Προς το περιεχόμενο

ιδανικές θερμοκρασίες

subject 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω τη βοίθια σας για τις παρακάτω θερμοκρασίες

phenom 1075 57max και asus 7870 μέχρι71...... γενικά μου φένονται αρκετά τσιμπιμένες και τις είδα πάνω σε παιχνίδι......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε?? το δομάτιό μου είναι πολύ ζεστο δέν έχω air condition και το κουτί μου ειναι ότινανε.. απλα έχω ανοικτό το πλαινό.... απο ποιές θερμοκρασίες και πάνω να ανισηχώ??

α!! έβαλα την http://www.scythe-us...scnj1100p.html ..  πρίν λίγο πήγα 60 σταθερά...

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα αυτα με τις θερμοκρασιες που εχει ο υπολογιστης πως ακριβως τα βλεπετε?

Εγώ χρησιμοποιώ το hwmonitor για ολες τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή και το coretemp αν θες για τον επεξεργαστή μονο

• Like 1

Τι ειναι αυτα και πως τα χρησιμοποιεις?

Δεν ξερω γι'αυτο σε ρωταω.

Κατέβασε τα τρέξτα και θα καταλάβεις δεν ειναι τίποτα , με το που τα τρέχεις σου δείχνουν θερμοκρασίες για το καθε μερος του υπολογιστή

File.png Download: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html">HWmonitor

(στα δεξιά κατεβάζεις είτε το .exe για εγκατάσταση είτε το .zip το οποίο περιέχει το πρόγραμμα σε μοργή portable και τρέχει χωρίς εγκατάσταση. )

Ετρεξα το hwmonitor αλλα τωρα πειτε μου τι να κοιταξω γιατι βγαζει πολλαααααα νουμερακια. :-D

Ετρεξα και το coretemp.

Τι πρεπει να κοιταξω για να σας πω αν οι θερμοκρασιες του υπολογιστη ειναι σε καλα επιπεδα?

Ετρεξα το hwmonitor αλλα τωρα πειτε μου τι να κοιταξω γιατι βγαζει πολλαααααα νουμερακια. :-D

Ετρεξα και το coretemp.

Τι πρεπει να κοιταξω για να σας πω αν οι θερμοκρασιες του υπολογιστη ειναι σε καλα επιπεδα?

Για αρχή πες μας ποιες ειναι η βάλε μια photo εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...