Προς το περιεχόμενο

Nokia EOS: Νέες πληροφορίες και φωτογραφίες

Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ αγοράζω Nokia γιατί η αξιοπιστία και η ποιότητα των συσκευών της είναι εγγυημένη.....σαμυ σκέτο πλαστικό με οθόνη που σπάει κατευθείαν...ααα καλά να μη πω για τα iPhone πέφτει κατω> ανοίγει όλο....να γιατί επιλέγω αυτά που εσύ λες μ@λ@κιε$

Λες τελικα τοσος κοσμος εκει εξω που σνομπαρει τα WM8 να εχει λαθος;

Εχει ακομα πολυ δρομο για να γινει ανταγωνιστης.

Οσο για το κινητο της ειδησης, ugly, αν ειχε android, θα το σκεφτομασταν.

Keep going Nokia, ο πατος ειναι κοντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παιδια μου ειμαι χρηστης ανδροιδ αρκετα χρονια και το μονο που καταφερα τι ηταν??Να εχω παντα ενα κινητο που μισοδουλευει!!! Τη μια θα κρασαρε η εφαρμογη ,την αλλη θα μου εκανε ρεβοοτ το κινητο...αρκετες λεπτομεριες που ομως μεσα σε βαθος χρονου σε κουραζουνε και σε κανουν να θες κατι σταθερο...δηλαδη να βγαζεις τις φωτο σου να μπαινεις στο νετ σου και να κατεβαζεις καμια χρησιμη εφαρμογη!!! Το ανδροιδ κατα τη γνωμη μου δεν θα ειναι ποτε σταθερο λειτουργικο!! Εν αντιθεση με τη νοκια που εχω αρχισει να τη γλυκοκοιταζω!!! Γιατι και απο θεμα τιμης να το πας...στο ανδροιτ και 250 ευρο να δωσεις παλι κατι πο*τσ#ς κινητο θα παρεις,ενω με τη νοκια περνεις αξιοπρεπεστατο κινητο που θα σου κρατησει αρκετα γιατι θα υποστιριζεται αρκετα!!! Αυτααα!!! :P

• Like 4

Λες τελικα τοσος κοσμος εκει εξω που σνομπαρει τα WM8 να εχει λαθος;

Εχει ακομα πολυ δρομο για να γινει ανταγωνιστης.

Keep going Nokia, ο πατος ειναι κοντα.

Ο κόσμος μπορεί να το σνομπάρει όσο θέλει!

Ο λογικός άνθρωπος οταν θα αγοράσει ένα προιον, ακούει τους χρήστες του προϊόντος και δεν ασχολείται με τις γνώμες του κάθε άσχετου με το θέμα!

Το λάθος αυτό να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε το κάνουμε συχνά(το έκανα κ εγώ αρκετές φορές,αδικοντας από άγνοια το ios για πράγματα που δεν ίσχυαν ή δε τα έβλεπα όπως έπρεπε,γιατί δεν ήμουν χρήστης)!

Και όσο για το android που μ'αρεσει και δε το εγκαταλείπω,θελει ομως πολύ δρόμο μπροστά του,για να γίνει σταθερό και απροβληματιστο!

• Like 2

Εγω παιδια μου ειμαι χρηστης ανδροιδ αρκετα χρονια και το μονο που καταφερα τι ηταν??Να εχω παντα ενα κινητο που μισοδουλευει!!! Τη μια θα κρασαρε η εφαρμογη ,την αλλη θα μου εκανε ρεβοοτ το κινητο...αρκετες λεπτομεριες που ομως μεσα σε βαθος χρονου σε κουραζουνε και σε κανουν να θες κατι σταθερο...δηλαδη να βγαζεις τις φωτο σου να μπαινεις στο νετ σου και να κατεβαζεις καμια χρησιμη εφαρμογη!!! Το ανδροιδ κατα τη γνωμη μου δεν θα ειναι ποτε σταθερο λειτουργικο!! Εν αντιθεση με τη νοκια που εχω αρχισει να τη γλυκοκοιταζω!!! Γιατι και απο θεμα τιμης να το πας...στο ανδροιτ και 250 ευρο να δωσεις παλι κατι πο*τσ#ς κινητο θα παρεις,ενω με τη νοκια περνεις αξιοπρεπεστατο κινητο που θα σου κρατησει αρκετα γιατι θα υποστιριζεται αρκετα!!! Αυτααα!!! :P

Με android των 100 ευρώ λογικό να τα αναφέρεις όλα αυτά γιατί με 250 ευρώ παίρνεις τετραπύρηνο πλέον ή διπύρηνο krait οπότε αμφιβάλλω αν έχεις ασχοληθεί με android άνω των 150 ευρώ.

• Like 2

Με android των 100 ευρώ λογικό να τα αναφέρεις όλα αυτά γιατί με 250 ευρώ παίρνεις τετραπύρηνο πλέον ή διπύρηνο krait οπότε αμφιβάλλω αν έχεις ασχοληθεί με android άνω των 150 ευρώ.

Είδαμε και τα 4 πύρηνα τι κολληματάκια τρώνε.......

• Like 2

Πραγματικά, περίμενα να ακούσω τα πάντα απο τους haters... Αλλά να λένε ενα κινητό "αηδία" και ξαφνικά πως με το android θα ηταν ωραίο δεν το περίμενα :P Γελάνε κ οι πέτρες με αυτά που γράφονται εδω μεσα .... 

• Like 5

Ωχ, πρόλαβα αυτήν τη φορά, θα είμαι ο πρώτος που θα το πει.

Τί 41 megapixel μωρέ, κοροίδεύουν τον κόσμο, ποιός τα χρειάζεται, δεν παίζουν ρόλο τα MP στην ποιότητα της φωτογραφίας, κόλπο του μάρκετινγκ είναι.

Επί της ουσίας τώρα, νομίζω ότι αυτός ο σχεδιασμός κούρασε πια, μας ξετρέλανε στο Ν9 και στα πρώτα lumia, αλλά πλέον χρειάζεται κάτι καινούργιο. Και πόση αχρησιμοποίητη επιφάνεια γύρω από την οθόνη, εδώ όλοι προσπαθούν να μειώσουν το πλαίσιο και να μεγιστοποιήσουν το ποσοστό του εμπρός μέρους που καταλαμβάνει η οθόνη, αυτοί το μικραίνουν...

Και εγώ έτσι πίστευα, αλλά όταν έψαξα στο google για 41 MP φωτογραφίες από το Nokia Pureview μου έφυγε η μαγκιά. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις φθηνές SLR με 12 MP, αλλά για κινητό είναι πολλά πολλά χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα κινητά στις φωτογραφίες. Ψάξε το λίγο φίλε...

http://thehandheldblog.com/2012/03/01/nokia-808-pureview-camera-samples/

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες  για να τις δεις σε ανάλυση 7152 χ 5368 pixels. 

nokia-808-pureview-camera-sample-4.jpgnokia-808-pureview-camera-sample-2.jpgnokia-808-pureview-camera-sample-7.jpg

Πραγματικά, περίμενα να ακούσω τα πάντα απο τους haters... Αλλά να λένε ενα κινητό "αηδία" και ξαφνικά πως με το android θα ηταν ωραίο δεν το περίμενα :P Γελάνε κ οι πέτρες με αυτά που γράφονται εδω μεσα .... 

Τωρα ή μιλαμε ή......

Και παλι θα παρεμενε ασχημο, αλλα σε καλη τιμη θα εκανε καποιος πισω, αν ενδιαφεροταν για τη φωτογραφικη.

Ο κόσμος μπορεί να το σνομπάρει όσο θέλει!

Ο λογικός άνθρωπος οταν θα αγοράσει ένα προιον, ακούει τους χρήστες του προϊόντος και δεν ασχολείται με τις γνώμες του κάθε άσχετου με το θέμα!

Το λάθος αυτό να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε το κάνουμε συχνά(το έκανα κ εγώ αρκετές φορές,αδικοντας από άγνοια το ios για πράγματα που δεν ίσχυαν ή δε τα έβλεπα όπως έπρεπε,γιατί δεν ήμουν χρήστης)!

Και όσο για το android που μ'αρεσει και δε το εγκαταλείπω,θελει ομως πολύ δρόμο μπροστά του,για να γίνει σταθερό και απροβληματιστο!

Μην βαζεις στην κουβεντα το αθλιο ios.

Γιατι και εγω ακουγα, και οταν πηγα σε ios, ειδα ακομα περισσοτερα, οσο καιρο το ειχα μου ηρθε 5000 φορες να το σπασω.

-----

Τωρα τι κανετε με τα κινητα σας, ενας Θεος ξερει.

Εγω σε οποιον εχω στησει android, μια χαρα σφαιρα, τα παντα ολα smooth, προβλημα μηδεν.

Αν τωρα μου συγκρινεται android των 200€ με iphones των 500+, αλλο θεμα αυτο.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο το HTC HD2 μου πήγαινε γονυπετής! Από την ημέρα που το φλάσαρα Android το κινητό ζωντάνεψε! Ακόμη το έχω και πάει σφαίρα, εδώ και μια 5αετία! (4 χρόνια με Android)

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο το HTC HD2 μου πήγαινε γονυπετής! Από την ημέρα που το φλάσαρα Android το κινητό ζωντάνεψε! Ακόμη το έχω και πάει σφαίρα, εδώ και μια 5αετία! (4 χρόνια με Android)

Εχεις δοκιμασει και καμια 4.2.2 που εχουν βγει; Απιστευτο μου φαινεται να εχει τοση υποστηριξη απο..... android devs :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...