db2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αμα ασχοληστε τοσο πολυ με τα κινητα και πραγματικα τα κανετε τοσο καλυτερα ενταξει τοτε το καταλαβαινω καλα κανετε και προτηματε android εγω δεν ασχολουμε καν! απλα θελω ενα κινητο να μην κολλαει να ειναι ομορφο να μην κρασαρει (ελεος δλδ) να μην κανει ρεσταρτ αντε να τραβαει και καμια καλη φωτο βιντεο Αυτο με τη bravia engine δε το καταλαβα δουλευεις την οθονη σου με bravia engine? τα σπαει! ΤΟ braviaEngine ειναι κομματι software της Sony και μπορεις να το περασεις και σε αλλα ανδροιδ , αλλα μην φανταστεις κατι το τρομερο , μικρη η χρηση του... Εχωντας αλλαξει πανω απο 50 συσκευες Ανδροιδ και iPhone 3GS , 4 , 4S , και Ολες τις συσκευες WP7 και 1 συσκευη WP8 (Ativ S ) σου προτεινω αν μιλαμε για σταθεροτητα...WP8. Φιλικα 1
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αν οντως τα κανεις αυτα εισαι PowerUser δηλαδη απλα κανεις πιο εκτεταμενη χρηση. Οσο αφορα τα WP η MS αφηνει σιγα σιγα το συστημα πιο ελευθερο. Τωρα οσο αφορα την BraviaEngine ενταξει δεν ειναι και κατι το τοσο χρησιμο , μην κοροιδευομαστε. Οσο αφορα το USB ...λογικα θα μπορει να γινει χρηση και απο τα μελτοντika WP8...απλα γιατι ηδη τα W8 tablet μπορουν να διαβασουν USB drives... ε ναι για να πάρω smartphone σημαίνει ότι θέλω ένα μικρο pc όσο δεν είμαι σπίτι και θελο και αντιστιχες δυνατότητες........ οσο για bravia ιταν ενα απλο παράδειγμα ούτε εγώ έμενα μαρεσε και πολύ (ούτε amoled οθόνες συμπαθώ για ίδιο λόγο) Nexus ... ναι οκ , αλλα για τον μεσο χρηστη το απλο καθαρο Ντροιδ δεν ειναι και τοσο intuitive , αν μιλαμε και σοβαρα. τελευταίο android έχει οτι χρειάζεται ένας απλός χρήστης για ότι παραπίνω έχει free app στο market εχει browser έχει music app έχει camera app έχει album έχει calendar email app vpn client (για αυτούς που χρειάζονται μέσα στην εταιρεία) καμια 50 wallpapers μαζι με live μερικά widgets , φακό , sound recorder, ένα καλό πληκτρολόγιο, ξυπνητήρι αριθμομηχανή κλπ ένα καλό phonebook το πολύ θα κατεβάσουν κανα δυο εφαρμογές facebook/viber/whats up κλπ της όποιες έτσι και αλλιώς θα κατέβαζαν πάρα πολλές φορές μου έχουν έρθει διάφορα παιδιά που δεν ξέρουν και κορίτσια και αγόρια και ζητάνε να αφαιρέσω όλες αυτές της εφαρμογές που βάζουν κατασκευαστές. 95% του κόσμου δεν τα θέλουν....... απλά προτιμάνε τα βασικά και καθώς υπάρχει market κατεβάζουν από εκεί ότι τους λείπει
prokopisboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν μιλάμε για ένα κανονικό smartphone αλλά για καμεροκινητό. Α, ρε Nokia, να κάνεις τις καλύτερες κάμερες στην αγορά και να μην μπορείς να τις προβάλλεις (επισήμως) στη νο1 πλατφόρμα για φωτογραφίες στα Social Media. Ας περιμένουμε να δούμε πρώτα πόσο καλύτερο είναι από το 808 και με την προσθήκη του stabilization. Ελπίζω το update στα WP8 να αξίζει τον κόπο, ο ανταγωνισμός κινείται πολύ πιο γρήγορα. 1
nikchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Nexus ... ναι οκ , αλλα για τον μεσο χρηστη το απλο καθαρο Ντροιδ δεν ειναι και τοσο intuitive , αν μιλαμε και σοβαρα. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το γυμνο android (υπερβαλλω αλλα....) Καλος launcher, αμεσες αναβαθμισεις, αστρονομικη ταχυτητα και smoothness. Και φυσικα, παραμετροποιηση στα παντα. ΤΟ braviaEngine ειναι κομματι software της Sony και μπορεις να το περασεις και σε αλλα ανδροιδ , αλλα μην φανταστεις κατι το τρομερο , μικρη η χρηση του... Εχωντας αλλαξει πανω απο 50 συσκευες Ανδροιδ και iPhone 3GS , 4 , 4S , και Ολες τις συσκευες WP7 και 1 συσκευη WP8 (Ativ S ) σου προτεινω αν μιλαμε για σταθεροτητα...WP8. Φιλικα Τι εννοεις εχεις αλλαξεις 50 συσκευες; Αναπτηρες ειναι;
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 να διορθωθεί το "συνήθεις ύποπτος" στο άρθρο περικαλώ. είναι "συνήθης ύποπτος" (ενικός). Όσο για το κινητό, ας παρουσιαστεί και το σχολιάζουμε μετά. Αν και θα ήθελα wp8, δεν έχω βρει κάποιο που να με καλύπτει ακόμη. Χρησιμοποιώ το Note II προς το παρόν, αλλά θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε wp8 , full HD , δίκαρτο. Πολλά ζητάω ; Σίγουρα δεν θα ήθελα να ξανααγοράσω εφαρμογές που έχω στο android τώρα, και δεν ξέρω πόσες από αυτές ή παρόμοιες θα είναι διαθέσιμες στα wp8.. Από την άλλη το θεωρώ γελοίο να κάνω installation εφαρμογή για τα Notifications του android επειδή το λειτουργικό δεν κάνει ούτε τα βασικά,ή για landscape εμφάνιση του OS, και να έχω φάει δεκάδες ώρες ψάξιμο και install - uninstall μέσα στο σκουπιδαριό για να βρω εφαρμογές που δίνουν αυτονόητες δυνατότητες στο λειτουργικό , (Χωρίς να πρέπει να το κάνω root , γιατί δεν γουστάρω, και γιατί όσες φορές έπαιζα με τις ROM στο παρελθόν, πάντα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι η ROM του κατασκευαστή και τα updates της ήταν η καλύτερη , και τσάμπα τον έπινα). Και φυσικά κάποιες από αυτές τις εφαρμογές δεν δουλεύουν και πολύ καλά οπότε μετά ξεκινάει και γίνεται ασταθές το λειτουργικό και θέλει reset σε factory default. Ή να πρέπει να ανέχομαι τη google να ρουφιανεύει το κάθε μου tap στην οθόνη και να με φλομώνει στη διαφήμιση, επειδή αυτή έχει δώσει τσάμπα το λειτουργικό στους κατασκευαστές για να κυριαρχήσει, αλλά εγώ έχω πληρώσει το κινητό 650 ευρώ και κανένα κατοστάρικο σε apps...
nikchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 να διορθωθεί το "συνήθεις ύποπτος" στο άρθρο περικαλώ. είναι "συνήθης ύποπτος" (ενικός). Όσο για το κινητό, ας παρουσιαστεί και το σχολιάζουμε μετά. Αν και θα ήθελα wp8, δεν έχω βρει κάποιο που να με καλύπτει ακόμη. Χρησιμοποιώ το Note II προς το παρόν, αλλά θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε wp8 , full HD , δίκαρτο. Πολλά ζητάω ; Σίγουρα δεν θα ήθελα να ξανααγοράσω εφαρμογές που έχω στο android τώρα, και δεν ξέρω πόσες από αυτές ή παρόμοιες θα είναι διαθέσιμες στα wp8.. Από την άλλη το θεωρώ γελοίο να κάνω installation εφαρμογή για τα Notifications του android επειδή το λειτουργικό δεν κάνει ούτε τα βασικά, ή για landscape εμφάνιση του OS, και να έχω φάει δεκάδες ώρες ψάξιμο και install - uninstall μέσα στο σκουπιδαριό για να βρω εφαρμογές που δίνουν αυτονόητες δυνατότητες στο λειτουργικό , (Χωρίς να πρέπει να το κάνω root , γιατί δεν γουστάρω, και γιατί όσες φορές έπαιζα με τις ROM στο παρελθόν, πάντα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι η ROM του κατασκευαστή και τα updates της ήταν η καλύτερη , και τσάμπα τον έπινα). Και φυσικά κάποιες από αυτές τις εφαρμογές δεν δουλεύουν και πολύ καλά οπότε μετά ξεκινάει και γίνεται ασταθές το λειτουργικό και θέλει reset σε factory default. Ή να πρέπει να ανέχομαι τη google να ρουφιανεύει το κάθε μου tap στην οθόνη και να με φλομώνει στη διαφήμιση, επειδή αυτή έχει δώσει τσάμπα το λειτουργικό στους κατασκευαστές για να κυριαρχήσει, αλλά εγώ έχω πληρώσει το κινητό 650 ευρώ και κανένα κατοστάρικο σε apps... Tι σε χαλαει δηλαδη στα notifications? To landscape δεν ειναι στα βασικα, πχ στο ios δεν υπαρχει καν. Υπαρχουν πολλοι Launchers που εχουν landscape orientation, απλα το αποτελεσμα ειναι μετριο. Αλλα μη λες οτι εψαξες και πολυ, τον πιο γνωστο launcher να βαλεις (Nova) μπαμ κανει στα settings του το orientation. Eπισης, θα ηθελα να μου πεις ποιες ειναι αυτες οι αυτονοητες λειτουργιες που δεν εχει το android. Οπως σε ακουω παντως, μαλλον θα απογοητευτεις χειροτερα αν πας σε αλλη πλατφορμα, ειδικα σε WP8 1
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Tι σε χαλαει δηλαδη στα notifications? To landscape δεν ειναι στα βασικα, πχ στο ios δεν υπαρχει καν. Υπαρχουν πολλοι Launchers που εχουν landscape orientation, απλα το αποτελεσμα ειναι μετριο. Αλλα μη λες οτι εψαξες και πολυ, τον πιο γνωστο launcher να βαλεις (Nova) μπαμ κανει στα settings του το orientation. Eπισης, θα ηθελα να μου πεις ποιες ειναι αυτες οι αυτονοητες λειτουργιες που δεν εχει το android. Οπως σε ακουω παντως, μαλλον θα απογοητευτεις χειροτερα αν πας σε αλλη πλατφορμα, ειδικα σε WP8 Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε debate . Όλα τα λειτουργικά έχουν τα καλά και τα κακά τους, δεν είμαι fanboy γενικώς. Απλά ανέφερα κάποια που θεωρώ ότι κάνουν μπαμ. Πχ. δεν υπάρχει snooz στο notification (σε reminder) πέραν των 15 λεπτών. Βρήκα addon application που το κάνει, και σου βγάζει κι άλλες επιλογές. Το addon όμως τρώει έξτρα μνήμη και μπαταρία γιατί κάθεται πάνω στο Notification service και τσεκάρει τι περνάει από εκεί. Το Landscape το κάνω με το Rotation Locker, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ LAUNCHER, και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT γιατί ανοίγω άλλες τρύπες ασφαλείας. Μου δημιουργεί πρόβλημα στα widgets όμως που δεν γίνονται refresh σωστά όταν το ενεργοποιήσω και κάποια κουμπιά χάνονται. 2 παραδείγματα πρόχειρα. Τρίτη αυτονόητη λειτουργία, είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις app στην sdcard(!!!!). Για να βάλω το sygic στην κάρτα ,επειδή έχει 3 giga χάρτες για όλη την ευρώπη, αναφέρουν στο forum του site ένα τρελλό workaround με το οποίο παίρνεις copy το φάκελο και τον καταλαβαίνει, και πειράζεις με το χέρι κάποια αρχεία στο folder της εφαρμογής!!! Τρελλή καγκουριά δε νομίζεις;
nikchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε debate . Όλα τα λειτουργικά έχουν τα καλά και τα κακά τους, δεν είμαι fanboy γενικώς. Απλά ανέφερα κάποια που θεωρώ ότι κάνουν μπαμ. Πχ. δεν υπάρχει snooz στο notification (σε reminder) πέραν των 15 λεπτών. Βρήκα addon application που το κάνει, και σου βγάζει κι άλλες επιλογές. Το addon όμως τρώει έξτρα μνήμη και μπαταρία γιατί κάθεται πάνω στο Notification service και τσεκάρει τι περνάει από εκεί. Το Landscape το κάνω με το Rotation Locker, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ LAUNCHER, και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT γιατί ανοίγω άλλες τρύπες ασφαλείας. Μου δημιουργεί πρόβλημα στα widgets όμως που δεν γίνονται refresh σωστά όταν το ενεργοποιήσω και κάποια κουμπιά χάνονται. 2 παραδείγματα πρόχειρα. Τρίτη αυτονόητη λειτουργία, είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις app στην sdcard(!!!!). Για να βάλω το sygic στην κάρτα ,επειδή έχει 3 giga χάρτες για όλη την ευρώπη, αναφέρουν στο forum του site ένα τρελλό workaround με το οποίο παίρνεις copy το φάκελο και τον καταλαβαίνει, και πειράζεις με το χέρι κάποια αρχεία στο folder της εφαρμογής!!! Τρελλή καγκουριά δε νομίζεις; Καλα, το snooze περαν των 15 λεπτων δεν νομιζω οτι ειναι και αυτονοητη λειτουργεια. Γιατι να πατησεις snooze στο ξυπνητηρι και να βαρεσει μετα απο 30 λεπτα; Μπορει καποιος να κανει λαθος ρυθμιση και να εχει snooze μετα απο μιση ωρα.... Μα σου ειπα, το ui εχει φτιαχτει για portrait, αλιμονο αν ο καθενας εφτιαχνε τα widgets του και για landscape mode. To τριτο που λες, ειναι οντως σοβαρο προβλημα, αλλα φταιει αποκλειστικα και μονο η sygic, που δεν σου δινει επιλογη που θα κατεβασει χαρτες. Άλλα gps προγραμματα την εχουν την επιλογη. ------- Δεν τιθεται θεμα debate, κουβεντα κανουμε
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε debate . Όλα τα λειτουργικά έχουν τα καλά και τα κακά τους, δεν είμαι fanboy γενικώς. Απλά ανέφερα κάποια που θεωρώ ότι κάνουν μπαμ. Πχ. δεν υπάρχει snooz στο notification (σε reminder) πέραν των 15 λεπτών. Βρήκα addon application που το κάνει, και σου βγάζει κι άλλες επιλογές. Το addon όμως τρώει έξτρα μνήμη και μπαταρία γιατί κάθεται πάνω στο Notification service και τσεκάρει τι περνάει από εκεί. Το Landscape το κάνω με το Rotation Locker, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ LAUNCHER, και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT γιατί ανοίγω άλλες τρύπες ασφαλείας. Μου δημιουργεί πρόβλημα στα widgets όμως που δεν γίνονται refresh σωστά όταν το ενεργοποιήσω και κάποια κουμπιά χάνονται. 2 παραδείγματα πρόχειρα. Τρίτη αυτονόητη λειτουργία, είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις app στην sdcard(!!!!). Για να βάλω το sygic στην κάρτα ,επειδή έχει 3 giga χάρτες για όλη την ευρώπη, αναφέρουν στο forum του site ένα τρελλό workaround με το οποίο παίρνεις copy το φάκελο και τον καταλαβαίνει, και πειράζεις με το χέρι κάποια αρχεία στο folder της εφαρμογής!!! Τρελλή καγκουριά δε νομίζεις; 1. αυτο για snooze που λες μόνο αυτονόητη λειτουργία δεν είναι αλλά αν την θέλεις τόσο πολύ πάνε στο market έχει τόσα και τόσα ξυπνητήρια με snooze που ρυθμίζετε και χίλια άλλα διο 2. launchers ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ root και οσα launchers υποστηρίζουν landscape mode κάνουν refresh κανονικά τα widgets (πχ nova, apex) 3. δεν ξερω τη συσκευη εχεις αλλα εχω και εγω το sygic το κύριο app(40 mb το εχω στην συσκευή) και 2,5 gb χάρτες πήγαν αυτόματα στην κάρτα ακόμη και αυτά τα 40 mb όμως μπορώ να τα μεταφέρω στην κάρτα (δεν το κάνω γιατί θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία στο κλείσε άνοιξε) (εκτός και αν ειχες samsung τότε χειροκίνητα πρέπει να πας τους χάρτες αλλά αυτό είναι φταίξιμο της sygic) αν ολα αυτα τα ειδες σαν ελλείψεις σε κάνα windows phone και ios θα σιχτιρίζεις σαν τρελός όλοι μέρα βρίζοντας τους πάντες...... ολα αυτα που θελεις τα ειχε το symbian αλλα το σκότωσε η nokia και δεν ξαναγυρνάει so........... η μένεις χωρίς κινητό η μαθαίνεις να παραμετροποιησ το android
db2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το γυμνο android (υπερβαλλω αλλα....) Καλος launcher, αμεσες αναβαθμισεις, αστρονομικη ταχυτητα και smoothness. Και φυσικα, παραμετροποιηση στα παντα. Τι εννοεις εχεις αλλαξεις 50 συσκευες; Αναπτηρες ειναι; Λογω επαγγελματος τα μπουχτησα τα ανδροιδακια
prokopisboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το γυμνο android (υπερβαλλω αλλα....) Καλος launcher, αμεσες αναβαθμισεις, αστρονομικη ταχυτητα και smoothness. To Nexus 7 μου πάντως κάθε άλλο παρά αστρονομική ταχύτητα έχει, το Nexus 4 είναι πολύ καλύτερο αλλά με 2 giga αλίμονο αν δεν ήταν. Τα vfm "high end" WP8 πάντως με τη μισή ram και διπύρηνους είναι ακόμα πιο γρήγορα και smooth. Ελπίζω το 1020 της Nokia να έχει λίγο βελτιωμένα χαρακτηριστικά πάντως και να μην είναι απλά ένα 920 με σούπερ κάμερα.
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 To Nexus 7 μου πάντως κάθε άλλο παρά αστρονομική ταχύτητα έχει, το Nexus 4 είναι πολύ καλύτερο αλλά με 2 giga αλίμονο αν δεν ήταν. Τα vfm "high end" WP8 πάντως με τη μισή ram και διπύρηνους είναι ακόμα πιο γρήγορα και smooth. Ελπίζω το 1020 της Nokia να έχει λίγο βελτιωμένα χαρακτηριστικά πάντως και να μην είναι απλά ένα 920 με σούπερ κάμερα. Σιγα μην ειναι τα 2gb ram που κανουν τη διαφορά μεταξύ nexus7 και nexus4!!!!!!!!
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 1. αυτο για snooze που λες μόνο αυτονόητη λειτουργία δεν είναι αλλά αν την θέλεις τόσο πολύ πάνε στο market έχει τόσα και τόσα ξυπνητήρια με snooze που ρυθμίζετε και χίλια άλλα διο 2. launchers ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ root και οσα launchers υποστηρίζουν landscape mode κάνουν refresh κανονικά τα widgets (πχ nova, apex) 3. δεν ξερω τη συσκευη εχεις αλλα εχω και εγω το sygic το κύριο app(40 mb το εχω στην συσκευή) και 2,5 gb χάρτες πήγαν αυτόματα στην κάρτα ακόμη και αυτά τα 40 mb όμως μπορώ να τα μεταφέρω στην κάρτα (δεν το κάνω γιατί θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία στο κλείσε άνοιξε) (εκτός και αν ειχες samsung τότε χειροκίνητα πρέπει να πας τους χάρτες αλλά αυτό είναι φταίξιμο της sygic) αν ολα αυτα τα ειδες σαν ελλείψεις σε κάνα windows phone και ios θα σιχτιρίζεις σαν τρελός όλοι μέρα βρίζοντας τους πάντες...... ολα αυτα που θελεις τα ειχε το symbian αλλα το σκότωσε η nokia και δεν ξαναγυρνάει so........... η μένεις χωρίς κινητό η μαθαίνεις να παραμετροποιησ το android Αγαπητέ συμφορουμίτη, πριν 10 χρόνια το palm os είχε παρόμοιες λειτουργίες , με 32 mbytes ram χωρίς να κατεβάσω τίποτα. Δεν θεωρώ ότι 10 χρόνια μετά , θα πρέπει να κατεβάσω addon για να ρυθμίζω τα reminders . Και να μου τρώει τη μπαταρία. Ότι δεν είναι embedded στο λειτουργικό και εγκαθίσταται εκ των υστέρων, επιβαρύνει τη συσκευή.. Λιγότερο ή περισσότερο. Εμπειρικός κανόνας από τα διάφορα smartphones που έχω χρησιμοποιήσει. Όπως είπα και παραπάνω , δεν θέλω να μπω σε debate γιατί δεν θα βγει άκρη, έχω άποψη χωρίς να είμαι οπαδός , άλλοι έχουν άλλες απόψεις. Ανέφερα κάποια χοντρά παραδείγματα, και έχω το note ΙΙ, το οποίο είναι στα top 5 android smartphones. Άλλη μία χοντράδα είναι ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή στην sd card. Κι αυτό είναι χοντράδα της πλατφόρμας. Φυσικά , ο συνδυασμός hardware software είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά όχι ότι πετάω και τη σκούφια μου για το android. Ένα λινουξοειδές της κακιάς ώρας είναι.
nikos1965 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ρε παιδιά έλεος ...ένα κινητό για να παίρνουμε τηλέφωνο θέλουμε άντε και κανένα σερφαρισμα gps , f/b , και παιχνιδάκια ...και μερικές εφαρμογές για καιρό , φαρμακεία , βενζίνη , διακοπές , και άλλα της καθημερινότητας .....πολύ μακριά το πάτε το θέμα...καθόμαστε εδώ μέσα και βγάζουμε τα μάτια μας ώρες ολόκληρες για λεπτομέρειες..και η πλάκα είναι ότι όταν γεμίζουμε το κινητό με εφαρμογές είμαστε με το φορτιστή στο χέρι .γιατί από το πρωί έως το απόγευμα αδειάζει η μπαταρία .....εμείς αντί να έχουμε ένα μέσο να μας λύνει τα χέρια ...βάλαμε ένα μπελά στο κεφάλι μας και ένα περισσότερο άγχος στη ζωή μας !!! για αυτούς που έχουν iphone θα πω και εν παραπάνω άγχος για τον αν φαίνεται καλά όπως το κρατάνε για να κάνουν μόστρα !!! χαχαχαχα , η ουσία είναι πως ότι κινητό και να έχουμε δεν χρησιμοποιούμε ούτε το 10% άπλα το ψάχνουμε αν κολλάει αν είναι γρήγορο αν έχει καλή κάμερα αν , αν , αν και στην τελική μετά από 5 μήνες το αλλάζουμε , και μιλώ γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου τα πάντα ...στην κυριολεξία . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα