Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για την ωρα οι 2 μεγαλοδημαρχοι, Θεσσαλονικης και Αθήνας, υπεραμύνονται με δηλώσεις τη λειτουργιά της δημοτικης αστυνομιας.

Δε ξέρω αν αυτο λέει κάτι, αλλά ο καθένας μπορει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ποιο δικαιωμα κανουν μηχανοκινητες πορειες με δημοσια οχηματα? ποιος πληρωνει την βενζινη? ας το κανανε ποδαρατο

• Like 3
Δημοσ.

Άκουσα μια καλή εναλλακτική, να τους βάλουν λέει να καθαρίσουν τις ακτές και να συνοδεύουν τις γιαγιάδες στη λαική 

:-D

• Like 4
Δημοσ.

με ποιο δικαιωμα κανουν μηχανοκινητες πορειες με δημοσια οχηματα? ποιος πληρωνει την βενζινη? ας το κανανε ποδαρατο

Γιατι τοσα χρονια τα θεωρουσαν τσιφλικι τους...εχουν περασει ομορφες στιγμες με αυτα (βολτιτσες,καφεδες,ξαπλες),οπως και να το κανεις,δυσκολο να αποκοπει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xμ...επειδη τυγχάνει να έχω άμεση σχέση με την εκπαίδευση, θα ειχε ενδιαφέρον να μου πεις που το άκουσες αυτό.

Μαρτυρία της αδελφής μου, καθηγήτριας σε Λύκειο.

επιπλέον ...

Εδώ άλλοι το είχαν κάνει με ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ !!!!

Αν στη πορεία ή πχ στην επιστροφή από αυτή ο Δημ. Αστ. έπεφτε από την Transalp και χτύπαγε ή ακόμα χειρότερο χτύπαγε κάποιον άλλο τι θα γινόταν ?

Δε ξέρω πως λειτοργεί το γραφείο κίνησης του Δήμου αλλά αν λειτουργεί όπως του στρατού κάποιος απλά άβγαλε μερικές δεκάδες ψεύτικά χαρτιά.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 5
Δημοσ.

Μαρτυρία της αδελφής μου, καθηγήτριας σε Λύκειο.

επιπλέον ...

Eξαιρετικά.

Τα 4 πρώτα λινκ αναφέρονται στο να μη συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοι στην συγκεκριμένου ειδους αξιολόγηση που ειχε προτείνει η κυβέρνηση (και τελικά δεν εφαρμοστηκε ποτέ, αλλά εφαρμόστηκε η κανονική) και στο τελευταίο η επικεφαλίδα λέει οτι προειδοποιεί με κυρώσεις "στελέχη της εκπαίδευσης", υπονοώντας προφανως διευθυντές σχολείων, αλλά εντος του άρθρου δεν υπάρχει καμία αναφορά για απειλές σε εκπαιδευτικους....

Η ΟΛΜΕ ειναι οργανο εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών. Δε θα στεφόταν ποτέ εναντίον τους γιατι θα έχανε το παιχνίδι.

Η αξιολόγηση αυτου του ειδους ηρθε μαζί με πολλά ακομα μέτρα που αν ρωτησεις την αδελφή που ειναι εκπαιδευτικος θα σε ενημερώσει.

Παρόλαυτα, ολες οι αξιολογήσεις εστάλησαν κανονικά από τα σχολεία.

Ισως γιατι αντιλήφθηκαν κάποιοι οτι το να βάλεις τον εκπαιδευτικο που διδάσκει 20 χρονια να περάσει ΑΣΕΠ ειναι κάτι χαζο...

Γιαυτο και μου έκανε εντυπωση αυτο που έγραψες...

Αν ειχαν απειλήσει εκπαιδευτικούς θα ειχαν χάσει εντελώς το παιχνίδι...

Μετά τον διασυρμό του τωρινού υπουργού υγείας, από τον προεδρο της ΟΛΜΕ σε γνωστο τηλεοπτικό κανάλι, πλέον τους έχουν ενώσει κιόλας.

Δεν ειναι τόσο χαζοι αυτοι της ΟΛΜΕ...Μη ξεχνας οτι και οι ιδιοι ειναι εκπαιδευτικοι... οι περισσότεροι εκ των οποιων διδάσκουν κανονικότατα σε σχολεία.

Δάσκαλός μου στο δημοτικό ειναι ένας απ τους σημαντικότερους αιρετους στη πρωτοβάθμια.

Τι να του πει τωρα ο κάθε άσχετος που δεν έχει μπει ποτέ σε τάξη στη ζωή του...Το πως να τον αξιολογήσουν?

Που πηγαν οι ΑΣΧΕΤΟΙ και προτειναν, οι αξιολογήσεις να γινονται βάση της απόδοσης των παιδιών?

Και αυτός που διδάσκει σε προβληματικά παιδιά δηλαδή ειναι αναγκασμένος να εκδιωχθεί?

Αυτος που διδάσκει σε αθίγγανους που ο στοχος δεν ειναι οι καλοι βαθμοι, αλλά να τους φέρει στο σχολείο.

Η βλακία ειναι ανίκητη λέει ένα ρητό και αυτο βρισκει εφαρμογή στον άρπα κολα τροπο ορισμένων...

Σαφως και φταιει η ΟΛΜΕ σε χιλιάδες πράγματα του παρελθόντος.

Οχι εδω ομως.

Δημοσ.

μόνο κλήσεις κόβανε...free παρκάρισμα παντού τώρα!!!!!!  :-)

Μπα...εκει ειναι οι γερανοι των ιδιωτων....στο μαζευουν και άντε να το βρεις μετά :P

Δημοσ.

Eπόμενος ο χωρος της υγείας.

Εκπαιδευτικοί, υγεία, σχολικοι τροχονομοι, κεπ...

Βουλή? Not!!!

Βουλη ειναι πολυ λιγοι. Για μενα και για σενα, ειναι σημαντικο, αλλα για την τροικα, η οποια μετραει μονο νουμερα, το να απολυσουν 50-100 απο τη βουλη, κλαην. Οποτε βρισκουν ευκαιρια να το παρατεινουν το θεμα, μπας και ξεχαστει.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά δεν ειναι περισσότεροι απ τους σχολικούς τροχονόμους! Συνολικά ήταν 400 σε όλη την Ελλάδα νομίζω οι σχ τροχονόμοι;

Πόσοι εργάζονται στη Βουλή και τι παίρνουν με τι τροπο έχουν μπει κτλ! Ολα ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί! Το θεωρώ υποκριτικό να μην έχουν μπει καν στο ενιαίο μισθολόγιο!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν ειναι περισσότεροι απ τους σχολικούς τροχονόμους! Συνολικά ήταν 400 σε όλη την Ελλάδα νομίζω οι σχ τροχονόμοι;

Πόσοι εργάζονται στη Βουλή και τι παίρνουν με τι τροπο έχουν μπει κτλ! Ολα ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί! Το θεωρώ υποκριτικό να μην έχουν μπει καν στο ενιαίο μισθολόγιο!!!!

Εκβιαζουν καλυτερα  B)

• Like 2
Δημοσ.

Eξαιρετικά.

Τα 4 πρώτα λινκ αναφέρονται στο να μη συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοι στην συγκεκριμένου ειδους αξιολόγηση που ειχε προτείνει η κυβέρνηση (και τελικά δεν εφαρμοστηκε ποτέ, αλλά εφαρμόστηκε η κανονική) και στο τελευταίο η επικεφαλίδα λέει οτι προειδοποιεί με κυρώσεις "στελέχη της εκπαίδευσης", υπονοώντας προφανως διευθυντές σχολείων, αλλά εντος του άρθρου δεν υπάρχει καμία αναφορά για απειλές σε εκπαιδευτικους....

Η ΟΛΜΕ ειναι οργανο εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών. Δε θα στεφόταν ποτέ εναντίον τους γιατι θα έχανε το παιχνίδι.

Η αξιολόγηση αυτου του ειδους ηρθε μαζί με πολλά ακομα μέτρα που αν ρωτησεις την αδελφή που ειναι εκπαιδευτικος θα σε ενημερώσει.

Παρόλαυτα, ολες οι αξιολογήσεις εστάλησαν κανονικά από τα σχολεία.

Ισως γιατι αντιλήφθηκαν κάποιοι οτι το να βάλεις τον εκπαιδευτικο που διδάσκει 20 χρονια να περάσει ΑΣΕΠ ειναι κάτι χαζο...

Γιαυτο και μου έκανε εντυπωση αυτο που έγραψες...

Αν ειχαν απειλήσει εκπαιδευτικούς θα ειχαν χάσει εντελώς το παιχνίδι...

Μετά τον διασυρμό του τωρινού υπουργού υγείας, από τον προεδρο της ΟΛΜΕ σε γνωστο τηλεοπτικό κανάλι, πλέον τους έχουν ενώσει κιόλας.

Δεν ειναι τόσο χαζοι αυτοι της ΟΛΜΕ...Μη ξεχνας οτι και οι ιδιοι ειναι εκπαιδευτικοι... οι περισσότεροι εκ των οποιων διδάσκουν κανονικότατα σε σχολεία.

Δάσκαλός μου στο δημοτικό ειναι ένας απ τους σημαντικότερους αιρετους στη πρωτοβάθμια.

Τι να του πει τωρα ο κάθε άσχετος που δεν έχει μπει ποτέ σε τάξη στη ζωή του...Το πως να τον αξιολογήσουν?

Που πηγαν οι ΑΣΧΕΤΟΙ και προτειναν, οι αξιολογήσεις να γινονται βάση της απόδοσης των παιδιών?

Και αυτός που διδάσκει σε προβληματικά παιδιά δηλαδή ειναι αναγκασμένος να εκδιωχθεί?

Αυτος που διδάσκει σε αθίγγανους που ο στοχος δεν ειναι οι καλοι βαθμοι, αλλά να τους φέρει στο σχολείο.

Η βλακία ειναι ανίκητη λέει ένα ρητό και αυτο βρισκει εφαρμογή στον άρπα κολα τροπο ορισμένων...

Σαφως και φταιει η ΟΛΜΕ σε χιλιάδες πράγματα του παρελθόντος.

Οχι εδω ομως.

1. Σου αναφέρω συγκεκριμένο περιστατικό "προειδοποίησης" προς συγγενικό μου πρόσωπο (για να μη κάνει ΑΥΤΟαξιολόγηση)

2. Σου υπενθυμίζω ότι  έγραψες

Αντι να διωχνουν στρατιές ανθρωπων, ας στειλουν σε δικαστηριο με άμεση δικη ανθρωπους που θεωρητικά δε δέχτηκαν να αξιολογησουν τους υπαλλήλους τους.

Πουθενά δεν είπες "που θεωρητικά δε δέχτηκαν να αξιολογησουν τους υπαλλήλους τους με αξιολόγηση που δε γουστάρω".

=> Η ΟΛΜΕ "παρότρυνε" τους προϊσταμένους να μην αξιολογήσουν τους υφισταμένους τους που στο φτωχό μου μυαλό εμπίπτει στη περίπτωση που υποστήριξες να σταλούν στα δικαστήρια.

νομίζω πως δε χρειάζεται να το στνεχίσουμε. Θεωρώ ότι απλά δεν θα δεχθείς ποτέ ότι πράγματι είπες αυτό που είπες και σταματώ εδώ.

ΥΓ:

Όταν στο συγγενικό σου περιβάλλον έχεις εκπαιδευτικούς δεν έχεις ΑΜΕΣΗ σχέση με την εκπαίδευση. Έτσι για να μη ξαχνάμε το νόημα των λέξεων.

Επίσης δε ξέρω αν τελικά έγιναν ή όχι οι αξιολογήσεις. Ξέρω ότι αρχικά "προειδοποιήθηκαν" οι καθηγητές να μη συμμετάσχουν ... ακόμα και αν το σύστημα ήταν το ένα ή το άλλο ποιός είσαι εσύ που "προειδοποιείς" (= απειλείς) κάποιον να κάνει κάτι που θέλει και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να κάνει ?

BTW

Στην εταιρεία που εργάζομαι υπάρχει εσχάτως η διαδικασία της αξιολόγησης η οποία θεωρώ ότι είναι ότι πιο άκυρο, άχρηστο (όπως γίνεται) και εν τέλει ότι κάνει κακό ... πάει να πει ότι μπορώ να "προειδοποιήσω" τους συναδέλφους μου μη τυχόν και την κάνουν ? 

Συμφωνώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...