tasoylos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 γεια σας εχω το samsung galaxy s και θελω να το flasharω σε CyanogenMod 10.1 M3 ROMυπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος η κατι ωστε να μπορεσω να το κανω με ασφαλεια μια φορα εχω φλασαρει ενα galaxy 3 πριν χρονια αλλα ηταν απο εναν οδηγο σε ενα site αρα δεν εχω εμπειρια ευχαριστω
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δες εδώ. Κι εγώ από εκεί το έκανα. Έβαλα την τελευταία stable 10.1 και το κινητό είναι απλά ασύγκριτο, σαν να πήρα καινούριο. Είναι εξαιρετικά εύκολο, ειδικά εάν περάσεις μια φορά CM Recovery μετά είναι ακόμη πιό εύκολο, αλλά προσοχή στα βήματα, μην παραλείψεις κανένα, και βεβαιώσου ότι το κινητό σου έχει recovery με τρία κουμπιά (Vol down+Home+Power) για να μπορει να επανέλθει.
tasoylos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ευχαριστω πολυ με βοηθησες παρα πολυ ναι εχει και recovery
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλό βόλι Να ξέρεις ότι η μπαταρία μειώνεται αισθητά, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει μπροστά στην αλλαγή που είδα.
tasoylos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για καποιο λογο δεν περνει το αρχειο tar πρεπει να κατεβασω καποιο συγκεκριμενο ?
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Υποθέτω ότι βάζεις τον custom kernel, σωστά; Το βάζεις στο PDA; Τί εννοείς δεν το παίρνει; Δεν ξέρω ποιό κατέβασες ακριβώς, αλλά κάθε έκδοση Android για i9000 παίρνει άλλον κέρνελ. Ποιά ρομ έχεις;
tasoylos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ενταξει το βρηκα αλλα αλλου εχω προβλημα οταν παω να κανω το οδιν μου βγαζει αυτο Can't open the serial(COM) port και λεει FAILED
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Έχεις εγκατεστημένους τους drivers του κινητού στο PC; Αν όχι, o πιό εύκολος τρόπςο να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσεις το Samsung Kies. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσιες ποτέ, απλά καλό είναι να συνδέσεις μια φορά το κινητό να το "δει", και μετά κλείσ'το, και από το background.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα