privateer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπλε παιζει ή μονο αυτα ειναι τα τελικα χρωματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μάλλον αυτά θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Βλέπω ότι έχει και αλφάδι δίπλα στην κάμερα! Τόσο μπροστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αγαπητέ συμφορουμίτη, πριν 10 χρόνια το palm os είχε παρόμοιες λειτουργίες , με 32 mbytes ram χωρίς να κατεβάσω τίποτα. Δεν θεωρώ ότι 10 χρόνια μετά , θα πρέπει να κατεβάσω addon για να ρυθμίζω τα reminders . Και να μου τρώει τη μπαταρία. Ότι δεν είναι embedded στο λειτουργικό και εγκαθίσταται εκ των υστέρων, επιβαρύνει τη συσκευή.. Λιγότερο ή περισσότερο. Εμπειρικός κανόνας από τα διάφορα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει. Όπως είπα και παραπάνω , δεν θέλω να μπω σε debate γιατί δεν θα βγει άκρη, έχω άποψη χωρίς να είμαι οπαδός , άλλοι έχουν άλλες απόψεις. Ανέφερα κάποια χοντρά παραδείγματα, και έχω το note ΙΙ, το οποίο είναι στα top 5 android smartphones. Άλλη μία χοντράδα είναι ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή στην sd card. Κι αυτό είναι χοντράδα της πλατφόρμας. Φυσικά , ο συνδυασμός hardware software είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά όχι ότι πετάω και τη σκούφια μου για το android. Ένα λινουξοειδές της κακιάς ώρας είναι. Nαι, το android ειναι το πιο feature rich OS αυτην την στιγμη. Αν ειναι αυτο της κακιας ωρας, τοτε τι να πει κανεις για τα αλλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Nαι, το android ειναι το πιο feature rich OS αυτην την στιγμη. Αν ειναι αυτο της κακιας ωρας, τοτε τι να πει κανεις για τα αλλα; Το πιο σοβαρό λειτουργικό από τα τρία mainstream είναι τα wp8 αυτή τη στιγμή. Το android μπήκε παντού γιατί το έδωσε τσάμπα η google στους κατασκευαστές, ως λειτουργικό είναι το χειρότερο . Απλά τσίμπησε όλους τους κατασκευαστές κι έχεις 300 branded μοντέλα να διαλέξεις, και αν πάμε και σε κινεζιές γίνεται χαμός. Με τα άλλα δύο δεν έχεις επιλογές σε hardware (10 μοντέλα είναι όλα κι όλα με wp8 , και το iphone από την άλλη ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα