Προς το περιεχόμενο

flasharisma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω το  samsung galaxy s και θελω να το flasharω σε 

CyanogenMod 10.1 M3 ROM

υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος η κατι ωστε να μπορεσω να το κανω με ασφαλεια 

μια φορα εχω φλασαρει ενα galaxy 3 πριν χρονια αλλα ηταν απο εναν οδηγο σε ενα site 

αρα δεν εχω εμπειρια 

ευχαριστω

Δημοσ.

Δες εδώ.  Κι εγώ από εκεί το έκανα.  Έβαλα την τελευταία stable 10.1 και το κινητό είναι απλά ασύγκριτο, σαν να πήρα καινούριο.  Είναι εξαιρετικά εύκολο, ειδικά εάν περάσεις μια φορά CM Recovery μετά είναι ακόμη πιό εύκολο, αλλά προσοχή στα βήματα, μην παραλείψεις κανένα, και βεβαιώσου ότι το κινητό σου έχει recovery με τρία κουμπιά (Vol down+Home+Power) για να μπορει να επανέλθει. 

Δημοσ.

Καλό βόλι :) Να ξέρεις ότι η μπαταρία μειώνεται αισθητά, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει μπροστά στην αλλαγή που είδα.

Δημοσ.

για καποιο λογο δεν περνει το αρχειο tar πρεπει να κατεβασω καποιο συγκεκριμενο ?

Δημοσ.

Υποθέτω ότι βάζεις τον custom kernel, σωστά;  Το βάζεις στο PDA; Τί εννοείς δεν το παίρνει; 

Δεν ξέρω ποιό κατέβασες ακριβώς, αλλά κάθε έκδοση Android για i9000 παίρνει άλλον κέρνελ. Ποιά ρομ έχεις;

Δημοσ.

ενταξει το βρηκα αλλα αλλου εχω προβλημα οταν παω να κανω το οδιν μου βγαζει αυτο  Can't open the serial(COM) port

και λεει FAILED

Δημοσ.

Έχεις εγκατεστημένους τους drivers του κινητού στο PC; Αν όχι, o πιό εύκολος τρόπςο να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσεις το Samsung Kies.  Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσιες ποτέ, απλά καλό είναι να συνδέσεις μια φορά το κινητό να το "δει", και μετά κλείσ'το, και από το background.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...