Προς το περιεχόμενο

ιδανικές θερμοκρασίες

subject 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως ανεβαζω photo?

Η θα την ανεβάσεις σε image hoster δηλαδη imageshark , tinypic και θα βάλεις μετα το link εδώ η στο insomnia επιλέγωντας εδω που γράφεις το μύνημα Περισσότερες επιλογές απάντησης και μετα απο κατω Επισύναψη Αρχείων και βάζεις το link μεσα στο μύνημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι και φαντάζομαι οτι εισαι με την μαμα ψύκτρα ?

Αν ρίξεις ενα καθάρισμα στο κουτί απο σκόνες κτλπ ρίξεις ενα συμάζεμα στα καλώδια αλλα βάλεις και καινούργια πάστα στον επεξεργαστή θα πέσει λιγο ακόμα αλλα γενικά εισαι κομπλέ.

Υ.Γ : Αν εχεις την μαμα ψύκτρα και βάλεις μια aftermarket ενοείται εκει οτι θα κατέβουν λιγο ακόμα

Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι και φαντάζομαι οτι εισαι με την μαμα ψύκτρα ?

Αν ρίξεις ενα καθάρισμα στο κουτί απο σκόνες κτλπ ρίξεις ενα συμάζεμα στα καλώδια αλλα βάλεις και καινούργια πάστα στον επεξεργαστή θα πέσει λιγο ακόμα αλλα γενικά εισαι κομπλέ.

Υ.Γ : Αν εχεις την μαμα ψύκτρα και βάλεις μια aftermarket ενοείται εκει οτι θα κατέβουν λιγο ακόμα

Ναι δεν εχω αλλαξει ψυκτρα.

Το παω για καθαρισμα 1 φορα τον μηνα σ'ενα βενζιναδικο και το κανω καινουριο.Αυτο για την παστα δεν εχω ιδεα πως να το κανω αλλα μπορει να το κανει ενας φιλος μου.

Να φανταστεις ειναι και το πιο ζεστο δωματιο του σπιτιου αλλα παλι καλα που οι θερμοκρασιες ειναι ενταξει.Ειναι και ανοιχτο κανενα 12ωρο καθε μερα....!

Απο το 2008 το εχω και μονο το τροφοδοτικο εχει αλλαξει ο αδερφος μου και τιποτε αλλο.

Πες στον φίλο σου να βάλει καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή, ασχολείται με υπολογιστές λογικά θα ξέρει οχι οτι ειναι τιποτα δύσκολο να το κανεις και εσυ , δες το video.

Το hwmonitor που έβαλες πιο πριν τα έδειξε ολα απο θερμοκρασίες δεν υπάρχει κατι αλλο.

Υ.Γ : Μπορεις να αλλάξεις και στην κάρτα γραφικών πάστα οπως στον επεξεργαστή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...