kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ο κόσμος μπορεί να το σνομπάρει όσο θέλει! Ο λογικός άνθρωπος οταν θα αγοράσει ένα προιον, ακούει τους χρήστες του προϊόντος και δεν ασχολείται με τις γνώμες του κάθε άσχετου με το θέμα! Το λάθος αυτό να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε το κάνουμε συχνά(το έκανα κ εγώ αρκετές φορές,αδικοντας από άγνοια το ios για πράγματα που δεν ίσχυαν ή δε τα έβλεπα όπως έπρεπε,γιατί δεν ήμουν χρήστης)! Και όσο για το android που μ'αρεσει και δε το εγκαταλείπω,θελει ομως πολύ δρόμο μπροστά του,για να γίνει σταθερό και απροβληματιστο! Δεν άργησες πολύ να το καταλάβεις, μόνο μερικά χρόνια! Οπλίσου με υπομονή τώρα που θα πάρεις το Nokia Eos γιατί έχεις να ακούσεις πολλά!!! Τουλάχιστον θα απολαμβάνεις τη συσκευή σου όταν οι άλλοι θα σου πετάνε specs για επιχειρήματα και multiple home screens για να καλύψουν την "εσωτερική γύμνια" του λειτουργικού που "προχθές του έβαλα μια ρομ από το xda και πάει πιο smooth από iPhone 5s και Windows Phone"! 1
ektor7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τωρα ή μιλαμε ή...... Και παλι θα παρεμενε ασχημο, αλλα σε καλη τιμη θα εκανε καποιος πισω, αν ενδιαφεροταν για τη φωτογραφικη. Μην βαζεις στην κουβεντα το αθλιο ios. Γιατι και εγω ακουγα, και οταν πηγα σε ios, ειδα ακομα περισσοτερα, οσο καιρο το ειχα μου ηρθε 5000 φορες να το σπασω. ----- Τωρα τι κανετε με τα κινητα σας, ενας Θεος ξερει. Εγω σε οποιον εχω στησει android, μια χαρα σφαιρα, τα παντα ολα smooth, προβλημα μηδεν. Αν τωρα μου συγκρινεται android των 200€ με iphones των 500+, αλλο θεμα αυτο. Αυτο που δε καταλαβαινετε,ειναι οτι η χρήση του android στο κινητο ειναι διαφορετικη και πιο περιορισμενη απ'οτι στο tablet και αυτο λογο οθόνης!Εφυγα απο το android και πηγα στα wp7 και τα πράγματα που μου ελειπαν ηταν απειροελαχιστα!Μετα πηρα το nexus7 και συνειδητοποησα οτι η χρηση που εκανα στο tablet ειναι πολυ διαφορετικη και πιο απαιτητικη απο αυτη στο smartphone με android! Κλείνω σχεδων 7μηνες χωρις pc και κανοντας σχεδων τα παντα στο nexus7 και ξερω σιγουρα οτι αν ειχα wp tablet θα το πεταγα απ'το παραθυρο!Αλλα απο την αλλη δεν ηταν λιγε φορες που ευχόμουνα το nexus7 να έτρεχε windows 8 και οχι android! Εξακολουθω να πιστευω οτι το android σαν συνολο ειναι το καλυτερο mobile λογισμικο,αλλα εξακολουθω να θεωρώ οτι ειναι too much για κινητα,οπως too much ειναι και το ios και οτι τα wp εχουν δρομο(οχι τοσο πολυ οπως νομιζουν μερικοι) μποστα τους για να φτασουν στο επιθυμητό αποτελεσμα για SMARTPHONE χρηση! Δεν άργησες πολύ να το καταλάβεις, μόνο μερικά χρόνια! Επειδή ειμαι γρήγορο πιστόλι και τα αντιλαβανομαι ολα με τη πρωτη ματια! 1
billstamaniac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολους αυτους που εχουν το σουπερ ντουπερ android τους πιανει τοσος πονος οποτε βγαινει αρθρο για WP 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Χμμ..καποτε σχολιαζαν την apple για τη σχεδιαση των συσκευων της που εβγαζε ολο τα ιδια τα ιδια.Ε σειρα εχει η nokia λοιπον!Κανω λαθος?
ektor7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Χμμ..καποτε σχολιαζαν την aple για τη σχεδιαση των συσκευων της που εβγαζε ολο τα ιδια τα ιδια.Ε σειρα εχει η nokia λοιπον!Κανω λαθος?Βαλε και την samsung σ'αυτη την κατηγορία!Η μονη που βγάζει εντελώς διαγορετικα σχεδια καθε φορα ειναι η htc!
jsiskos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Πάντα έβαζε καλές κάμερες στα κινητά της,δε ξεκίνησε με τα WP τη ανάπτυξη του pureview! Βρες άλλη δικαιολογία για να ρίξεις στα WP και όχι τις κάμερες! ΑΓΩΡΑΖΟΥΜΕ WP ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ! Πες το 5-6 φορές ακόμα για να το πιστέψεις και συ Σε βλέπω σε κάνα 6μηνο με το νέο σου απόκτημα να γράφεις "Οδηγός εγκατάστασης Android σε Nokia Pureview whateva". Πλάκα κάνω φίλε, μην τρελαίνεσαι! Φαντάσου ότι είχα 808 λόγω SYMBIAN (φαν) και κάμερας (ερασιτέχνης φωτογράφος από τα 80ς) με σκοπό να αντικαταστήσει την κόμπακτ μου. 2
ektor7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Πες το 5-6 φορές ακόμα για να το πιστέψεις και συ Σε βλέπω σε κάνα 6μηνο με το νέο σου απόκτημα να γράφεις "Οδηγός εγκατάστασης Android σε Nokia Pureview whateva". Πλάκα κάνω φίλε, μην τρελαίνεσαι! Φαντάσου ότι είχα 808 λόγω SYMBIAN (φαν) και κάμερας (ερασιτέχνης φωτογράφος από τα 80ς) με σκοπό να αντικαταστήσει την κόμπακτ μου. Μη το λες για πλάκα!Το εχω δηλώσει πολλές φορες οτι σν βγεί κινητο με δυνατοτητα dualboot android&wp8 θα σταθω εξω απο το εργοστάσιο για να το παρω!
dimos47ki7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 θα με πειτε γραφικο, αλλα απο το 1998 που πηρα το πρωτο μου nokia (5110, το πρωτο με φιδακι αν δεν κανω λαθος lol) μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι η nokia ειναι πιο "ηθικη" εταιρεια απο τους αλλους...ναι ξερω ακουγεται περιεργο και ουτοπικο θα ηθελα λοιπον να δω καποια στιγμη την nokia να εβγαζε android συσκευες, και να προσεφερε αναβαθμισεις για μια 4ετια τουλαχιστον...ετσι για σπασιμο στους υπολοιπους που μας εγκαταλειπουν. να σφιγγαν λιγο και οι κ@λοι... λογω της αντιληψης που εχω για αυτη την εταιρεια, στο μυαλο μου πιστευω οτι μονο αυτη θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο
tasos1995 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Όσοι λέτε ότι η Nokia πρέπει να βάλει android...να ξέρετε πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί μέχρι το 2016 λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει με τη Microsoft με τον όρο να μη κάνει κινητό με android μέχρι λήξη του συμβολαίου....πιστεύω πως σίγουρα κάτι θα ετοιμάζει με android αλλά λόγω της συμφωνίας δε μπορεί.. 1
tasos1995 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να πουληθεί λίγο δύσκολο....για την ώρα ακόμα...οταν η ίδια πάει και αγοράζει άλλες εταιρείες....έχει ήδη αγοράσει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της Siemens για 1.7 δυσ.
xlapatsas4000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και 101mp να είχε.. χωρίς apps και jailbreak της προκοπής τα windows phone 8 δεν τα κοιτάω καν jailbreak της προκοπης ; γιατι τι λειεπει απο τα jailbreak που κυκλοφορουν ; μπορεις να κανεις τα παντα !
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και 101mp να είχε.. χωρίς apps και jailbreak της προκοπής τα windows phone 8 δεν τα κοιτάω καν Χωρις Apps ?
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τωρα ή μιλαμε ή...... Και παλι θα παρεμενε ασχημο, αλλα σε καλη τιμη θα εκανε καποιος πισω, αν ενδιαφεροταν για τη φωτογραφικη. Μην βαζεις στην κουβεντα το αθλιο ios. Γιατι και εγω ακουγα, και οταν πηγα σε ios, ειδα ακομα περισσοτερα, οσο καιρο το ειχα μου ηρθε 5000 φορες να το σπασω. ----- Τωρα τι κανετε με τα κινητα σας, ενας Θεος ξερει. Εγω σε οποιον εχω στησει android, μια χαρα σφαιρα, τα παντα ολα smooth, προβλημα μηδεν. Αν τωρα μου συγκρινεται android των 200€ με iphones των 500+, αλλο θεμα αυτο. Τι ενοεις το "εστησες" ? εχεις φτιαξει δικη σου ΡΟΜ ? αν ναι ωραιος... φανταζομαι τι βελτιστοποιησεις θα εχεις κανει στον κερνελ και οτι με δικο σου κωδικα το εκανες πολυ smooth. Μπραβο φιλαρακι , εισαι αυτο που λεμε χακερ ! Συνεχισε ετσι.
db2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Που ειναι οι GMs? Τα τρολς κανανε παρτυ αποψε! Ρε φιλε και τα τρολ κατι πρεπει να κανουν. Λες την εξυπναδα σου και πιστευεις οτι εισαι χακερας τρελος επειδη εβαλες launcher στο Δροιδ σου. Και αν βαλεις και ΡΟΜ που εφτιαξε αλλος ...και δεν εχεις ιδεα τι ειναι κερνελ και την ειναι μποοτ παρτιτιον κλπ κλπ....τοτε γινεσαι τρελος χακερας. Και τα αλλα λειτουργικα απλα ειναι "αθλια" . Αναρωτιεμαι ποσοι απο εδω μεσα ειναι τοσο εμπειροι τεχνικα και μιλανε για αθλιοτητα και για αγιοτητα των λειτουργικων. ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα