NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τελικα πηγα σε ενα γερμανο αλλα τπτ,απλα μου εξηγησε τα πακετα που ηδη εχω δει στο ιντερνετ.Ουτε λογος για οικονομικο πακετο,26 για 6 μηνες και μετα 31,αρα δωρον αδωρον.Περιμενω forthnet τωρα με 19,90 για ενα χρονο. Για αυτό ειναι το ίντερνετ, τωρα τι εννοείς "τιποτα" 26 ευρω πακετο υπάρχει στο οτε https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?categoryId=201376&lastLayoutId=18
theodoros8 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για αυτό ειναι το ίντερνετ, τωρα τι εννοείς "τιποτα" 26 ευρω πακετο υπάρχει στο οτε https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?categoryId=201376&lastLayoutId=18 Ναι τα εχω δει ,26 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και μετα 32Ε. Επισης ειδα οτι εχει και 2mbps με 22 για 6 μηνες και μετα στα 27Ε αλλα ενταξει δεν προκειται να παρω 2mbps εν ετη 2013! Επισης δεν αναφερα πουθενα "τιποτα",δεν καταλαβα τι εννοεις.
salkivadis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 άνετα μεταφορά, ο οτε πλέον δεν έχει την αξιοπιστία την οποία προσπαθεί μάταια να διαφημίσει, κανένα ενδιασμό για αποχώρηση. παράπονα κλπ ακούς για όλους και το βασικό πρόβλημα είναι ο χαλκός. το μεγάλο πρόβλημα ακόμα και στα 2mbps είναι η τιμή. Αν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με 2mbps και η τιμή ήταν πολύ χαμηλή θα χε νόημα, τώρα που είναι πιο ακριβή από τις 24αρες είναι απλά κοροϊδία.
theodoros8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Τελικα πηγα wind και ειλικρινα δεν με νοιαζει τι θα παιζει με αυτη.Σημασια εχει οτι θα δινω λιγοτερα χρηματα(17Ε απο 40Ε στον ΟΤΕ) και ας μην παιζει τελεια το ιντερνετ. σε κανα μηνα θα εχω τη νεα συνδεση και θα σας πω εντυπωσεις....
theodoros8 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Σημερα μου ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου ADSL wind double play S (17E/μηνα). Εβαλα το μοντεμ,ολα μια χαρα. Downstream Upstream SNR Margin : 8.2 9.9 db Line Attenuation : 26.1 8.2 db Data Rate : 12356 979 kbps To Youtube που περιμενα να κολλαει σε μεγαλες αναλυσεις παει μια χαρα. Γενικα ευχαριστημενος,σαν να ειχα ΟΤΕ,απλα 23 Ευρω πιο κατω τον μηνα. Εκπληξη αποτελει οτι ο ΟΤΕ με πηρε μονο φορα τηλεφωνο για να το ξανασκεφτω και μετα τπτ! Μαλλον δεν τους ενδιαφερει πλεον. Αυτα προς τους ενδιαφερομενους.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλή περιήγηση με τη νέα σου εταιρία.Όσο έπιανες επί Οτέ, πιάνεις και τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα