subject 12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 θελω τη βοίθια σας για τις παρακάτω θερμοκρασίες phenom 1075 57max και asus 7870 μέχρι71...... γενικά μου φένονται αρκετά τσιμπιμένες και τις είδα πάνω σε παιχνίδι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εχεις air condition; αν όχι, θα ελεγα ότι εισαι κατι περισσοτερο απο μια χαρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ε?? το δομάτιό μου είναι πολύ ζεστο δέν έχω air condition και το κουτί μου ειναι ότινανε.. απλα έχω ανοικτό το πλαινό.... απο ποιές θερμοκρασίες και πάνω να ανισηχώ?? α!! έβαλα την http://www.scythe-us...scnj1100p.html .. πρίν λίγο πήγα 60 σταθερά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα αυτα με τις θερμοκρασιες που εχει ο υπολογιστης πως ακριβως τα βλεπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για τη cpu χρισιμοποιώ το core temp και τη κάρτα γραφικών με gpu z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα αυτα με τις θερμοκρασιες που εχει ο υπολογιστης πως ακριβως τα βλεπετε? Εγώ χρησιμοποιώ το hwmonitor για ολες τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή και το coretemp αν θες για τον επεξεργαστή μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι ειναι αυτα και πως τα χρησιμοποιεις? Δεν ξερω γι'αυτο σε ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για αυτά που ανέφερα απλά τα κατεβάζεις και τα τρέχεις είναι μικρά και έυχριστα.. φαντάζομε και το hwmonitor το ίδιο είναι.. τώρα το ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι ειναι αυτα και πως τα χρησιμοποιεις? Δεν ξερω γι'αυτο σε ρωταω. Κατέβασε τα τρέξτα και θα καταλάβεις δεν ειναι τίποτα , με το που τα τρέχεις σου δείχνουν θερμοκρασίες για το καθε μερος του υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εγινε ευχαριστω θα το κοιταξω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Download: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html">HWmonitor (στα δεξιά κατεβάζεις είτε το .exe για εγκατάσταση είτε το .zip το οποίο περιέχει το πρόγραμμα σε μοργή portable και τρέχει χωρίς εγκατάσταση. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ετρεξα το hwmonitor αλλα τωρα πειτε μου τι να κοιταξω γιατι βγαζει πολλαααααα νουμερακια. Ετρεξα και το coretemp. Τι πρεπει να κοιταξω για να σας πω αν οι θερμοκρασιες του υπολογιστη ειναι σε καλα επιπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ετρεξα το hwmonitor αλλα τωρα πειτε μου τι να κοιταξω γιατι βγαζει πολλαααααα νουμερακια. Ετρεξα και το coretemp. Τι πρεπει να κοιταξω για να σας πω αν οι θερμοκρασιες του υπολογιστη ειναι σε καλα επιπεδα? Για αρχή πες μας ποιες ειναι η βάλε μια photo εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι να σας πω δηλαδη απ'ολα αυτα που δειχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ένα screenshot βάλε από κει που έχει τις ενδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα