stavros88 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 βεβαια συμφερει παιζεις τσαμπα οτι παιχνιδι θελεις αλλα χανεις το ονλαιν κομματι φυσικα
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δε θα μπορεις να μπαινεις PSN με cfw Υπαρχει μεγαλο κινδυνος να σου μπαναρουν τη κονσολα και το user id, οποτε δε θα μπορεις να βαλεις Plus η αν το βαλεις θα παει χαμενο με το μπαν. Θα μου πεις βεβαια οτι το Plus ειναι αχρηστο αμα εχεις cfw, οποτε ζυγιζεις και πρατεις αναλογα Παντως ο κανονας ειναι οτι με cfw ξεχνας το PSN και το online gaming. Επισης πρεπει να εισαι σιγουρος οτι η κονσολα δεν ειναι μπαναρισμενη. Πλεον κυκλοφορουν πολλες τετοιες γιατι γενικα οι χρηστες δεν προσεχουν. Αν η κονσολα ειναι μπαναρισμενη και σε official να τη γυρισεις καποια στιγμη δε θα μπαινει PSN. Για τη δουλεια που λες οτι το θες ποδοσφαιρακια και casual gaming ειναι μια χαρα και το official. Βρισκεις τα κλασσικα στο 10-15ευρο μετα απο 4-5 μηνες και εχεις και το Plus για τα υπολοιπα.
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 <p>Δε θα μπορεις να μπαινεις PSN με cfw</p> <p>Υπαρχει μεγαλο κινδυνος να σου μπαναρουν τη κονσολα και το user id, οποτε δε θα μπορεις να βαλεις Plus η αν το βαλεις θα παει χαμενο με το μπαν.</p> <p>Θα μου πεις βεβαια οτι το Plus ειναι αχρηστο αμα εχεις cfw, οποτε ζυγιζεις και πρατεις αναλογα</p> <p>Παντως ο κανονας ειναι οτι με cfw ξεχνας το PSN και το online gaming.</p> Ξέρω τι παίζει ναι. Το θεμα είναι τι νε συμφέρει να κανω την δεδομένη στιγμή.
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι προτεραιοτητα εχεις ειναι το θεμα Online θες απαραιτητα; Αν ναι τοτε πας official Αν οχι τοτε cfw. Εσυ επιλεγεις Επισης απ οσο ξερω τα ΧΒΟΧ με φλασαρισμενο drive (προσεξε μονο το drive πρεπει να ειναι φλασαρισμενο) μπαινουν online αν προσεχεις και γραφεις σωστα τα παιχνιδια και τα τρεχεις απο dvd. Με τα λεγομενα RGH + JTAG στα ΧΒΟΧ που τρεχεις τα παιχνιδια απο σκληρο ξεχνας και εκει το online. Επειδη λες τι σε συμφερει Εγω που ειμαι σε αναλογη κατασταση με σενα και θελω οπωσδηποτε ποδοσφαιρακια κτλπ καθοτι παιζει και ο μικρος (και οτι καλο exclusive βγαινει) το cfw δεν το αλλαζω Επισης κατι αλλο πολυ βασικο που πολλοι δε δινουν σημασια. Με το cfw βλεπεις θερμοκρασιες οποτε μπορεις να παρεμβεις αμεσα να σωσεις τη κονσολα απο υπερθερμανση και YLOD. Εχει και ενα προγραμμα που ρυθμιζει στροφες ανεμιστηρα και ετσι δεν ανεβαζει και θερμοκρασιες ειδικα τωρα το καλοκαιρι
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 <p>Τι προτεραιοτητα εχεις ειναι το θεμα</p> <p>Online θες απαραιτητα; Αν ναι τοτε πας official</p> <p>Αν οχι τοτε cfw. Εσυ επιλεγεις </p> <p>Επισης απ οσο ξερω τα ΧΒΟΧ με φλασαρισμενο drive (προσεξε μονο το drive πρεπει να ειναι φλασαρισμενο) μπαινουν online αν προσεχεις και γραφεις σωστα τα παιχνιδια και τα τρεχεις απο dvd. Με τα λεγομενα RGH + JTAG στα ΧΒΟΧ που τρεχεις τα παιχνιδια απο σκληρο ξεχνας και εκει το online.</p> <p>Επειδη λες τι σε συμφερει</p> <p>Εγω που ειμαι σε αναλογη κατασταση με σενα και θελω οπωσδηποτε ποδοσφαιρακια κτλπ καθοτι παιζει και ο μικρος (και οτι καλο exclusive βγαινει) το cfw δεν το αλλαζω </p> Οπότε εσυ έχεις ps3 with cfw ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα