Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μετά απο ένα κανονικό κλείσιμο του hp πήγα να το ανοίξω σήμερα και ανοίγει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει το έχω δοκιμάσει με μπαταρία,χωρίς μπαταρία και με άλλο φορτιστή τα ίδια!Η δικιά μου η άποψη είναι πως είναι μητρική αλλα θα ήθελα και μια ακόμη γνώμη!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ποιο είναι το λάπτοπ; Ο φορτιστής σίγουρα είναι καλός; Έχεις άλλον να δοκιμάσεις;

pavilion dv5

Έχω δοκιμάσει ήδη άλλους 2 

Δημοσ.

Το πλήρες μοντέλο είναι κάτω απο το λάπτοπ σε ένα αυτοκόλλητο, γράψε αυτό μια γιατί αυτό το dv5 δεν λέει και πολλά...

Υπάρχει περίπτωση να το ανοίξεις να δεις την ψήκτρα του ή δύσκολο; 

Δοκίμασε χωρίς δίσκο(και άσε τον εκτός μέχρι να δεις τι θα γίνει μην πάθει και αυτός τίποτα) και με μια μνήμη (μια την μια φορά και την άλλη την δεύτερη φορά). Ο ανεμιστήρας παίρνει μπρος; Άμα μπορούσες να έβγαζες ένα βίντεο με το τι ακριβώς κάνει (ή αμα βρεις κάποιο ήδη ανεβασμένο σε youtube) θα ήταν καλύτερο.

Στην οθόνη προλαβαίνει να δείξει τίποτα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μετά απο ένα κανονικό κλείσιμο του hp πήγα να το ανοίξω σήμερα και ανοίγει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει το έχω δοκιμάσει με μπαταρία,χωρίς μπαταρία και με άλλο φορτιστή τα ίδια!Η δικιά μου η άποψη είναι πως είναι μητρική αλλα θα ήθελα και μια ακόμη γνώμη!

Ευχαριστώ πολύ!

δείχνει το σύμπτωμα τροφοδοσία.

ανοίγει-κλείνει 2-3sec ΊΣΩΣ είναι smd πυκνωτής επάνω στην μητρική,

Δημοσ.

Pavilion dv5

model:DV5-1105ev

Όχι δεν είναι καθόλου δύσκολο να δω την ψήκτρα μιας και το έχω όλο ανοιχτό.Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και το ανεμιστήρας παίρνει ναι τώρα όσο για το βίντεο άν χρειαστεί το βγάζω δεν έχω πρόβλημα!

Coolerman θέλω να πιστεύω πως δεν έχει θέμα με smd

Δημοσ.

Άσε μόνο μητρική με επεξεργαστή - ψύξη - μια ράμ(δοκίμασε και τις 2 μια μια) απάνω και δώσε ρεύμα, πες μας αμα πάρει. Οθόνη πληκτρολόγια wifi κάρτες δεν ξέρω και εγώ τι κονέκτορες που γίνεται να ξεσυνδεθούνε βγάλε τους. Μόνο τον κονέκτορα για το κουμπί που παίρνει μπρος άσε αμα είναι αποσπώμενος.  Δηλαδή μόνο τα απαραίτητα, τίποτα περισσότερο. Άμα δεν σβήσει δεν έχεις μεγάλο θέμα, άμα σβήνει πάλι... Βλέπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...