savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα. Μόλις πήρα τον παραπάνω υπολογιστή και βρίσκομαι στην φάση της εγκατάστασης των οδηγών. Το θέμα που έχω είναι ότι σε ορισμένες συσκευές έχει 2-3 οδηγούς από διαφορετικές εταιρίες στο site της lenovo(πχ κάρτα δικτύου έχει broadcom,intel και realtek και στο touchpad έχει για synaptics και elac).Πως μπορώ να βρω τι συσκευές έχει το λαπτοπ??Της αδελφής μου το acer είχε ένα πρόγραμμα που λεγόταν autodetection για να βρίσκεις τις συσκευές άλλα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο στο site της lenovo.Ο υπολογιστής που πήρα είναι ο παρακάτωhttp://www.e-shop.gr/product?id=PER.904414&sid=1 Και το site της lenovo με τους οδηγούςhttp://support.lenovo.com/en_GB/downloads/default.page?selector=expand
spirosd2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 intel κάρτα δικτύου, synaptics touchpad, αλλιώς μπορείς να βρεις με κάποιο διαγνωστικό Hardware π.χ. hwinfo, ότι άλλο θες πες μου έχω το ίδιο, είναι το μοντέλο 20208 να ξέρεις.
savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ από κάποιο καλό διαγνωστικό να κατεβάσω??
spirosd2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 εγώ αυτό χρησιμοποιώ μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, τώρα αυτά που σου είπα πριν θα σε καλύψουν για το συγκεκριμένο λαπτοπ.
savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν χρειαστώ κάτι ακόμα θα επανέλθω γιατί το πήρα σήμερα και το μαθαίνω ακόμα...
spirosd2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τίποτα φίλε, ότι χρειαστείς ρώτα, καλορίζικο.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μου λειπει μονο ο "ελεγκτης απλων επικοινωνιων PCI". Απο που θα τον κατεβασω; Επισης, ο σκληρος δισκος εχει κρατησει 1gb που τον ονομαζει "lenovo dos". Τι ακριβως ειναι και γιατι ειναι σε fat μορφη; Αλλο προβλημα, οτι εχω 64bit windows 7 και λεει οτι η δυνατη χρηση ειναι τα 3,60 απο τα 4gb ram που εχω. Γιατι; Ισως επειδη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μοιραζεται την ram; Οταν βαζω τον daz loader, μου λεει οτι ο primary partition δεν ειναι ntfs και θα αλλαξει την μεθοδο, ενω ο primary ειναι ntfs.. Πως κανω update την bios; Μου βγαζει σφαλμα το προγραμμα. Εκτος εαν δεν υπαρχει καινουρια εκδοση. Τελος, υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που ξεκινανε με την εναρξη του υπολογιστη και μπηκαν με το που εγκατεστησα τους drivers. Ποια απο τα παρακατω μπορω να απενεργοποιησω με ασφαλεια; Σε αλλο λαπτοπ που εχω, δεν εχω παραπανω απο 3,4 καταχωρησεις, ενω εδω δημιουργηθηκαν παρα πολλες.. Να κρατησω το lenovo solution center; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από Luxx
Euclides Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα Lenovo για να δεις από τι εξαρτήματα αποτελείται ο υπολογιστής σου για να φορτώσεις τους κατάλληλους drivers, ακολουθείς την διαδικασία που περιγράφεται στην συνημμένη σελίδα: http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?AliasID=which-wlan-driver Δεν χρειάζεται να φορτώσεις κανένα πρόγραμμα για να δεις τι drivers χρειάζεσαι. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από Euclides
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν καταλαβαινω τι κανω στο λινκ που μου εδωσες και σε ποια ερωτηση μου απανταει. Και τι εννοεις δεν χρειαζεται να φορτωσω κανενα προγραμμα. Το MSE ειναι το antivirus, και η realtek ο ηχος.
Euclides Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν καταλαβαινω τι κανω στο λινκ που μου εδωσες και σε ποια ερωτηση μου απανταει. Και τι εννοεις δεν χρειαζεται να φορτωσω κανενα προγραμμα. Το MSE ειναι το antivirus, και η realtek ο ηχος. Συγνώμη, το έκανα ποιό ξεκάθαρο
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τι εκανες ακριβως; Το λινκ που εδωσες λεει για network driver. Δεν εχω τετοιο θεμα. Τα startup entries τα εσβησα ολα τελικα εκτος απο το antivirus. Και ειναι ολα κομπλε. Απλα δεν ξερω τι ειναι το lenovo dos, και γιατι ειναι σε fat και οχι ntfs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα