KNBoy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παιδιά η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Πριν βάλω VDSL είχα ADSL δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τέλος πάντων βάζω windows 8 και μετά περνάω VDSL, ενώ τρέχω κανονικά Skype (camera) και παίζω League Of Legends ξαφνικά βάζω να ανοίξω μια σελίδα στον Broswer και δεν ανοίγει το internet. Αργότερα έχω μόνο skype ανοιχτό βάζω να δω μια σελίδα στον "Broswer" (βασικά είχα και το league ανοιχτό αλλα δεν ήμουνα σε παιχνίδι) και πάλι δεν μου άνοιγε καμία σελίδα. Λέω εντάξει θα φταίει ο Chrome κατεβάζω firefox καμία αλλαγή μπαίνω με explorer καμία αλλαγή.. Κάνω format βάζω windows 7 καμία αλλαγή. Παίρνω τηλέφωνο στην wind και μου λένε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τι στο *** γίνετε; Δεν πέφτει το internet ίσα ίσα τρέχει και είναι γρήγορο γιατί ούτε στην camera κολλάω ούτε στο παιχνίδι και παρολαυτά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα με κανέναν περιηγητή! Πραγματικά σώστε με
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 θα πας στην καρτα δικτυου στο tcp ip Και εκει θα βαλεις τους dns καρφωτα.βαλε πχ της google 8.8.8.8 kai 8.8.4.4 και δες αν θα στο ξανακανει.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 για να σου λεει δεν ειναι εγκυρα πρεπει να γραφεις κατι λαθος.στους dns θα τα βαλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα