρτα που σε ορισμένα games βαστάει ακόμα..
John-lamia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και αν την φτιάξεις βάλε οπωσδήποτε το msi afterburner και ρύθμισε το σε αναλογία rpm-temp και θα βρεις την υγειά σου...έτσι έκανα και εγώ και ησύχασα μια και καλή απο τα high temp....my bro την έχει ακόμα και παίζει pro,nba 2k se full hd οθόνη με τέρμα τις ρυθμίσεις και καλά κρατεί...βέβαια στα καινούργια τρώει αρκετά κολλήματα.... αλλά τεσπα είναι μια καλή κάρτα που σε ορισμένα games βαστάει ακόμα.. βασικα είναι και γαμώ τισ καρτεσ. φίλος με νετ καφέ τισ έχει απο αρχεσ του 2008 και παίζουν ακόμα όλα τα παιχνίδια σε 19αρεσ 1024*768 στο άνετο!
venumis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Είχα πάρει την 3870 λίγο μετά που είχε βγει, η κάρτα τα έσπαγε και είχα χαρει πολύ το gaming μαζί της. Είναι και η κάρτα που κρατησα πιο πολυ απ ολες. Χαιρομαι που διαβάζω οτι ακόμα κρατιεται αξιοπρεπός. Οπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα respect !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα