db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Λες τελικα τοσος κοσμος εκει εξω που σνομπαρει τα WM8 να εχει λαθος; Εχει ακομα πολυ δρομο για να γινει ανταγωνιστης. Οσο για το κινητο της ειδησης, ugly, αν ειχε android, θα το σκεφτομασταν. Keep going Nokia, ο πατος ειναι κοντα. Δεν ειναι WM8 ... φιλαρακι. Καμμια σχεση με το λειτουργικο του τοτε mobile... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τα windows 8 δεν εχουν καμοια σχεση με το λειτουργικο windows phone 8. Κατα την γνωμη μου η νοκια θα επρεπε να επικεντρωθει παρολα αυτα στα κινητα μεσαιας κατηγοριας ωστε να αποκτησει περισσοτερο κοσμο η πλατφορμα windows phone. H ενοποιηση δεν γινεται σε μια μερα... αυτο προσπαθουν να κανουν. και απο τεχνικης αποψης σιγα σιγα το περιμενουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Επιτέλος... Γουστάρω την κάμερα. Και εγώ έτσι πίστευα, αλλά όταν έψαξα στο google για 41 MP φωτογραφίες από το Nokia Pureview μου έφυγε η μαγκιά. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις φθηνές SLR με 12 MP, αλλά για κινητό είναι πολλά πολλά χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα κινητά στις φωτογραφίες. Ψάξε το λίγο φίλε... http://thehandheldblog.com/2012/03/01/nokia-808-pureview-camera-samples/ Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να τις δεις σε ανάλυση 7152 χ 5368 pixels. Ρε παλικαρι αυτο το αλογο ειναι της Huawei , αλλα αν ειναι φωτο ειναι απο Νοκιακι τοτε κορυφαιες. Αλλα να δεις που παλι θα σου πουν οτι ειναι αθλιες και για ολα φταει ο Ελοπας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ο γιγαντας ξυπνησε(επιτελους)...με πλοηγο τη nokia η επιστροφη στη κορυφη ειναι θεμα χρονου! Θα σε φανε εδω μεσα οι "αρχιμηχανικοι του Ανδροιδ " και ειναι κριμα , μην τα λες αυτα ( σωστα τα λες παντως) ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τι ενοεις το "εστησες" ? εχεις φτιαξει δικη σου ΡΟΜ ? αν ναι ωραιος... φανταζομαι τι βελτιστοποιησεις θα εχεις κανει στον κερνελ και οτι με δικο σου κωδικα το εκανες πολυ smooth. Μπραβο φιλαρακι , εισαι αυτο που λεμε χακερ ! Συνεχισε ετσι. Δε χρειαζεται, εκλεισα αχρηστες υπηρεσεις και εγκτεστησα ποιοτικες εφαρμογες + widgets, οπως και αλλον launcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δύσκολα θα μπει σφήνα στον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ποιος αγοραζει τις μαλακιες της νοκια ρε παιδια πλακα κανουμε τωρα δε υπαρχει πουθενα στο χαρτη σαν εταιρια μονο η σαμυ και τα μηλοφωνα αξιζουν λάθος κάνεις υπάρχουν τόσα και τόσα αξιοπρεπέστατα κινητά απλώς sammy και μήλο κάνουν τρελό marketing προσπαθώντας να πείσουν τους πάντες ότι είναι το παν (και το καταφέρουν πολύ καλά καθώς πάνω από 85% πληθυσμού παγκόσμιος έχει χαμηλό iq ) το μοναδικο πραγμα που δεν μαρεσει στην nokia είναι το λογισμικό που φοράει και συγκεκριμένα οτι δεν υπάρχει ένα jailbraik της προκοπής και αναγκάζεσαι να είσαι με καρακλειδώμενο λειτουργικό μετά από ελευθερία του android και τι σου προσφέρει δύσκολα πας σε κάτι ποιο κλειστό δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολους αυτους που εχουν το σουπερ ντουπερ android τους πιανει τοσος πονος οποτε βγαινει αρθρο για WP βασικά με εποιασε ένας πόνος που βλέπω τόσο ωραία συσκευή με αυτό το λειτουργικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 λάθος κάνεις υπάρχουν τόσα και τόσα αξιοπρεπέστατα κινητά απλώς sammy και μήλο κάνουν τρελό marketing προσπαθώντας να πείσουν τους πάντες ότι είναι το παν (και το καταφέρουν πολύ καλά καθώς πάνω από 85% πληθυσμού παγκόσμιος έχει χαμηλό iq ) το μοναδικο πραγμα που δεν μαρεσει στην nokia είναι το λογισμικό που φοράει και συγκεκριμένα οτι δεν υπάρχει ένα jailbraik της προκοπής και αναγκάζεσαι να είσαι με καρακλειδώμενο λειτουργικό μετά από ελευθερία του android και τι σου προσφέρει δύσκολα πας σε κάτι ποιο κλειστό βασικά με εποιασε ένας πόνος που βλέπω τόσο ωραία συσκευή με αυτό το λειτουργικό Δηλαδη τι κανεις εσυ με το android που δε ΘΑ μπορω να κανω εγω με το wp (γιατι android rootαρησμενο εχω με cyanogen και τωρα λεω να παω σε 920)? 3 χρονια με android περα απο φωτογραφιες, facebook, browsing,ελαχιστα παιχνιδια αντε και το gps κατι αλλο δεν εκανα, αν δεν απατομαι τα εχει ολα αυτα το wp χωρις τα restart/crash κτλ κτλ που τρωω απειρα με το android 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ποιος αγοραζει τις μαλακιες της νοκια ρε παιδια πλακα κανουμε τωρα δε υπαρχει πουθενα στο χαρτη σαν εταιρια μονο η σαμυ και τα μηλοφωνα αξιζουν <p>λάθος κάνεις υπάρχουν τόσα και τόσα αξιοπρεπέστατα κινητά απλώς sammy και μήλο κάνουν τρελό marketing προσπαθώντας να πείσουν τους πάντες ότι είναι το παν (και το καταφέρουν πολύ καλά καθώς πάνω από 85% πληθυσμού παγκόσμιος έχει χαμηλό iq Να μαντέψω: Εσύ είσαι στο υπόλοιπο 15% ε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δηλαδη τι κανεις εσυ με το android που δε ΘΑ μπορω να κανω εγω με το wp (γιατι android rootαρησμενο εχω με cyanogen και τωρα λεω να παω σε 920)? 3 χρονια με android περα απο φωτογραφιες, facebook, browsing,ελαχιστα παιχνιδια αντε και το gps κατι αλλο δεν εκανα, αν δεν απατομαι τα εχει ολα αυτα το wp χωρις τα restart/crash κτλ κτλ που τρωω απειρα με το android θα ξεκινήσω από απλά καταρχήν πολύ συχνά βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια στο κινητό (εμφάνιση) στο android μπορώ να αλλάξω τόσα και τόσα από εικονίδια μεχρι εξολοκλήρου την εμφάνιση μπορώ να προσθέσω λειτουργίες που λείπουν και της χρειάζομαι μπορώ να παραμετροποίησω όλα στης ανάγκες μου ότι θέλω και όπως θέλω να βαλω βελτιώσεις πχ ολόκληρη sound engine σαν την beat audio (που και να θέλουν άλλες εταιρείες δεν μπορούν να το κάνουν λόγο πνευματικών δικαιωμάτων η την bravia engine κλπ κλπ (παει μακρια η λιστα) μπορω να προσθεσω μεσου αλλου kernel υποστήριξη usb otg ακομη και αν διαβάζει ntfs file system (και να θέλουν κατασκευαστές δεν μπορούν λόγο πνευματικόν δικαιωμάτων πάντα) ενα ακομι τοσες και τοσες εφαρμογες ειναι baned απο το μαρκετ λογο πολιτικης της google/apple/microsoft μπορώ και της εγκαθιστώ από ένα τρίτο μέρος και είμαι οκ και όχι να ακούω αυτό μπορείς αυτό όχι επειδή δεν επιτρέπουμε αφαιρέσει διαφημίσεων η wifi hack πχ ναι μπορώ και βάζω σπασμένες εφαρμογές (Άσχετα που έχω μια μόνο σπασμένη τα υπόλοιπα τα αγόρασα γιατί ήταν φτηνά) αλλά μόνο και που μου δίνετε δυνατότητα να το κάνω είναι ενα + ακόμη αυτά κάποια λίγα βασικά που είπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Nα προσθέσουμε οτι μπορούμε να επιλέξουμε και τον browser που θέλουμε για περιήγηση ενώ στα wp χρησιμοποιείς αναγκαστικά internet explorer. (αν και νομίζω οτι κάτι έχουν κάτι σε αυτόν τον τομέα, αν ξέρει κάποιος ας πει) Για μενα ο προσωπικός βασικός (και πιο απλός) λόγος που δεν θα επέλεγα ποτέ wp κινητό είναι οτι κάνω αλλαγές σε εικονίδια και γενικότερα στο στήσιμο του κινητού κάθε εβδομάδα σχεδόν. Και μια περίοδο είχα launcher 8 και είχα τα πλακάκια. Τα χόρτασα λίγες μέρες και πάλι αλλαγή. Βασικά ο συγκεκριμένος launcher 8 έχει περισσότερες παραμετροποιήσεις και επιλογές από τα ίδια τα wp! Το κοιτάγαμε με ένα φίλο που έχει το 920. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αμα ασχοληστε τοσο πολυ με τα κινητα και πραγματικα τα κανετε τοσο καλυτερα ενταξει τοτε το καταλαβαινω καλα κανετε και προτηματε android εγω δεν ασχολουμε καν! απλα θελω ενα κινητο να μην κολλαει να ειναι ομορφο να μην κρασαρει (ελεος δλδ) να μην κανει ρεσταρτ αντε να τραβαει και καμια καλη φωτο βιντεοΑυτο με τη bravia engine δε το καταλαβαδουλευεις την οθονη σου με bravia engine? τα σπαει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αμα ασχοληστε τοσο πολυ με τα κινητα και πραγματικα τα κανετε τοσο καλυτερα ενταξει τοτε το καταλαβαινω καλα κανετε και προτηματε android εγω δεν ασχολουμε καν! απλα θελω ενα κινητο να μην κολλαει να ειναι ομορφο να μην κρασαρει (ελεος δλδ) να μην κανει ρεσταρτ αντε να τραβαει και καμια καλη φωτο βιντεο Αυτο με τη bravia engine δε το καταλαβα δουλευεις την οθονη σου με bravia engine? τα σπαει! αν δεν ασχολείσαι καθόλου με κινητά δυο πράγματα μπορείς να κάνεις 1. nexus (εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα) 2. iphone/wp ναι λειτουργεί κανονικά το bravia engine εντυπωσιακά χρώματα κλπ αλλά δεν το κράτησα προτιμώ τουλάχιστον στης φωτογραφίες και video πραγματικά χρώματα (δεν μπαίνει σε όλα τα κινητά θέλει μια καλή lcd οθόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
db2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 θα ξεκινήσω από απλά καταρχήν πολύ συχνά βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια στο κινητό (εμφάνιση) στο android μπορώ να αλλάξω τόσα και τόσα από εικονίδια μεχρι εξολοκλήρου την εμφάνιση μπορώ να προσθέσω λειτουργίες που λείπουν και της χρειάζομαι μπορώ να παραμετροποίησω όλα στης ανάγκες μου ότι θέλω και όπως θέλω να βαλω βελτιώσεις πχ ολόκληρη sound engine σαν την beat audio (που και να θέλουν άλλες εταιρείες δεν μπορούν να το κάνουν λόγο πνευματικών δικαιωμάτων η την bravia engine κλπ κλπ (παει μακρια η λιστα) μπορω να προσθεσω μεσου αλλου kernel υποστήριξη usb otg ακομη και αν διαβάζει ntfs file system (και να θέλουν κατασκευαστές δεν μπορούν λόγο πνευματικόν δικαιωμάτων πάντα) ενα ακομι τοσες και τοσες εφαρμογες ειναι baned απο το μαρκετ λογο πολιτικης της google/apple/microsoft μπορώ και της εγκαθιστώ από ένα τρίτο μέρος και είμαι οκ και όχι να ακούω αυτό μπορείς αυτό όχι επειδή δεν επιτρέπουμε αφαιρέσει διαφημίσεων η wifi hack πχ ναι μπορώ και βάζω σπασμένες εφαρμογές (Άσχετα που έχω μια μόνο σπασμένη τα υπόλοιπα τα αγόρασα γιατί ήταν φτηνά) αλλά μόνο και που μου δίνετε δυνατότητα να το κάνω είναι ενα + ακόμη αυτά κάποια λίγα βασικά που είπα Αν οντως τα κανεις αυτα εισαι PowerUser δηλαδη απλα κανεις πιο εκτεταμενη χρηση. Οσο αφορα τα WP η MS αφηνει σιγα σιγα το συστημα πιο ελευθερο. Τωρα οσο αφορα την BraviaEngine ενταξει δεν ειναι και κατι το τοσο χρησιμο , μην κοροιδευομαστε. Οσο αφορα το USB ...λογικα θα μπορει να γινει χρηση και απο τα μελτοντika WP8...απλα γιατι ηδη τα W8 tablet μπορουν να διαβασουν USB drives... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
db2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αν δεν ασχολείσαι καθόλου με κινητά δυο πράγματα μπορείς να κάνεις 1. nexus (εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα) 2. iphone/wp ναι λειτουργεί κανονικά το bravia engine εντυπωσιακά χρώματα κλπ αλλά δεν το κράτησα προτιμώ τουλάχιστον στης φωτογραφίες και video πραγματικά χρώματα (δεν μπαίνει σε όλα τα κινητά θέλει μια καλή lcd οθόνη) Nexus ... ναι οκ , αλλα για τον μεσο χρηστη το απλο καθαρο Ντροιδ δεν ειναι και τοσο intuitive , αν μιλαμε και σοβαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα