KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δυσκολα θα βρεις 320αρι με εγγυηση. Μονο αν ειναι ξεμπαρκο καινουριο σε κανα μαγαζι και θα εχει 250+ Ειναι αξιοπιστα παντως. Δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου γιατι ποτε δε ξερεις αλλα μιλαω για τον κανονα. εφοσον τα ΦΑΤ βγαζουν κουσουρια τα Σλιμ ειναι μονοδρομος...θα το παρω μαλλον.
nickvts13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 πιστευω πως καλυτερο ειναι to xbox360.Ομως το καλο του ps3 ειναι πως εχει free browser 1
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 πιστευω πως καλυτερο ειναι to xbox360.Ομως το καλο του ps3 ειναι πως εχει free browser Σε τι ειναι καλυτερο το xbox ; και τι εννοεις free browser ; σιγα μην μπω ιντερνετ απο το play. εχω υπολογιστη /
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Χαχα, ο browser είναι το τελευταίο που περίμενα να αναφέρει κάποιος ως λόγο αγοράς κονσόλας Σε αυτά τα λεφτά το Slim είναι μια χαρά. Αν θες εγγύηση μην περιμένεις να βρεις σε τέτοια τιμή. Ζυγίζεις το ρίσκο έναντι της τιμής και αποφασίζεις. Με τα GOG εννοείς, φαντάζομαι, τα GoW (Gears of War); Αν την έχεις παίξει όλη τη σειρά, ως και το 3 δηλαδή, πέρα από Forza, Witcher 2 και Halo δε χάνεις κάτι πολύ μεγάλο στο 360. Και το Witcher συζητιέται, γιατί αν έχεις PC να το σηκώνει, έστω και σε low, είσαι κομπλέ, το παίζεις εκεί. Αντιθέτως, τα 2 τελευταία χρόνια στο PS3 έχουν βγει διαμαντάκια, τα οποία μόνο αν είσαι πολύ μεγάλος φαν των Halo, φάση να είναι το ψωμοτύρι σου μαζί με το Gears στο gaming, έχει νόημα να αγνοήσεις. Παρέλειψα να ρωτήσω κάτι σημαντικό. Στο PC δεν παίζεις επειδή δε σε βολεύει ή επειδή δε σηκώνει τα παιχνίδια;
stavros88 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 λιγο offtopic.Vole Mauler δηλαδη το witcher 2 ειναι καλυτερο στο low στο pc απο το 360?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αυτη την στιγμη ,θεωρω το καλυτερο που μπορεις να γορασεις ειναι ενα ps3.Τον τελευταιο καιρο εχει περισσοτερα καλα παιχνιδια απο το 360.
GeorgeVls Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν σου αρέσουν τα exclusives του ps3 και θες να σου βγει πιο φθηνά το "άθλημα", όπως έγραψαν τα παιδιά επάνω με την ps plus, πηγαίνεις σε ps3. Αν θες όμως το κάτι παραπάνω, mutiplatform τίτλους να τρέχουν καλύτερα (πολλά παιχνίδια σε ps3 τρέχουν χειρότερα λόγω της αρχιτεκτονικής του πχ πτώσεις fps), καλύτερο χειριστήριο (είχες και τα δύο οπότε ξέρεις, το μόνο καλύτερο που έχει το ps3 είναι ο σταυρός, σαν αίσθηση, αναλογικοί μοχλοί και σκανδάλες δεν θα σχολιάσω), καλύτερο multiplayer και καλύτερα exclusives που προσφέρουν multiplayer εμπειρία (όπως HALO, GEARS OF WAR κτλ), καλύτερο marketplace και πιο ενημερωμένο (αν δεν κάνω λάθος τα dlc του skyrim βγήκαν πριν λίγο καιρό στο ps3!! και δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο και σε άλλα DLCs), καλύτερο και πιο εύχρηστο περιβάλλον και γενικώς καλύτερη κονσόλα πηγαίνεις στο xbox. Θα μου πεις το ps3 έχει περισσότερα exclusives. Ναι αλλά άλλο είναι να παίζεις Halo και άλλο Killzone, άλλο Forza και άλλο GT. Θα μου πεις το ps3 έχει uncharted κτλ, προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτά τα "κινηματογραφικά παιχνίδια" είναι αδιάφορα και δεν μου έκαναν ποτέ την αίσθηση να τα παίξω. Μπορεί να είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν με τράβηξαν ποτέ. Και για να μην φανώ hater θα σου πω το ίδιο ακριβώς έπαθα με το καινούριο tomb raider. Το ξανά λέω δεν είναι κακά παιχνίδια αλλά για μένα αδιάφορα. Τώρα επειδή ρώτησες τι σε συμφέρει πιο πολύ να αγοράσεις, και αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά τα παραπάνω πλεονεκτήματα που έχει το xbox και γενικώς την μοναδική εμπειρία που σου προσφέρει ειδικά στο multiplayer, θα σου προτείνω να πάρεις το ps3 όπου είναι σίγουρα και η φθηνότερη λύση σε συνδυασμό με το ps plus. 1
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 λιγο offtopic.Vole Mauler δηλαδη το witcher 2 ειναι καλυτερο στο low στο pc απο το 360? Στα μάτια μου όχι. Να σου πω την αλήθεια, στα μάτια μου προτιμώ την έκδοση του 360 κι από Medium-High του PCιού, μόνο και μόνο για το φωτισμό. Στο PC φαίνονται όλα κάπως...πλαστικά; Αν σε ενδιαφέρει, πέρα από την προσωπική μου άποψη, έχει κάνει μια πολύ καλή ανάλυση το Digital Foundry. Απλώς, αυτό που εννοούσα με αυτό που έγραψα είναι πως αν είναι να έχει PC που να μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς το Witcher ακόμα και σε low δεν αξίζει να πάρει 360 μόνο γι' αυτό. Edit: Να συμπληρώσω κάτι σε αυτά τα πολύ σωστά που έγραψε ο GeorgeVIs. Συνοπτικά, θα έλεγα πως αν σε ενδιαφέρουν κινηματογραφικές single player εμπειρίες που θα τις παίξεις 1 φορά και θα μπουν στο ράφι - αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όπως θα μείνουν μετά για πάντα στο ράφι μπορεί να μείνουν και στην καρδιά σου - πας για PS3. Εχε όμως υπόψη σου πως αν είσαι "ψημένος" στο χώρο και κάποιας ηλικίας, εννοώντας όχι πιτσιρίκι που ξεκίνησε να παίζει παιχνίδια με τα Uncharted, μην περιμένεις και πολλά από αυτά τα παιχνίδια, ούτε από gameplay ούτε από πλοκή-ιστορία-ανάπτυξη χαρακτήρων. Blockbuster summer flicks είναι στην πάρα πολύ καλύτερη. Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις 2-3 παιχνίδια και να τα λιώσεις στο multiplayer πας για 360. Παρομοίως, αν σε ενδιαφέρουν shooters, πάλι πας για 360 (καλύτερο controller, καλύτερο multiplayer), αν όχι ζυγίζεις όλα τα υπόλοιπα.
ADHD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Θα σου ελεγα ps3 αυτο τον καιρο, αν και για τη χρηση που ειπες οτι το θες κανουν και τα 2 τη δουλεια μια χαρα..
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Χαχα, ο browser είναι το τελευταίο που περίμενα να αναφέρει κάποιος ως λόγο αγοράς κονσόλας Σε αυτά τα λεφτά το Slim είναι μια χαρά. Αν θες εγγύηση μην περιμένεις να βρεις σε τέτοια τιμή. Ζυγίζεις το ρίσκο έναντι της τιμής και αποφασίζεις. Με τα GOG εννοείς, φαντάζομαι, τα GoW (Gears of War); Αν την έχεις παίξει όλη τη σειρά, ως και το 3 δηλαδή, πέρα από Forza, Witcher 2 και Halo δε χάνεις κάτι πολύ μεγάλο στο 360. Και το Witcher συζητιέται, γιατί αν έχεις PC να το σηκώνει, έστω και σε low, είσαι κομπλέ, το παίζεις εκεί. Αντιθέτως, τα 2 τελευταία χρόνια στο PS3 έχουν βγει διαμαντάκια, τα οποία μόνο αν είσαι πολύ μεγάλος φαν των Halo, φάση να είναι το ψωμοτύρι σου μαζί με το Gears στο gaming, έχει νόημα να αγνοήσεις. Παρέλειψα να ρωτήσω κάτι σημαντικό. Στο PC δεν παίζεις επειδή δε σε βολεύει ή επειδή δε σηκώνει τα παιχνίδια; Ακριβως Gears of war και forza δεν θυμαμαι πιο νουμερο ηταν τα ειχα παιξει τοτε. Στο PC δεν γινεται διοτι το εχω στο δωματιο του μωρο προς το παρων λογο χωρου,απο καρτα γραφικων εχω σχετικα καλη 6850 και παιζει σχεδον τα παντα σε Full HD . Αλλα το PC θα φυγει απο εκει κατα τον χειμωνα και δεν ξερω που θα μπει ακριβως και αν θα παιζω ανετα ( υψηλος ηχος κτλ) οποτε...νομιζω οτι θα παρω PS 3 ....Ειναι μια καλη λυση. Edit : To witcher ειναι στυλ Diablo ; Αν σου αρέσουν τα exclusives του ps3 και θες να σου βγει πιο φθηνά το "άθλημα", όπως έγραψαν τα παιδιά επάνω με την ps plus, πηγαίνεις σε ps3. Αν θες όμως το κάτι παραπάνω, mutiplatform τίτλους να τρέχουν καλύτερα (πολλά παιχνίδια σε ps3 τρέχουν χειρότερα λόγω της αρχιτεκτονικής του πχ πτώσεις fps), καλύτερο χειριστήριο (είχες και τα δύο οπότε ξέρεις, το μόνο καλύτερο που έχει το ps3 είναι ο σταυρός, σαν αίσθηση, αναλογικοί μοχλοί και σκανδάλες δεν θα σχολιάσω), καλύτερο multiplayer και καλύτερα exclusives που προσφέρουν multiplayer εμπειρία (όπως HALO, GEARS OF WAR κτλ), καλύτερο marketplace και πιο ενημερωμένο (αν δεν κάνω λάθος τα dlc του skyrim βγήκαν πριν λίγο καιρό στο ps3!! και δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο και σε άλλα DLCs), καλύτερο και πιο εύχρηστο περιβάλλον και γενικώς καλύτερη κονσόλα πηγαίνεις στο xbox. Θα μου πεις το ps3 έχει περισσότερα exclusives. Ναι αλλά άλλο είναι να παίζεις Halo και άλλο Killzone, άλλο Forza και άλλο GT. Θα μου πεις το ps3 έχει uncharted κτλ, προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτά τα "κινηματογραφικά παιχνίδια" είναι αδιάφορα και δεν μου έκαναν ποτέ την αίσθηση να τα παίξω. Μπορεί να είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν με τράβηξαν ποτέ. Και για να μην φανώ hater θα σου πω το ίδιο ακριβώς έπαθα με το καινούριο tomb raider. Το ξανά λέω δεν είναι κακά παιχνίδια αλλά για μένα αδιάφορα. Τώρα επειδή ρώτησες τι σε συμφέρει πιο πολύ να αγοράσεις, και αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά τα παραπάνω πλεονεκτήματα που έχει το xbox και γενικώς την μοναδική εμπειρία που σου προσφέρει ειδικά στο multiplayer, θα σου προτείνω να πάρεις το ps3 όπου είναι σίγουρα και η φθηνότερη λύση σε συνδυασμό με το ps plus. To Xbox σιγουρα ειναι πιο δυνατο στα γραφικα και εχει και πιο καλο μοχλο ενταξει...το θυμαμαι αυτο καλα. Ομως το Ps3 εχει...GT 6 ( ηδη μου εστειλαν mail για το demo) ,GT 5,Last of us ( λενε οτι ειναι τελειο) και διαφορα αλλα ... Τωρα σιγουρα θελω να την βγαλω φθηνα με το psplus ...νομιζω οτι καραλεει !!! Επειτα με τον νεο χρονο αν εχω ακομα ορεξη λεω να πουλησω την 6850 και το ps 3 και να παρω ps4 ( αν ειναι πιο δυνατο απο xbox και με πιο δυνατους τιτλους !)
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν έχεις τέτοιο PC, τότε, πάρε PS3. Alan Wake και Witcher 2 υπάρχουν και στο πισί και θα τα τρέχεις καλύτερα απ' ό,τι το 360. Το Witcher 2 είναι over the shoulder action-RPG, δεν έχει καμία σχέση με Diablo. Εγώ θα πρότεινα πριν πουλήσεις την κάρτα γραφικών να παίξεις 2-3 Microsoft exclusives, που δεν υπάρχουν στο PS3 (Witcher 2, Alan Wake+Alan Wake's American Nightmare, Metro 2033). και μετά να κάνεις αυτό που λες. Πουλάς και τα δύο και πας για PS4 (αν κι εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις το PS3 παράλληλα με PS4. Δεδομένου ότι θα έχεις Plus, που είναι ίδια συνδρομή για όλες τις κονσόλες της Sony, και για PS4, θα έχεις δωρεάν πολλά παιχνίδια κάθε χρόνο, κι εφόσον το παίρνεις τώρα το PS3 θα είναι κάμποσα που δε θα έχεις παίξει).
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ε Αν έχεις τέτοιο PC, τότε, πάρε PS3. Alan Wake και Witcher 2 υπάρχουν και στο πισί και θα τα τρέχεις καλύτερα απ' ό,τι το 360. Το Witcher 2 είναι over the shoulder action-RPG, δεν έχει καμία σχέση με Diablo. Εγώ θα πρότεινα πριν πουλήσεις την κάρτα γραφικών να παίξεις 2-3 Microsoft exclusives, που δεν υπάρχουν στο PS3 (Witcher 2, Alan Wake+Alan Wake's American Nightmare, Metro 2033). και μετά να κάνεις αυτό που λες. Πουλάς και τα δύο και πας για PS4 (αν κι εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις το PS3 παράλληλα με PS4. Δεδομένου ότι θα έχεις Plus, που είναι ίδια συνδρομή για όλες τις κονσόλες της Sony, και για PS4, θα έχεις δωρεάν πολλά παιχνίδια κάθε χρόνο, κι εφόσον το παίρνεις τώρα το PS3 θα είναι κάμποσα που δε θα έχεις παίξει). Το metro το εχω παιξει καλο παιχνιδι...το witcher θα το κανω κ@τεβ@σω σημερα να το δω. Alan wake το εχω δεν με ενθουσιασε και τοσο !!! Ας βγει με το καλο το ps4 να δουμε τι ψαρια πιανει και βλεπουμε ! Εχω και θεμα με τον χωρο στο σπιτι δεν μπορω να εχω πολυ πραγμα φορτωμενο λογο παιδιου ! Παλια ειχα πολυ πραγμα μεσα ακομα και Amiga 1200 στο δωματιο...
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καταλαβαίνω τη φάση με το χώρο. Αφού λοιπόν τα 2 από τα 3 που θυμάμαι τώρα τα έχεις παίξει, μόνο το Witcher μένει. Δώσ' του λίγο χρόνο, γιατί είναι κάπως απότομα δύσκολο στην αρχή. Πάντως το PS4 φαίνεται αρκετά μικρό, οπότε μη σε ανησυχεί αυτό. Δηλαδή, φαντάζομαι κάποιο έπιπλο για την τηλεόραση θα έχεις, έτσι;
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καταλαβαίνω τη φάση με το χώρο. Αφού λοιπόν τα 2 από τα 3 που θυμάμαι τώρα τα έχεις παίξει, μόνο το Witcher μένει. Δώσ' του λίγο χρόνο, γιατί είναι κάπως απότομα δύσκολο στην αρχή. Πάντως το PS4 φαίνεται αρκετά μικρό, οπότε μη σε ανησυχεί αυτό. Δηλαδή, φαντάζομαι κάποιο έπιπλο για την τηλεόραση θα έχεις, έτσι; βρε χωρο εχω αλλα το μωρο ειναι σχεδον ολη μερα στο σαλονι με την μανα του -αντε κατσε παιξε...εχω φυσικα και 2η τηλεοραση στο δωματιο 32' LED οποτε βολευομαι μεσα. Απλα στο ps3 παιζεις πιο γρηγορα ξεχνας install και τετοια.
KingVairas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 παιδια συμφερει να παρω ps3 with custom firm δηλαδη να παιζει αντιγραφες ; βρηκα slim 250GB στα 220ευρω. τι λετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα