kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αλλο εφορια αλλο τειρεσιας. τειρεσιας ειναι ιδιωτικη εταιρεια(τραπεζων)α.ε. εφοσον το παιδι δεν εχει μιλησει με ποιους ορους εβγαλε το δανειο μην αερολογουμε για το τι παθαινει και τι οχι.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 γεια σας, τρακαρα το αμάξι , καταστρ΄φηκε ολο το μπροστα μερος , η μηχανή βεβαια δουλευει κ τσουλαει το αμαξι. κ δεν ξερω αν αξιζει το φτιάξιμο. κ εχω 3500Ε σε δόσεις. αν πω στην εθνική "δεν σας πληρώνω" τι γίνεται ; θα στείλουν γερανό για το αμαξι ή θα με κυνηγάνε δικαστικώς;; θα ζητανε περιουσιακα στοιχεια κλπ; Αν σταματήσεις να πληρώνεις δόσεις, τότε απλά η εθνική θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να εισπράξει αυτά που της χρωστάς. Θα σε πρήξουν στα τηλέφωνα, θα σου κατασχέσουν το αυτοκίνητο, θα σου κατασχέσουν περιουσιακά στοιχεία αν υπάρχουν, θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι στο μισθό σου αν υπάρχει κτλ.
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 γεια σας, τρακαρα το αμάξι , καταστρ΄φηκε ολο το μπροστα μερος , η μηχανή βεβαια δουλευει κ τσουλαει το αμαξι. κ δεν ξερω αν αξιζει το φτιάξιμο. κ εχω 3500Ε σε δόσεις. αν πω στην εθνική "δεν σας πληρώνω" τι γίνεται ; θα στείλουν γερανό για το αμαξι ή θα με κυνηγάνε δικαστικώς;; θα ζητανε περιουσιακα στοιχεια κλπ; Δικε μου τι ωραια που θα ηταν η ζωη αν γινονταν ολα ετσι. Θα επαιρνα αυριο δανειο 500.000 ευρω, θα αγοραζα μια σπιταρωνα, θα αραζα καμια 2ετια να κανω τη ζωη μου και αν μεχρι τοτε δεν εχω γινει διευθυντικο στελεχος σε πολυεθνικη ωστε να μπορω να ξεπληρωσω το δανειο, θα βαλω μια φωτια στο σπιτι να το καψω και θα τους πω "καηκε, δεν πληρωνω!". Παω να παρω κι ενα διακοποδανειο για το καλοκαιρακι τωρα, να παω μια Χαβαη και μολις γυρισω θα τους πω οτι δεν περασα καλα με το δανειο τους και δεν θα ξεπληρωσω! Τι σου ειναι ο Ελληνας ομως ε... Η πλακα ξερεις πια ειναι ετσι ; Οτι αν τον ρωτησεις και αυτον του φταινε οι γερμανοι εινσι στο κινημα δεν πληρωνω και αλλα τετοια γραφικα.να φαει δεν εχει δανειο για αυτοκινητο ηθελε τσου ρε ελληνα...Sent from my iPhone5 using Insomnia
leonidasgr2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εντάξει κύριοι , με καλύψατε με τις απαντήσεις σας, θα ρωτήσω δικηγόρο ....
mphxths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ο δικηγορος θελει λεφτα..εκτος βεβαια αν δεν σε καλυψει η απαντηση του και του πεις "Δεν με καλυψες , δεν σε πληρωνω!!" 11 2
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ρε παιδιά αμα δεν πληρώνεις τις δόσεις η τράπεζα, κατάσχει το αμάξι ! Ρε παιδί αν σταματήσεις να πληρώνεις η τράπεζα θα προσπαθήσει να στα πάρει με οποιοδήποτε τρόπο. Και όχι μόνο κατάσχοντας το αμάξι σου. Εκτός και αν η σύμβαση δανείου που υπόγραψες περιορίζει τις απαιτήσεις της τράπεζας στην κατάσχεση του αυτοκινήτου, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είναι αυτό. Πράγμα απίθανο(μην πω αδύνατο) για τα Ελληνικά δεδομένα. η τρέχουσα αξία του αυτ/του είναι 3500Ε (τόσο θα με αποζημείωνε η ασφαλιστική αν με τρακάρανε ) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κατασχουν το τρακαρισμένο αμάξι ? Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει καλά, η αξία του ήταν 3.500€ πριν το τρακάρεις. Αυτοί στην τράπεζα μαλάκες είναι που θα κοστολογήσουν τρακαρισμένο αμάξι με τιμή ατρακάριστου? αδυναμία πληρωμής και συμψηφισμός των 3500Ε με την κατάσχεση του αυτ/του. Αδυναμία πληρωμής ok, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Θα κατασχεθεί το αυτοκίνητο(εφόσον αξίζει κάτι), και η αξία του θα αφαιρεθεί από τα 3.500€ που χρωστάς. Και μετά θα τους χρωστάς τα υπόλοιπα... Όσο για τον τυρεσία , κανείς δεν παίρνει δάνεια πλέον ... Αν πιστεύεις πως δεν θα σου αποτελέσει πρόβλημα το ότι θα μπεις στον Τειρεσία, πάσο.
Apoll Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλά ο φίλος δεν είχε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη; (comprehensive) Αν ναι, τότε το αμάξι του το επισκευάζει η ασφαλιστική ή του δίνει τα λεφτά για νέο αν είναι write off. Εκτός αν ήταν ανασφάλιστος, οπότε καλό θα ήταν να του κόψουν τον κλ.
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 σκέφτομαι να πάρω το sirocco θα το απολαύσω λίγες μέρες και μετά θα το τρακάρω για να μην το πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χμμμμ καλή σκέψη!!!!
leonidasgr2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλά ο φίλος δεν είχε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη; (comprehensive) Αν ναι, τότε το αμάξι του το επισκευάζει η ασφαλιστική ή του δίνει τα λεφτά για νέο αν είναι write off. Εκτός αν ήταν ανασφάλιστος, οπότε καλό θα ήταν να του κόψουν τον κλ. Αδερφέ , αν το είχα ανασφάλιστο θα διάβαζες κάτι σχετικό στον τίτλο ! θα με απασχολούσαν άλλα θέματα κ όχι το αν θα πληρώσω ή όχι τις δόσεις ...
Apoll Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τότε γιατί δεν βάζεις ένα claim στην ασφαλιστική να στο φτιάξουν ή να σε αποζημειώσουν;
BadBoy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τότε γιατί δεν βάζεις ένα claim στην ασφαλιστική να στο φτιάξουν ή να σε αποζημειώσουν; Αν έχεις προκαλέσει εσύ τη ζημιά/ατύχημα, γιατί να στο φτιάξει η ασφαλιστική; Εδώ δεν έχει για τις δόσεις, θα είχε για μικτή ασφάλεια; 1
Basilis1924 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Ρε μάγκες σάς παρακαλώ μια ερώτηση θέλω να κάνω οποίος ξέρεις παρακαλώ τα φώτα τού.εχω παρακράτηση στο αμάξι και πήρε φωτιά 🔥 το αμάξι ολική καταστροφή ξέρει κανείς την αποζημίωση Πίος θα την πάρει εγώ η τράπεζα που το χρωστάω.εχω στην ασφάλεια μου για φωτιά μέσα.οπιος ξέρει παρακαλώ το αναφέρει. ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Basilis1924 είπε Ρε μάγκες σάς παρακαλώ μια ερώτηση θέλω να κάνω οποίος ξέρεις παρακαλώ τα φώτα τού.εχω παρακράτηση στο αμάξι και πήρε φωτιά 🔥 το αμάξι ολική καταστροφή ξέρει κανείς την αποζημίωση Πίος θα την πάρει εγώ η τράπεζα που το χρωστάω.εχω στην ασφάλεια μου για φωτιά μέσα.οπιος ξέρει παρακαλώ το αναφέρει. ευχαριστώ πολύ. Φυσικά εσύ θα την πάρεις αλλά οι υποχρεώσεις σου στην τράπεζα παραμένουν στο ακέραιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 16/7/2024 στις 1:41 ΜΜ, Basilis1924 είπε Ρε μάγκες σάς παρακαλώ μια ερώτηση θέλω να κάνω οποίος ξέρεις παρακαλώ τα φώτα τού.εχω παρακράτηση στο αμάξι και πήρε φωτιά 🔥 το αμάξι ολική καταστροφή ξέρει κανείς την αποζημίωση Πίος θα την πάρει εγώ η τράπεζα που το χρωστάω.εχω στην ασφάλεια μου για φωτιά μέσα.οπιος ξέρει παρακαλώ το αναφέρει. ευχαριστώ πολύ. Tι γράφει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου και οι όροι του δανείου που υπέγραψες;
mak3don Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Στις 6/7/2013 στις 11:05 ΜΜ, leonidasgr2003 είπε ρε παιδιά αμα δεν πληρώνεις τις δόσεις η τράπεζα, κατάσχει το αμάξι ! η τρέχουσα αξία του αυτ/του είναι 3500Ε (τόσο θα με αποζημείωνε η ασφαλιστική αν με τρακάρανε ) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κατασχουν το τρακαρισμένο αμάξι ? αδυναμία πληρωμής και συμψηφισμός των 3500Ε με την κατάσχεση του αυτ/του. Όσο για τον τυρεσία , κανείς δεν παίρνει δάνεια πλέον ... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν όντως η τρέχουσα αξία είναι 3500 τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πουλήσεις και να ξεχρεωσεις το δάνειο παρά να μπείς στην διαδικασία να το κατασχέσουν και να συμψηφησουν το ποσό Μόλις τώρα, mak3don είπε Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν όντως η τρέχουσα αξία είναι 3500 τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πουλήσεις και να ξεχρεωσεις το δάνειο παρά να μπείς στην διαδικασία να το κατασχέσουν και να συμψηφησουν το ποσό Πάω για χρυσό φτυάρι? 2013 τώρα το είδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις